SpaarActief

SpaarActief.nl | Geld Verdienen en Korting bij 500 Online Shops! Start vandaag: Online Geld Verdienen met € 1,00 Welkomstbonus voor iedereen! Gratis en 100% veilig!
Aanmeldbonus€ 1,00 (1000 Spex)
Startdatum2016
EigenaarSpaarActief BV
Aantal leden11.000

SpaarActief Reviews

  Niet tevreden

  Veel inkopen gedaan, geen score omhoog. Contact gezocht, reageren wel netjes, maar met de spelregels, dat ik eerst iets moet kopen. Ja, dat is bekend, daarom mail ik u ook, verschillende aankopen gedaan, score niet omhoog. U geeft aan, dat ik te laat ben met melden, als aankoop niet geregistreerd is, moet dat binnen 14 dagen gemeld worden en het kan ook aan de cookies liggen. Antwoord, Nou ik denk dat je het niet helemaal begrijpt. ??? Ondertekend Andre.

  Sterke punten
  weinig

  Zwakke punten
  Andre zou zich ook moeten inlezen in eerdere mail contact en niet standaard de spelregels verzenden, dan had Andre geweten, dat wij het daar al over gesproken hebben.

  Account score

  Probeer een uitbetaling aan te vragen, zie ik dat je ineens een account score moet hebben van 5.5. Belachelijk want dat haal,ik nooit dus heb al die jaren voor jan doedel meegedaan. Wil bent en een uitbetaling dan krijg je dat niet, heb het idee dat je dan een beetje opgelicht wordt en je naar je centen kan fluiten, meer dan 50 euro. Wil graag stoppen met Spaaractief maar op deze wijze wordt je gedwongen om door te gaan en via hun dingen te kopen. Hetzelfde geldt voor Snelverdienen, is een pot nat en het meeste heb ik verdiend bij Buggy.

  Sterke punten
  Kan er geen vinden

  Zwakke punten
  Die belachelijke account score, geef mensen gewoon waar ze recht op hebben.

Bezoek SpaarActief

Schrijf je eigen review