flut

het mooie is dat je accountscore alleen omhoog gaat als je meedoet aan acties, want klikken op mailtjes telt opeens niet meer mee voor de accountscore, ondanks dat dat onderaan de mail vermeld staat. ik hoop dat alle leden opzeggen bij genoemde sites en deze, want dit is echt belachelijk!!!!

en helemaal toen ik op facebook las dat 1 lid na wat heen en weer gemail ''opeens'' haar geld uitbetaald krijgt, ondanks haar lage accountscorescore. niet dat ik het haar niet gun, maar het is niet kloppend want dit geldt dan voor 1 lid en niet voor allemaal?!

helaas kan extraeuro zich hieraan bijsluiten, want dat is nu ook omgetoverd tot deze belachelijke ''accountscore''. en de vergoeding geldt niet voor het klikken op mailtjes, alleen op de acties?!

Sterke punten
geen

Zwakke punten
alle genoemde punten + van de andere klachten

Bezoek Spaar4Cash Reviews over Spaar4Cash

2 reacties

zeker niet opzeggen en melden bij kassa kijk even bij andere review daar staat t adres extra euro was bij mij de accountscore hoog en kon gewoon uitbetalen maar heb extraeuro wel gemaild over hoe het bij ladymail eraan toe ging en door de angst van dit gebeuren veel leden/klikkers zullen opzeggen

idd extraeuro heeft nu ook een accountscore en heb hun daarover gemaild dat het dit hun leden gaat kosten gezien het feit wat er gebeurd bij ladymail en cash4ladies PLUSpint voor extraeuro want moet erbij vertellen dat de accountscore bij extraeuro bij mij hoog genoeg was en de aangevraagde betaling in 2 dgn op de rekening stond

Bezoek Spaar4Cash Reviews over Spaar4Cash

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Spaar4Cash
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden