IsLive.nl Review - Slecht

IsLive.nl - Slecht

2

Review:
Deze site is zo achter uit gegaan, ik ben geheid een van de mooiere meiden op islive en er is geen verkeer meer. Waarom niet, omdat ze de meiden van islive kei hard laten vallen, en een andere applicatie zijn gestart waar de meiden meer verdienen, en zodoende ook geen reclame meer maken voor islive. Ik moet zeggen ik kap hiermee, en ik adviseer een ieder naar xmodels te komen! Bovendien zijn de verdiensten hier ook barslecht, 18 cent per minuut terwijl bezoekers ruim 1,20 betalen.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:

alles

Cam model beveelt IsLive.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

2 Reacties

Datum: 20 augustus 2018 - 10:25

Geschreven door: Jinthetje

Serieus? hahaha, wat bedoel je nou eigenlijk? Dat de mooiste meiden het meest moeten of kunnen verdienen? Denk dat je een stuk verder komt met een mooie persoonlijkheid van binnen dan dat jij denkt dat je 1 van de mooiere meiden bent op islive? Geen wonder dat jij achter uit gaat! En niet de website van islive..... Beetje goed je werk doen voor je kritiek geeft meid. Je moet nog een hoop leren! Ik ben niet knap! Maar altijd klanten en werk al meer dan 3 jaar voor islive. Ook voor xmodels gewerkt. Nou dat is pas een slechte cam site! succes op xmodels :P

Datum: 5 december 2018 - 19:51

Geschreven door: Meave

Amen Jinthetje!

Ik verdien op Islive prima! Met alleen een beetje dom lachen kom je ook niet ver meid!

Werk nu een jaar of 7 voor Islive, heb op xmodels meer inbellers, maar op Islive veel langere gesprekken. Maar hey dat is misschien wat te hoog gegrepen voor je ;)

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review