ChatForce Review: Leuk en relaxed werken

  • Hallo. Wij van Chatforce zijn nog op zoek naar een paar goede, ervaren operators die ons team willen komen versterken. Het is bij ons relaxed werken. Geen A4tjes vol met regels wat wel en niet mag, vrije inlog, geen verplichte aantallen halen per week en er wordt met onze operators omgegaan als mens en niet als nummer. Je hoeft bij ons ook geen ellenlange berichten te tikken en de staffels gaan snel omhoog.
    Het enige wat we vragen is dat er goede kwaliteit berichten worden verstuurd en dat je inzet toont.
    Zoek je dus nog een bedrijf, waar je als mens behandeld word en waar genoeg werk is, vul dan het sollicitatieformulier in op onze site.

    Sterke punten
    Elke week uitbetaald vanaf 50 euro. Geen ellenlange berichten hoeven te tikken. Goede begeleiding. Extraatjes voor operators die zich ook echt inzetten. Je wordt behandeld als mens en niet als nummer. Genoeg berichten om te verwerken.

    Zwakke punten
    Die zullen er vast wel zijn, alleen weet ik ze niet te noemen.

    Door Rona op 23 oktober 2018

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek ChatForce Reviews over ChatForce

reacties

  • Het enige zwakke punt is:
    Je moet je anders voordoen dan je bent. Je bent een soort Catfish. Afspraken maken is daarom niet mogelijk.

    Door Dirk op 23 oktober 2018
  • Je wordt een beetje zielig intussen Dirk. Je bent zelf een enorm zwak punt inmiddels. Niet over dingen praten waar je geen verstand van hebt.

    Door Rona op 23 oktober 2018
  • Hoe zo zielig?
    Jullie leven van het oplichten ben oudere alleenstaande mannen. Heb je de uitzending van de Monitor gezien over datingsites met nepprofielen?
    Hebben jullie al een bezoekje gehad van de Autoriteit Consument en Markt?

    Door Dirk op 24 oktober 2018
  • Je wordt echt steeds sneuer Dirk. Zielig hoor dat je niets anders te doen hebt dan de hele dag op deze site te kijken. Ga toch lekker leven, dan doe je wat nuttigs.

    Door Rona op 24 oktober 2018
  • Inhoudelijk reageren kan je niet.

    Door Dirk op 24 oktober 2018
  • Waarom zou ik inhoudelijk moeten reageren op iets wat niet inhoudelijk is. Kap hier nu maar mee Dirk, ga lekker op een dating site zitten. Dan scoor je misschien nog. Hier niet meer in ieder geval want ik ga niet meer op je onzin in. Get a life Dirk

    Door Rona op 24 oktober 2018
  • Je blijft steeds mijn vragen ontwijken omdat je weet dat je fout zit.
    1 Chatoperators moeten zich anders voordoen dan ze zijn op een datingsite. Afspraken kunnen ze niet. Klanten moeten ze zo lang mogelijk aan het lijntje houden om ze zoveel mogelijk geld afhandig te maken. De mannen die er in trappen zijn meestal eenzame oudere mannen.
    2 Heeft Chatforce al een bezoekje gehad van de ACM?

    Op deze 2 vragen geeft Ronald, geen antwoord maar ontwijkt deze. Chatforce en de andere berichten centrales opereren op het randje van de wet.
    Het wordt hoog tijd dat deze malafide bedrijven verdwijnen.

    Door Dirk op 25 oktober 2018
  • Ronald moet zijn Rona
    Volgens strafrecht advocaat Gerard Spong is het misleiding wat datingsites doen met fictieve profielen en berichten centrales die hieraan meewerken.

    Door Dirk op 25 oktober 2018

Bezoek ChatForce Reviews over ChatForce

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ChatForce
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden