Snel geld verdienen met internet is mogelijk! Lees het hier...

SnelGeldverdienen Reviews

 • Een waardeloze site, ze betalen niet uit. Ze verschuilen achter de accountscore. Hier moet een consumentenprogramma aandacht aanbesteden. Bah!

  Sterke punten
  geen

  Door L Bi op 4 december 2019 Reageer
 • Pas op bij Snelverdienen en Spaaractief word geen lid ze betalen niet alleen niet uit nee wanneer je om uitbetaling vraagt verzinnen ze allerlei smoesjes ze BLOKKEREN je account helemaal. ( Je moet in de tussentijd wel actief blijven op hun site anders zakt je accountscore ) Je accountscore kan alleen omhoog wanneer je iets KOOPT en dus geld investeert. Bull met gratis geld verdienen want je kunt alleen je score omhoog krijgen wanneer je een abonnement afsluit of iets bij hun partners koopt. Ze liegen dus al bij pagina 1 wanneer je lid wilt worden. daarnaast zijn ze op geen een socialmedia site normaal te bereiken wat EERLIJKE spaarprogramma's wel zijn ! Wanneer je om je uitbetaling vraagt blijven ze maanden lang met je in contact zodat je saldo steeds hoger word en je dus al bijna 2 keer aan je uitbetalingsgrens bent en vervolgens BLOKKEREN ze je account en stelen ze dus je geld. Kan niet anders zeggen dan mensen er zijn genoeg EERLIJKE sites. Trap hier niet in het zijn niet meer dan ordinaire DIEVEN.

  Sterke punten
  Helemaal Niets

  Zwakke punten
  alles !! zijn dieven oplichters en leugenaars ( kan alle communicatie met hen hier plaatsen)

  Door Miranda Dalm De Jonge op 18 juli 2019 Reageer (1 reactie)
 • Hier ga je dus niet 'snel verdienen' en al helemaal niet uitbetaald krijgen. De accountscore is op geen enkele manier boven de 5,5 te krijgen (geen acties voor beschikbaar) en bij het voormalige Ladymail.nl lukte het al niet om genoeg te stijgen. Uitbetaald ga je hier dus niet krijgen en het duurt een eeuwigheid voor je überhaupt een leuk bedrag hebt opgespaard.

  Door Jo op 11 april 2018 Reageer (2 reacties)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek SnelGeldverdienen

Schrijf je eigen review