iPay.nl is een van de grootste cashback sites van Nederland waar gebruikers korting krijgen op online gedane aankopen. Daarnaast kan men ook nog op diverse manieren iCoins sparen. Deze site is onderdeel van de online mediabedrijf Orange Buddies Media. Gebruikers van deze site krijgen heel op een heel eenvoudige manier extra kortingen bij het online shoppen. Er zijn meer dan 3257 webshops aangesloten bij iPay en op basis daarvan kunnen gebruikers diverse kortingen krijgen hij het kopen van bijvoorbeeld kleding, schoeisel, meubels, elektronica en vliegtickets. Daarnaast hebben gebruikers ook de mogelijkheid o naast hun aankopen ook nog iCoins te sparen. Dit kan men onder andere doen door het lezen van e- mails, het uitnodigen van vrienden, het spelen van spelletjes en het delen van aanbiedingen. Om gebruik te maken van al deze mogelijkheden kunnen geïnteresseerden zich heel eenvoudig en geheel gratis aanmelden op deze site. Het voornaamste doel van iPay is om gebruikers de mogelijkheid te bieden om met heel veel voordeel online te winkelen. Geinteresseerden die zich gratis aanmelden op de website, profiteren van de volgende voordelen: - Cashback kortingen bij online aankopen; - Genieten van extra kortingen bij het doen van diverse aankopen middels kortingscodes en speciale acties; - Het sparen van iCoins voor cadeaubonnen, cash of gratis cadeaus; - Het verdienen van een vriendenbonus, bij het uitnodigen van vrienden. Dit online spaarprogramma biedt haar diensten sedert 2007 en is voor een ieder toegankelijk. Deze site wordt onder andere gesteund door adverteerders die reclame maken voor hun producten en diensten. Leden kunnen een saldo opbouwen door te reageren op aanbiedingen van adverteerders en deze op een later moment inwisselen voor geld en of cadeaus.

Inschrijven

Om gebruik te kunnen maken van de diverse kortingen van iPay, moet men wel eerst aangemeld zijn op de website. Aanmelden op deze site is geheel gratis en men is niet gebonden aan verdere verplichtingen. Geinteresseerden kunnen zich op twee manieren aanmelden bij iPay. Als eerst kan men bovenaan de homepage van de site kiezen voor de optie "wordt gratis lid". Na enkele persoonsgegevens zoals de voornaam, achternaam, het e- mail adres en een wachtwoord naar keuze ingevuld te hebben op het inschrijfformulier, wordt een e- mail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres om de aanmelding te bevestigen. Daarnaast kunnen gebruikers zich ook registreren middels hun Facebook account. Als eerst kan men dan klikken op de optie "wordt gratis lid" en daarna op "registreer met Facebook". Deze site plaatste geen posts op de Facebook tijdlijn van gebruikers. Na zich geregistreerd te hebben, kan men direct met extra korting online gaan shoppen.


Kosten

Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis aanmelden bij iPay. Daarnaast zijn er geen andere verplichtingen aan het lidmaatschap van iPay verbonden. Na de aanmelding krijge gebruikers direct korting op de gedane online inkopen.


Kortingscode

Gebruikers kunnen met de diverse kortingscodes van iPay heel wat geld besparen op hun online aankopen. Een kortingscode vertegenwoordigt een bepaalde korting in euro's of een kortingspercentage. De werking van de codes is heel simpel. Bij het plaatsen van een online bestelling wordt altijd gevraagd of men een kortingscode oftewel voordeelcode heeft. Deze code kan men dan ingeven en de korting wordt dan direct verrekend met het te betalen bedrag.


iCoins

Veel gebruikers vragen zich af hoe ze in aanmerking kunnen komen voor iCoins. Voor het verkrijgen van deze coins moet men eerst ingelogd zijn op de website van iPay.nl. Door te klikken op de link van de webshop, welke te vinden is op de iPay.nl, kan men zijn of haar aankoop te doen. Deze aankoop wordt dan geregistreerd en de iCoins worden daarna bijgeschreven op de iPay account van de gebruiker.


Ik kan niet inloggen

Gebruikers die zich aanmelden op deze site ontvangen direct na de inschrijving een e- mail op het opgegeven e- mail adres om de aanmelding te bevestigen. Hierna kan men direct met extra korting online shoppen bij iPay. Indien men langer aangemeld is op de site en men kan niet meer inloggen op de site, dan kan men een nieuw wachtwoord aanvragen. Men zal dan een link ontvangen op het e- mail adres, dat bij iPay geregistreerd is. Door op deze link te klikken kunnen gebruikers dan een nieuwe wachtwoord aanmaken.


Afmelden e- mails iPay

Gebruikers die geen nieuwsbrieven en mailings meer wensen te ontvangen van Ipay betreffende de nieuwste shops, kortingscodes en acties, kunnen zich hiervoor afmelden. Dit kunnen zij doen door als eerst in te loggen op iPay.nl en naar hun account te gaan. Vervolgens kan men in zijn of haar persoonlijke gegevens aangegeven of men nog e- mails van iPay wenst te ontvangen.


iPay Reviews

Bezoek iPay

Schrijf je eigen review