SurfRace - 9 Reviews

Last updated: 5 oktober 2017
SurfRace Logo

18.2% aanbevolen, 9 Reviews

  1. SurfRace
  2. Algemeen
  3. Registratie
  4. Waves sparen
  5. Kortingscodes
  6. Contact gegevens
  7. SurfRace Reviews
  8. Schrijf ook een review over SurfRace

Niet tevreden over SurfRace? Probeer dan eens Euroclix.

SurfRace

Surfrace.nl is met 65.000 leden één van de grootste spaarprogramma's van Nederland en al sinds 2002 actief.

Je kunt bij Surfrace waves (spaarpunten) verdienen door mailtjes te lezen, quizvragen te beantwoorden, online te shoppen en meer.

Meld je nu aan voor SurfRace en ontvang gratis een nationale bladenbon!

Deze website is niet meer actief!

SurfRace Details

Hits: 2210

URL: http://www.surfrace.nl/

Categorieën: Spaarprogramma's

Reviews: 9

Algemeen

Surfrace biedt een online spaarprogramma aan, waarmee leden geld kunnen verdienen door het lezen van commerciële e-mails of het uitproberen van producten. Aan gebruikers wordt gevraagd om de Algemene Voorwaarden van Surfrace goed door te nemen. Deze voorwaarden zijn steeds van toepassing als men gebruik maakt van de website of een overeenkomst sluit met Surfrace.

Registratie

Om geld te kunnen verdienen op de website van Surfrace is het van belang, dat geïnteresseerden zich registreren. De registratie en het gebruik van de website is kosteloos. Alleen personen, die ouder zijn dan 16 jaar, in Nederland woonachtig zijn, Nederlandse taal machtig zijn en beschikken over een Nederlandse rekeningnummer kunnen zich registreren op deze website.

Registratie is mogelijk door het daarvoor bestemde elektronische formulier op de website in te vullen en te verzenden. Registratie is pas compleet nadat de Gebruiker zijn Account heeft geactiveerd door op de hyperlink te klikken die Surfrace hem daartoe per e-mail heeft verstrekt. Gebruikers mogen slechts een Account aanmaken en gebruiken. Het beheren dan wel aanmaken van meerdere Accounts per Gebruiker is niet toegestaan. Per IP-adres is het daarom slechts toegestaan om één Account aan te maken.

Surfrace heeft daarnaast steeds het recht om zonder opgave van redenen de registratie van een Gebruiker te weigeren.

Waves sparen

Gebruikers kunnen Waves sparen door het ontvangen en lezen van commerciële e-mails, door in te gaan op aanbiedingen van Aanbieders welke te vinden zijn op de Website en in de te ontvangen e-mails, door het beantwoorden van quizvragen op de Website en door nieuwe Gebruikers aan te brengen. Op de website en of de e- mail wordt steeds aangegeven hoeveel Waves een gebruiker kan verdienen met een bepaalde actie.

Verdiende Waves worden uiterlijk voor de vijftiende dag van de maand volgende op het deelnemen aan de Actie door een gebruiker bijgeschreven in het Account van de gebruiker, mits aan alle voorwaarden van de desbetreffende Actie is voldaan en de deelname van de gebruiker aan de Actie door de desbetreffende Aanbieder is goedgekeurd.

Kortingscodes

Op Surfrace kunnen gebruikers in aanmerking komen voor kortingscodes. Deze kortingscodes hebben echter een beperkte geldigheidsduur. Gebruikers dienen de kortingscodes zelf in te vullen in het bestelproces van de aanbieder. Indien de gebruiker dat niet doet, dan zal de korting niet verwerkt worden. Op de website wordt ook steeds aangegeven aan welke voorwaarden men moet voldoen om gebruik te kunnen maken van de kortingscodes.

Contact gegevens

Aanbieders die willen adverteren op Surfrace kunnen contact opnemen via het e- mail adres: [email protected]

Voor algemene vragen kunnen gebruikers en of aanbieders contact opnemen met de helpdesk van Surfrace via: [email protected]

Correspondentie-adres:
Four People BV
t.a.v. Surfrace.nl
Herengracht 221
1016 BG Amsterdam

KvK nummer: 34289500
BTW nummer: NL 8188.15.735.B01


Online shoppen met korting

SurfRace reviews (9):

SurfRace - onbetaald?

0

Review:
Goedendag , ik heb zgn over 4000waves verdiend , maar hier is het frapante ,er staat dat het al uitbetaald is, maar dat is niet zo, er is niets dan maar ook helemaal niets uitbetaald.
IK DENK DAT SURFRACE OPLICHTERS ZIJN.
En je mag mijn E-mail adres rustig zichtbaar openbaar zetten .
Ik heb niets te verbergen.
Groet,

Ruud Arends.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

Ruud Arend beveelt SurfRace NIET aan bij vrienden/bekenden

SurfRace - Quizvragen gebruiken op vinden.nl voor Euroclix

0

Review:
Vage site waar de beheerder volgens mij zelf weinig naar omkijkt. Quizvragen altijd hetzelfde en uit de tijd. Maar juist deze 10 quizvragen per dag gebruik ik voor Euroclix. Ik gebruik vinden.nl niet als standaard zoekmachine, niet erg prettig, maar kopieer en plak de hele vraag in de zoekbalk van vinden.nl. Op 'zoeken' klikken, en zo scoor je weer wat punten die aan het einde van de maand bijgeschreven worden op Euroclix. Meestal weet ik de antwoorden van de quiz wel uit m'n hoofd, dus ik kijk eigenlijk niet eens naar de zoekresultaten.

Sterke punten:
Nog niet kunnen ontdekken.

Zwakke punten:
Pfff, gewoon een malle site.

A. beveelt SurfRace NIET aan bij vrienden/bekenden

SurfRace - list en bedrog

0

Review:
waardeloos kijk wat ze zeggen bij surfrace uitbetalen is niet mogelijk ivm met iban ( alle bedrijven werken al met iban en bij surfrace zouden ze niet kunnen betalen ze kunnen het wel, maar willen het niet natuurlijk ontvangen ze wel geld gebeurt ook via de nieuwe betaalmethode (iban de banken werken hier al mee).
Je kan wel laten uitbetalen via waardebonnen waar je weer voor moet gaan betalen en portokosten betalen !!! dit mailtje kreeg ik van hun na een verzoek tot uitbetaling:

Vanaf vandaag tot 2 januari 2014 is het helaas niet mogelijk om een uitbetaling aan te vragen via een bankoverschrijving. De reden hiervoor is dat alle bedrijven en consumenten over gaan op IBAN (International Bank Account Number).
Surfrace werkt met een geautomatiseerd systeem dat sinds de start van Surfrace in 2002 bijna niet is veranderd. Nu is de tijd voor ons om over te gaan op een nieuw en beter systeem!
Om dit vlekkeloos te laten verlopen tijdens de drukke kerstperiode hebben we besloten deze uitbetalingsoptie tot 2 januari 2014 te sluiten.

Uiteraard is het wel mogelijk om een uitbetaling aan te vragen voor cadeaubonnen! We hebben ook een nieuwe cadeaubon erbij van Wehkamp. Kijk hier voor de cadeaubonnen.
Vanaf 2 januari kunt u weer een ‘bankoverschrijving’ uitbetaling aanvragen zoals u gewend bent.

Fijne feestdagen en een goed uiteinde.

Surfrace

Sterke punten:
kunnen niet uitbetalen of betalen uitermate langzaam uit

Zwakke punten:
kunnen niet uitbetalen of willen niet betalen of betalen uitermate langzaam uit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vincent beveelt SurfRace NIET aan bij vrienden/bekenden

SurfRace - Schiet niet op

0

Review:
Je moet jarenlang mailtjes klikken om eindelijk eens een uitbetaling te kunnen aanvragen.
Dus wel heel erg veel klikken en nog meer geduld oefenen.
Ik ben er dan ook maar mee gestopt.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Zeer lage vergoeding per email.

Andrina beveelt SurfRace NIET aan bij vrienden/bekenden

SurfRace - Langzaam

0

Review:
Sparen bij surfrace verloopt erg traag.

Sterke punten:
?

Zwakke punten:
Het sparen verloopt erg traag.

Kim beveelt SurfRace NIET aan bij vrienden/bekenden

SurfRace - Neutraal

0

Review:
Over sommige bedrijven ben ik heel enthousiast. Ik ben ook weleens heel boos op een bedrijf geweest. Bij Surfrace zit het er allemaal een beetje tussenin. Ze doen alles (affiliate vergoeding, betaalde aanmeldingen, spelletjes, clicks, enquetes, mails), maar hebben mijn verwachting nooit overtroffen.

Ik dacht op enig moment een gunstige deal te hebben gevonden, door punten in te wisselen voor cadeaubonnen, maar ik had beter moeten lezen... mijn fout.

Met surfrace ben ik gestopt. Wel blijf ik danzij surfrace klant bij Sokken.nl. Een prima bedrijf (volgens mij ook een zusterbedrijf van Surfrace)... die wil ik iedereen aanbevelen.

Sterke punten:
Surfrace is een gevestigde en betrouwbare speler op de GPT-markt;
Mailstroom van enkele mails per dag (je wordt niet overladen, maar je krijgt ook niet heel weinig... een goede balans);
Vergoeding circa 1 cent per mail.

Zwakke punten:
oppassen met het uit laten betalen in 'cadeaubonnen' ... goed lezen!...

Als ik bijvoorbeeld 10 VVV-bonnen van 10 euro heb, dan kan ik daarvoor een boek van 100 euro kopen. Een aantal van de 'cadeaubonnen' van Surfrace werken anders. Je mag de bonnen dan wel inwisselen, maar dan moet je tien verschillende bestellingen doen en dus ook eventueel 10 keer de verzendkosten betalen.

Jurjen beveelt SurfRace NIET aan bij vrienden/bekenden

SurfRace - Uitbetalen???

0

Review:
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nNa lange tijd braaf geklikt te hebben het saldo eindelijk op 12,50 gekregen. Uitbetaling aangevraagd. Op het ledengedeelte staat dat er uitbetaald is, maar ik heb nog niks. Klik daar voorlopig niet meer

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
slecht betalen

Andries beveelt SurfRace NIET aan bij vrienden/bekenden

SurfRace - slecht

0

Review:
neemt veel tijd in beslag en betaald slecht.

Zwakke punten:
weinig mailtjes. Geen enquetes, waarbij je anoniem antwoorden in kan vullen.
Pas vanaf 12,50 uitbetaling. Dit duurt minimaal 1-2 jaar voordat je dit bereikt. Ik heb in 1 jaar bijna 3 euro gespaard.

het is zinloos om lid te worden

piet beveelt SurfRace NIET aan bij vrienden/bekenden

SurfRace - mevr

0

Review:
wil graag lid worden

corine beveelt SurfRace aan bij vrienden/bekenden

Online shoppen met korting


Home » Spaarprogramma's » SurfRace