iCentje is een nieuw online spaarprogramma voor jong en oud! Wanneer u zich aanmeldt als lid bij iCentje kunt u op verschillende manieren geld en/of punten verdienen. U kunt bijvoorbeeld betaalde e-mails lezen, meedoen aan allerlei leuke acties, enqu�tes invullen, klikken op banners en tekstlinks, facebook pagina's liken, en in de toekomst wellicht nog veel meer leuke verdienmogelijkheden!

iCentje Reviews

  • kan nu naar het gespaarde geld fluiten
    en zonder een teken, even doorgeven dat ze stoppen .
    heelaas hebben ze zo geleerd om de mensen voor de gek te houden.

    bedankt icentje hiervoor.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    oplichterij

    Door truus op 6 januari 2019 Reageer (1 reactie)
  • waardeloos na maanden geen mail te hebben gehad zo in eens weg,zonder bericht,weg 9e nou stik er lekker in oplichters

    Sterke punten
    kunnen je lang voor de gek houden

    Zwakke punten
    helemaal niks

    Door marco van r op 29 december 2018 Reageer (1 reactie)
  • Na al heel lang niet uitbetalen, nu zonder waarschuwing site verdwenen. Dit is pure zwendel en oplichting. Misschien iets voor Stegeman om te onderzoeken. Kijk bij nieuwe GPT sites naar eigenaar, als ze het opnieuw proberen, de site hier gelijk melden. iCentje B.V., gevestigd te 6461 cr Kerkrade in de Hoofdstraat 48A. Controleer op adres, geef deze oplichters geen nieuwe kansen.

    Sterke punten
    Niets

    Zwakke punten
    Oplichting en Zwendel.

    Door joppy op 22 december 2018 Reageer (1 reactie)
  • Site uit de lucht, naar je centen kun je fluiten, boeven zijn het, onderstaand de eigenaar, nooit meer een dergelijke site van hun gebruiken

    iCentje B.V., gevestigd te 6461 cr Kerkrade in de Hoofdstraat 48A

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    verdwijnen zonder te betalen

    Door Mich op 20 december 2018 Reageer (1 reactie)
  • Ben al jaren aan het sparen, om € 10,-- te verdienen.
    Nu ik er bijna ben gaat de site uit de lucht!!
    Wat gebeurt er nu met mijn gespaarde geld???????
    Daar kan ik naar fluiten denk ik.

    Het was wel netjes geweest als alle spaarders even via een mail zouden zijn ingelicht!!!
    Want dit was vast al veel langer bekend.

    Het riekt naar dikke OPLICHTERIJ!!!!!!

    Sterke punten
    GEEN ENKLE

    Zwakke punten
    ERG WEINIG EMALS
    HELE LAGE VERGOEDING
    JE MOET ER LANG SPAREN OM JE DOEL TE
    BERIJKEN.
    OPLICHTERSBENDE!!!

    Door Yvonne op 20 december 2018 Reageer (1 reactie)
  • Icentje wat een stelletje boeven, uitbetalen no way, reageren No way. en nu zijn ze offline. Die hebben lekker hun eigen zakken gevuld over de rug van "hun" leden

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Totaal niet reageren. echt niet normaal.

    Door Martien op 18 december 2018 Reageer
  • na maanden geen mail te hebben ontvangen; dus enkel banners aanklikken,, kan ik nu NIET meer inloggen,
    Krijg melding: FORBIDDEN....
    laat ze de moord stikken met die paar centen

    Sterke punten
    GEEEEEEN!!!!!!!

    Zwakke punten
    Alles!

    Door J.M.Jansen op 18 december 2018 Reageer
  • Je krijgt geen mails (zeker al 4 maanden) om te verdienen.
    Uit betalen ho maar, ook na de 90 werkdagen niet die ze zelf als max aangeven. Daarna tot 2 x toe ernaar gevraagd, maar een antwoord krijg je niet net als de betaling.
    Het is ooit beter geweest, maar nu dusdanig slecht dat je beter een andere site kunt zoeken.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Niet reageren.
    Niet uitbetalen.
    Geen mailing versturen.

    Door Frank op 2 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vier keer gevraagd om mijn vraag te beantwoorden, maar nog steeds geen reactie van hun zijde.
    Gedreigd dat ik een slechte review over ze zou schrijven als ze me niet uit zouden betalen. Beloofd dat ik een positief bericht zou schrijven als ze dat wel zouden doen.
    Bij dezen! Slecht hoor, zo'n site die niet betaald! Ook nog eens heel weinig aanbod van hun kant....Gewoon boycotten dat soort lui...en vooral veel over hen schrijven, dan stoppen ze vanzelf.

    Sterke punten
    Een paar jaar geleden wel snel door ze uitbetaald!

    Zwakke punten
    Ze betalen en reageren niet op je vragen.....weg ermee, zou ik zeggen..je niet meer aanmelden.

    Door Caroline Ros op 25 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op 27-11-2017 uitbetaling aangevraagd van Euro 10,00 tot heden 17-07-2018 dus 8 maanden later nog niets ontvangen. Grote oplichters zooi.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichters betalen niet uit.

    Door joppy op 17 juli 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ook ik heb meer dan 3 maanden geleden een betaling aangevraagd en tot op heden nog niets ontvangen.
    Ik probeerde daarover te mailen, maar de mail werd gebounced - het mailadres bestaat blijkbaar niet meer!

    Niet aan beginnen mensen, het duurt eeuwig voor je 10 euro hebt gespaard, en dan wordt het ook nog niet uitbetaald

    Sterke punten
    absoluut geen

    Door Janna op 28 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb in juli uitbetaling aangevraagd, maar tot op heden (29-11-2017) na meer dan 90 werkdagen wachten, nog niets ontvangen. Meerdere keren een mail gestuurd, geen antwoord. Nu kan ik ook al niet meer inloggen op de iCentje site. Dit ruikt naar oplichting, ben dan ook bang dat men er met ons geld vandoor is.

    Sterke punten
    Mooi verhaal, niets van waar. Ze hadden "privé-moeilijkheden" ,zeker met ons geld opgelost !!!!!

    Door f.beertema op 29 november 2017 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb al meer dan 90 dagen geleden 10 euro laten uitbetalen, maar nog steeds niets ontvangen. Op mails wordt niet gereageerd, het is nog steeds niet verwerkt. De site geeft zelf aan binnen 90 dagen te betalen.
    Het duurt erg lang voordat je het saldo bij elkaar hebt en zelfs dan duurt het lang voordat je het geld krijgt, als je het nog krijgt.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Duurt lang voordat het saldo bereikt is
    Op mail wordt niet gereageerd
    Uitbetaling is twijfelachtig, na 90 dagen nog steeds niets ontvangen.

    Door Marga op 3 november 2017 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zoals de meeste reviews dezelfde ervaringen.
    Het duurt ontiegelijk lang voordat je 10 euro hebt gespaard en vervolgens wordt er niet uitbetaald.
    Op e-mails wordt consequent nooit gereageerd.
    Boeven zijn het.
    Vermijden als de pest deze website!!!

    Sterke punten
    nul

    Zwakke punten
    100 procent slecht

    Door mcp op 2 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb je € 10,- wil ik dit laten uitbetalen. Nu dit kan niet, omdat ik nog geen € 10,-heb. Slaat dus nergens op
    heb via de website gevraagd , waarom er niet uitbetaald wordt. Nu wacht nog steeds op antwoord
    Uw huidige saldo
    € 10,00

    Ook als je bijna bij dit bedrag ben krijg je dus bijna niets geen betaalde mail, geen banner klik dit alleen omdat ze dan niet zo vlug hoeven uit te betalen net als nu heb dit bedrag en je krijgt het niet

    Dus mensen kijk uit, ga hier niet lid worden

    Sterke punten
    Niets

    Zwakke punten
    Laks zijn ze, vooral op je bericht niet reageren

    Door Monica op 17 september 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Aan een enquête heb ik mee gedaan ,waar je €010 zou krijgen, maar krijgen ho maar. 3 x heb ik een vraag hier over gesteld, maar antwoordt er op krijgen ho maar

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Je krijgt weinig klik mails, zodat het een eeuwigheid duurt voordat je € 10, gespaard heb

    Door Petra op 5 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik wacht al meer dan 2 maanden op mijn geld dat maar niet komt. Net zulke grote oplichters als dat Centenland. Reageren ook helemaal niet op je mailtjes, doen net of hun neus bloedt, dus stoppen waarschijnlijk ook het geld van de leden in eigen zakken!

    Sterke punten
    ZIJN GOED IN HET NOOIT UITBETALEN EN HET NIET REAGEREN OP MAILTJES ALS JE OM JE GELD VRAAGT!

    Zwakke punten
    Reageren nooit op mailtjes waarin je om je geld vraagt! Betalen nooit uit! Als je eenmaal een tientje bijeen hebt, dan krijg je plotseling geen geldmailtjes meer en dus m.a.w. je wordt ook door deze site flink te grazen genomen. NIET AAN BEGINNEN DUS! Zullen vandaag of morgen de site ook wel weer stiekem opheffen en er vandoor gaan met al het geld van de leden!

    Door Astrid op 9 juni 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben druk bezig alle sites die blijkbaar niet betrouwbaar meer zijn of door de zgn accountscores niet meer leuk zijn, op te zeggen. Ook iCentje staat op de nominatie. Op hun Facebookpagina alleen maar klachten en oproepen van mensen die niet uitbetaald krijgen en geen gehoor krijgen op hun vragen. Nu zag ik dat je je gespaarde geld ook in kunt leveren: voor condooms, hahaha. Nou, dan toch eerst maar €3,58 inleveren voor 8 rubbers :-) Wie weet komen die nog eens van pas, haha.

    Sterke punten
    Safe sex

    Zwakke punten
    Veel klachten gelezen, dus ik steek er geen moeite meer in.

    Door Anemoon op 15 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hoe dichter je bij dat tientje komt hoe minder het wordt, al dagen geen klik en win of betaalde banners en maar heel af en toe mail welke in tegenstelling tot wat de pagina beweerd sinds enige tijd nog maar 0,5 ct waard is ipv 1 ct

    Sterke punten
    ?

    Zwakke punten
    geen contactmogenlijkheden !

    Door Stef op 26 maart 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sinds het weekend kan ik niet meer "veilig" op de site komen, niet via IE en ook niet via Chrome. Ze hebben geen facebook pagina dus je kan er nooit achter komen wat er aan de hand is. Heb zo maar het idee dat ze er mee gestopt zijn, want ook al hele tijd geen betaalde emails ontvangen. En nu ook maar hopen dat de jackpot niet op mijn naam valt

    Sterke punten
    Momenteel niets

    Zwakke punten
    ze hadden mensen met account wel mogen informeren hoe of wat.....

    Door Anita op 18 maart 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sinds zaterdag 15 maart 2014 geeft mijn internetbrowster aan dat icentje geen veilige verbinding biedt.
    Mooi is dat, had bijna tien Euro gespaard......

    Sterke punten
    zou het zo niet weten

    Zwakke punten
    ?

    Door Jannie op 18 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review over iCentje