Reviews van deze auteur

aanvulling

Review over Spaar4Cash

ter aanvulling van mijn vorige review; op de facebookpagina van cash4ladies is er 1 lid die wel uitbetaald gekregen heeft nadat ze had gemaild met cash4ladies. ze had echter een lage score. dus hoe fout kunnen ze het maken?!

extraeuro is nu ook zo bezig?! accountscore wordt random aangevuld en alleen nav als je meedoet aan acties en niet, zoals onderaan de mailtjes staat aangegeven, als je klikt.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
zie bovenstaande

flut

Review over Spaar4Cash

het mooie is dat je accountscore alleen omhoog gaat als je meedoet aan acties, want klikken op mailtjes telt opeens niet meer mee voor de accountscore, ondanks dat dat onderaan de mail vermeld staat. ik hoop dat alle leden opzeggen bij genoemde sites en deze, want dit is echt belachelijk!!!!

en helemaal toen ik op facebook las dat 1 lid na wat heen en weer gemail ''opeens'' haar geld uitbetaald krijgt, ondanks haar lage accountscorescore. niet dat ik het haar niet gun, maar het is niet kloppend want dit geldt dan voor 1 lid en niet voor allemaal?!

helaas kan extraeuro zich hieraan bijsluiten, want dat is nu ook omgetoverd tot deze belachelijke ''accountscore''. en de vergoeding geldt niet voor het klikken op mailtjes, alleen op de acties?!

Sterke punten
geen

Zwakke punten
alle genoemde punten + van de andere klachten

ronduit slecht

Review over Spaar4Cash

helaas heb ik dezelfde ervaringen als de andere dames. berichten/klachten op facebook worden weggehaald (binnen 1 dag) en een normaal antwoord krijg je niet op je vragen. laat staan de op feedback die je op dat antwoord geeft. de leden hadden van te voren ingelicht moeten worden door cash4ladies/ladymail en niet zomaar iets veranderen.

Sterke punten
lol serieus?! geen!

Zwakke punten
alle bovengenoemde + de opmerkingen van de andere leden

reacties: