Reviews van deze auteur

Wat een zooitje daar!

Review over Spaar4Cash

Ben ik toch n.a.v. die accountscore speciaal op 'n paar acties ingegaan om 'm te verhogen, zie ik dat juist daarná mijn accountscore is verlaagd!
Nog maar eens gemaild en hun logica was, dat dan dan w.s. gebeurd was voordat ik aan die acties deelnam, waarschijnlijk dus haha, terwijl eerst al die tijd mijn accountscore op hetzelfde bleef staan.
Wat een zooitje dus daar, heb me er nu dan ook direct uitgeschreven en adviseer iedereen dat te doen!
Las trouwens op internet dat adverteerders niemand mogen aanzetten tot acties dus alle 3 de sites die nu met die accountscore bezig zijn (deze, Ladymail en ExtraEuro) zijn sowieso fout bezig.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
alleen maar

Toch uitbetaling ontvangen

Review over Spaar4Cash

Vandaag toch de € 10.- van Cash4Ladies ontvangen en m'n accountscore blijft zowaar op 6,8 terwijl ik niets extra's heb ondernomen dus klik nu ook niet meer voor noppes. Dringend advies: mail ze suf net zoals ik heb gedaan, alleen Ladymail reageert totaal niet!

voorlopig enigzins positieve reactie

Review over Spaar4Cash

Na die idiote move van zowel Ladymail als Cash4Ladies w.b. de accountscore heb ik ook Cash4Ladies uitgebreid gemaild maar bij deze laatste wel met een positief resultaat, m'n account score is ineens opgehoogd en ik kon nu wel 'n uitbetaling aanvragen. Ook werd het klikken op de emails weer betaald (wat ook ineens niet meer gebeurde). Nu nog afwachten of het tientje ook daadwerkelijk op m'n rekening komt...
Massaal dus zowel hen als Ladymail blijven mailen, vooral w.b. de nieuwe eisen m.b.t. het accountscore. Vreemd dat het dezelfde eigenaars zijn als van Cash4 Ladies want Ladymail is dus uitermate onbeschoft bezig (zie mijn review daar).'t Beheer van Ladymail ligt in de handen van enkele 'heren'...wellicht verklaart dat hun houding? Bij Cash4Ladies had ik trouwens contact met een vrouwelijke medewerkster.

Sterke punten
Goede reacties op vragen.

Zwakke punten
Verplichting om zoveel mogelijk via hen actief bezig te zijn op straffe van verlaging van je accountscore en daardoor geen uitbetaling mogelijk en geen vergoeding meer van de mails tot je je score hebt opgehoogd. Zo heb je geen vrije keuze meer om zelf je saldi bij de diverse gpt-site te beheren. Dit riekt net als bij Ladymail naar chantage....

reacties:

Review: geen antwoorden

Bedankt voor de reviews c.q. waarschuwingen. heb direct mijn account bij Daludida opgezegd, heb al genoeg tijd en energie verloren aan Ladymail en Cash4Ladies...nu nog even afwachten wat er bij Extra Euro gebeurt...ben daar bijna aan een uitbetaling toe en heb 'n goede accountscore (waardoor is mij een raadsel...!), wat een frauduleuze parktijken allemaal ondanks dat er enkele leden wel goed vanaf komen.

Review: Cash4Ladies - Accountscore

Het blijven hoe dan ook frauduleuze praktijken ondanks dat er enkele leden goed vanaf zijn gekomen. Zie nu maar eens opnieuw 'n hoge accountscore te halen...zo verplichten dus zowel Cash4Ladies, Ladymail en Extra Euro hun leden via hen aan acties e.d. mee te doen, dat gaat dan ook ten koste van andere gpt-sites, smerige concurrentie is dat! Mijn advies: probeer bij deze sites wel je uitbetaling te krijgen maar zeg (àls 't al lukt) daarna onmiddellijk je account daar op!

Review: Accountscore

Dat zou alleen Cash4Ladies kunnen uitleggen want die accountscore wordt blijkbaar volkomen willekeurig naar boven of naar beneden bij gesteld (zie mijn eerdere review: bij mij ging die score juist na enkele acties naar beneden!).Maar ze hebben mij dus na een hoop boze mails van mij wel uitbetaald...misschien ook willekeurig, dat 't er aan ligt wie die emails beantwoordt? Bij mij was dat steevast ene Suzanne.Maar ik heb mijn account daar wel opgezegd en w.s. vele anderen dus kan idd ook zijn, dat ze daar van toch geschrokken zijn. Even afwachten maar of er nu meer positieve reviews volgen want momenteel heb ik geen enkel vertrouwen meer in de beheerders van deze site temeer daar ze mijn account bij Ladymail ineens geblokkeerd hebben na enkele mails van mij en ik dus daar wel kan fluiten naar m'n opgebouwde saldo....

Review: Accountscore

Je bent blijkbaar een van de weinigen die geluk heeft (gehad) met Cash4Ladies terwijl enkele anderen juist weer geen problemen hebben met ExtraEuro. Dan ligt 't toch niet aan de 'toon' van de klikkers maar aan de willekeur van het systeem c.q. de beheerder(s)...

Review: Wat een zooitje daar!

Was het toevallig op 'n andere reviewsite tegen gekomen maar kan 't nu niet meer vinden :(
Heb nog op de site van de Reclame Code Commissie gekeken maar kan alleen het volgende vinden:
Wat er nu gebeurt via het verplichten om de accountscore te verhogen is een z.g. "call to action" waarbij verplichten dus uit den boze is maar de grens tussen aanmoedigen en verplichten dun is...je zou dus alleen juridisch iets kunnen ondernemen.