Operating4u

Wil je graag van huis uit werken? Ben je op zoek naar een bijbaantje of wil je in je vrije tijd een extra zakcentje verdienen? Dit kan vanaf nu via Operating 4u. Dit bedrijf biedt haar personeel de mogelijkheid om via een eigen locatie en op elk moment van de dag berichten te beantwoorden. Men wordt namelijk per bericht betaald. Men hoeft het huis dus bijvoorbeeld niet te verlaten om op een andere locatie te werken. Daarnaast kunnen personen, die een extra zakcentje willen verdienen, zich ook snel en gemakkelijk registreren op deze site om berichten te beantwoorden en om op die manier dan een aardig bedragje te verdienen. Dit bedrijf is altijd op zoek naar dames en heren die woonachtig zijn in Nederland en of Belgie. Deze personen moeten allemaal 18 jaar of ouder zijn en beschikken over een gezonde dosis creativiteit. Daarnaast moet men bereid zijn om zo nu en dan ook erotisch getinte berichten te beantwoorden. Gelukkigerwijs werk men volledig anoniem en veilig voor dit bedrijf. Werknemers van dit bedrijf krijgen de mogelijkheid om op het grootste mailplatform van de Benelus te werken. Men heeft de mogelijkheid om 24 uur per dag en 7 dagen per week te werken. Er zijn geen vaste uren waaraan men zich dient te houden. Men heeft de volledige vrijheid om te werken wanneer men wilt. Verder hoeft zich niet te houden aan een minimum aantal uren en of berichten. Het personeel krijgt ook steeds een gratis training en begeleiding om het werk zo goed als mogelijk te kunnen uitvoeren. Men hoeft geen lange sollicitatie traject te ondergaan en men kan in feite per direct starten met het verdienen van geld. De uitbetaling vind elke week plaats, dus elke personeelslid heeft elke week weer wat extra geld op zak.

Operating4u Reviews

  Top bedrijf

  Ik vind het een top bedrijf. Alleen wat wel 1 klein puntje is het feit dat je wel lang moet wachten op je geld! Ze betalen op maandag uit maar vaak heb ik het op de Dinsdag pas op mijn rekening staan dit is omdat Zei zelf dan te laat de bedragen overboeken naar de rekening van hun operators. Ik werk nog voor een andere studio en die betalen ook op maandag uit en dat bedrag staat altijd keurig om 09:00 uur op mijn rekening. Dit vind ik toch echt wel een min puntje! Hier moeten ze toch wel even een tandje bijzetten!

  Verder een top bedrijf!!!

  Sterke punten
  Leuk bedrijf! Geen gezeur! Vragen worden vaak binnen een uur beantwoordt. Leuke verdiensten!

  Zwakke punten
  Ze betalen te laat de bedragen uit aan hun operators waardoor vele operators pas over hun verdiensten op de Dinsdagen kunnen beschikken. Is wel een minpuntje vind ik! Ze moeten gewoon veel eerder op de Maandagen de uitbetalingen overmaken!

Bezoek Operating4u

Schrijf je eigen review