OpinieLand Review - Oplichting

OpinieLand - Oplichting

2

Review:
Na het invullen van meerdere enquêtes 1000 punten bij elkaar verzameld. Deze punten geprobeerd in te wisselen voor een bol.com tegoedbon. Geen tegoedbon en mijn account is verwijderd in verband met schending algemene voorwaarden. Ik heb niks verkeerd gedaan en gezien de ervaringen die ik hier heb gelezen ben ik niet de eerste en waarschijnlijk ook niet de laatste die hierin gestonken is.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
oplichting

Linda beveelt OpinieLand NIET aan bij vrienden/bekenden

Online shoppen met korting

2 Reacties

Datum: 10 mei 2018 - 17:18

Geschreven door: peter

Zelfde ervaring, alles leuk en aardig, totdat je probert te verzilveren. Iets geschonden bla bla bal. Niets geschonden, dus een tegoedbon aanvragen voor je punten vinden zij schending van hun regels. Niet in trappen, heeft me veel tijd gekost voor niets!!! De enquettes zijn wel echt. Zij willen aan jou verdienen maar je er niet voor belonen!!

Datum: 18 juli 2018 - 12:22

Geschreven door: Rolinde

Dat had ik gisteren ook!! Erg verbaasd en ook boos! Meteen een mail gestuurd, nog even wachten op reactie, maar die zal niet komen denk ik.
Wat gehaaid is het dan dat er op de website regelmatig verhalen staan dat de bol.combonnen tijdelijk niet beschikbaar zijn omdat ze de deur uit vliegen!! Bah bah bah!!!

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review

Online shoppen met korting