SpaarActief

SpaarActief.nl | Geld Verdienen en Korting bij 500 Online Shops! Start vandaag: Online Geld Verdienen met € 1,00 Welkomstbonus voor iedereen! Gratis en 100% veilig!
Aanmeldbonus€ 1,00 (1000 Spex)
Startdatum2016
EigenaarSpaarActief BV
Aantal leden11.000

SpaarActief Reviews

  Deze is wel eerlijk met accountscore

  Gingen wat dingen mis maar support is inmiddels stukken beter dan vroeger, snel antwoord gehad en gemiste sale werd direct bijgeschreven. Site gaat de goede kant op zo!

  Sterke punten
  Prima maar mogen altijd nog meer acties bij natuurlijk

  Zwakke punten
  niks

  Net uitbetaling gehad in 16 dagen

  Uitbetaling gewoon gehad. Lees best veel negatief maar na 16 dagen stond op mijn rekening

  Sterke punten
  Uitbetaling redelijk snel ontvangen, niet verwacht

  Zwakke punten
  Zelf geen last van de accountscore gehad want zit al hele tijd rond 8.6 maar met alleen mailtjes lukt dat niet. Je moet af en toe een aankoop doen via de site om uitbetaling te krijgen.

  Sparen gaat lekker

  Ik spaar sinds een half jaar bij Spaaractief en ik moet zeggen het bevalt me goed. Ik krijg dagelijks enkele mails met acties of shops. Klik ik op de aanbieding dan krijg ik daar een vergoeding voor. Koop ik bij de shops dan krijg ik een vergoeding terug in mijn spaaraccount. Winkelen gaat eenvoudig. Als ik iets online wil kopen kijk ik altijd even of de shop ook beschikbaar is bij Spaaractief. Ik kan nu al mijn eerste geld uit laten betalen maar laat het lekker groeien.

  Sterke punten
  Leuke mails en heel veel shops waaronder ook de grote online- winkels. De website ziet er mooi uit en alles is eenvoudig te vinden. Bij vragen reageert het support team snel om de vragen te beantwoorden en op te lossen.

  Zwakke punten
  Ik ben geen zwakke punten tegen gekomen. Ga zo door

  Leuke spaarsite

  Een tijdje al lid en sparen gaat best aardig als je maar shopt via hun.. zijn afgelopen tijd volgens mij veel shops bijgekomen, doe ook alle thuisbezorgd bestellingen nu via hun en dan spaar je toch best snel door eigenlijk. en die accountscore blijft dan ook in orde. Zit nu na 3 maand sparen op € 8,37 dus hoop binnenkort de eerste uitbetaling aan te kunnen vragen.

  Sterke punten
  sparen via shops

  Zwakke punten
  je moet actief meedoen

  Prima spaarsite

  Net een betaling gekregen van hun. Lees iedereen hierboven over accountscore maar heb gewoon wat acties meegedaan en uitbetaling netjes gekregen vorige week. Snap de problemen niet helemaal. Die score doe je zelf en staat ook op de site.

  Sterke punten
  Gewoon betaling binnen de termijn gekregen.

  Toch uitbetaald

  Betaling van 12,50 euro is binnen. Duurde wel erg lang.

  Sterke punten
  betalen wel uit !

Bezoek SpaarActief

Schrijf je eigen review