Sollicitatie

Niet aanmelden is zonde van je tijd! En er wordt gezegd dat je Nederlandse taal niet beheerst 😂😂😂😂.

Sterke punten
Niks

Bezoek ChatForce Reviews over ChatForce

reacties

Als je sollicitatie slecht is en er veel woorden ontbreken in zinnen die je maakt, waardoor het hele kromme zinnen worden en de kwaliteit van de antwoorden op de vragen ook nog eens slecht is, zoals in jouw sollicitatie, dan krijg je inderdaad zo'n mail, dat klopt. Je kunt dan wel denken dat het niet aan je antwoorden lag, zoals je in de mail terug stuurde, omdat je ervaring hebt. Maar ervaring hebben betekent niet meteen dat je ook kwalitatief goede berichten terug stuurt. En als je in heel veel zinnen woorden vergeet, waardoor het rare zinnen worden, dan kan je dat toch niet echt bestempelen als kwaliteit lijkt me. Ik zal je nog even een tip meegeven, lees als je ergens solliciteert, hetgeen wat je hebt ingevuld nog even na, dan voorkom je misschien een afwijzing. Rest me verder alleen nog je veel succes te wensen bij verdere sollicitaties.

Rot toch op met je feedback Rona. Je doet alsof de meeste zieligaards fatsoen nederlands kunnen of willen schrijven. Die zijn allemaal op zoek naar een date. Het doet er niet toe hoe goed je nederlands is. Zolang de intentie duidelijk is. Het is allemaal oplichterij. Die neppe profielen zijn er om die zieligaards van hun zuur verdiende geld te beroven.

Ik ga nergens heen Subzero.. Misschien zou je jouw feedback beter zelf kunnen uitvoeren? Dan houden we het in ieder geval beschaafd.

Bezoek ChatForce Reviews over ChatForce

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ChatForce
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden