SnelGeldverdienen

Snel geld verdienen met internet is mogelijk! Lees het hier...

SnelGeldverdienen Reviews

  oplichters pur sang!

  lekker klikken , maar daar verdienen alleen zij zelf aan, want uitbetalen doen ze daar niet aan; bij een aankoop via hun website bij Leenbakker duurde het bijna een jaar.....!? voordat de vergoeding werd toegekend en mijn accountscore die intussen weer verder was gezakt weer minimaal omhoog ging.... het wordt tijd dat dit tuig eens flink wordt aangepakt!!! Te schofterig voor woorden! het is jammer dat je geen -10 sterren kunt geven, anders kregen ze die van mij

  Sterke punten
  GEEEEEEEEEEEEEEEEEENEEN

  Zwakke punten
  teveel om op te noemen, het zijn schooiers!

  niet aan beginnen

  Ik heb ruim twintig euro saldo, maar kan het niet laten uitbetalen omdat mijn accountscore niet voldoende is. En dat krijg je ook met geen mogelijkheid voor elkaar. Dat is inderdaad snelverdienen voor het bedrijf zelf en het is voor mij een raadsel dat adverteerders met deze oplichters in zee gaan. Ik wil gewoon mijn bij elkaar gespaarde 20 euro en dan mijn account opheffen. Mensen, ga naar Euroclix die pakken het wel eerlijk aan.

  Oplichters

  Bespaar je de moeite (én tijd) en meld je ergens anders aan. Ze betalen niet uit, komen continue met smoesjes en sturen je van het kastje naar de muur. Ik heb ze helaas een nieuwe kans gegeven, maar ook nu betalen ze niet uit. Er zijn genoeg sites (euroclix/geldrace) waar ze wel netjes uitbetalen!!

  Sterke punten
  Die zijn er niet

  Zwakke punten
  Oplichters en betalen niet uit

  waardeloos!

  Na een tijdje niet zo actief te zijn geweest had ik in het afgelopen jaar zeker 10x via snelverdienen iets besteld. Mijn accountscore was inmiddels opgeklommen van 1,0 naar 4,4, dus ging de goede kant op. Maar opeens was die weer 1,0! Heb ze een mail gestuurd. Er was een herberekening geweest omdat er een fout zat in het systeem met nog een hele blabla-uitleg... Discussie was gelijk gesloten, reageren niet meer mogelijk. Er stond ruim €30,- op dit account en ook op Myclics. Heb nog overwogen weer te mailen maar heb geen zin hier nog meer energie in te steken dus accounts verwijderd...

  Sterke punten
  Geen dus...

  Zwakke punten
  niet uitbetalen.

  slechte ervaringen met snelverdienen

  Een waardeloze site, ze betalen niet uit. Ze verschuilen achter de accountscore. Hier moet een consumentenprogramma aandacht aanbesteden. Bah!

  Sterke punten
  geen

  Pas op voor Snelverdienen en Spaaractief ze stelen waar je bij staat !!

  Pas op bij Snelverdienen en Spaaractief word geen lid ze betalen niet alleen niet uit nee wanneer je om uitbetaling vraagt verzinnen ze allerlei smoesjes ze BLOKKEREN je account helemaal. ( Je moet in de tussentijd wel actief blijven op hun site anders zakt je accountscore ) Je accountscore kan alleen omhoog wanneer je iets KOOPT en dus geld investeert. Bull met gratis geld verdienen want je kunt alleen je score omhoog krijgen wanneer je een abonnement afsluit of iets bij hun partners koopt. Ze liegen dus al bij pagina 1 wanneer je lid wilt worden. daarnaast zijn ze op geen een socialmedia site normaal te bereiken wat EERLIJKE spaarprogramma's wel zijn ! Wanneer je om je uitbetaling vraagt blijven ze maanden lang met je in contact zodat je saldo steeds hoger word en je dus al bijna 2 keer aan je uitbetalingsgrens bent en vervolgens BLOKKEREN ze je account en stelen ze dus je geld. Kan niet anders zeggen dan mensen er zijn genoeg EERLIJKE sites. Trap hier niet in het zijn niet meer dan ordinaire DIEVEN.

  Sterke punten
  Helemaal Niets

  Zwakke punten
  alles !! zijn dieven oplichters en leugenaars ( kan alle communicatie met hen hier plaatsen)

  Waardeloos

  Hier ga je dus niet 'snel verdienen' en al helemaal niet uitbetaald krijgen. De accountscore is op geen enkele manier boven de 5,5 te krijgen (geen acties voor beschikbaar) en bij het voormalige Ladymail.nl lukte het al niet om genoeg te stijgen. Uitbetaald ga je hier dus niet krijgen en het duurt een eeuwigheid voor je berhaupt een leuk bedrag hebt opgespaard.

Bezoek SnelGeldverdienen

Schrijf je eigen review