CentenLand.nl - Online geld verdienen met uw email. U kunt bij ons geld verdienen op verschillende leuke manieren zoals bijvoorbeeld het lezen van interessante e-mails en het aanbrengen van nieuwe leden. thuiswerk Links

Reviews over Centenland

  • Samen met de hierboven aangehaalde punten moet ik zeggen dat alle vertrouwen in dergelijke sites voorgoed weg is. Ik heb de smoesjes van , zowel Maurits als Silvya genoeg gelezen en kon er eens hartelijk om lachen!! Zijn die domme Nederlanders nu echt zo dwaas dat we dergelijke zaken blijven slikken???

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Jawel, zwakke uitleg bij alles wat je vraagt en die dwasekloten (vergeef me de uitdrukking) zijn er van overtuigt dat je dit slikt.....

    Door Fr Verdonck op 11 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zogenaamd was die Maurits van Centenland zijn baan kwijt, jaja. Hij en die Sylvia hebben dus gewoon een reisorganisatie t.w. Globoreizen.nl
    Nou, als ze met het geld van hun klanten er net zo gauw vandoor gaan als met het geld van hun leden van centenland!!! Nooit en te nimmer boeken bij die reisorganisatie dus, want voor u het weet bent u uw geld kwijt!! Toen ik ze aanschreef op hun Globoreizensite op Facebook, hebben ze met de grootste spoed dat account gesloten! Nou, dan weet je het wel!

    Sterke punten
    Zijn goed in mensen oplichten

    Zwakke punten
    Gaan op dure vakanties met het geld van hun leden en daarna verdwijnen ze met de Noorderzon met het geld! Leden zien nooit ene cent voor al dat eindeloos klikken! Een oplichtersduo eerste klas!

    Door Astrid op 8 juni 2014 Reageer (7 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • En ja hoor, het was erop wachten. Nadat ze wekenlang op vakantie waren geweest met het geld van hun leden, kwamen ze met de smoes dat ze zo ziek waren en na dat zielige verhaal kregen we weer de zoveelste tragiek toegezonden om maar te ontkomen aan het uitbetalen aan hun leden die maandenlang zich te pletter hebben geklikt voor een paar centen. Het duo werd duur betaald door al die bedrijven voor de advertenties, maar naast dat geld moesten ze dus ook nog het geld van hun leden in hun zak stoppen. Incentria kwam ook al met zo'n zielig verhaal van ziekte, Cashpiraat ging er ook vandoor met het geld van de leden!! ICentje vertoont dezelfde nukken, reageert niet op mailtjes, betaalt niet uit, dus die komt vandaag of morgen natuurlijk ook weer met zo'n tragedieverhaal! Exchangebux, ook al zo'n oplichterssite die niets meer laat horen wannee rhet op uitbetalen aankomt. Ptc Solution wordt heel onvriendelijk en sluit je account zomaar als je om je geld vraagt Het zijn dus allemaal niets anders dan oplichters en het zou wat voor Alberto Stegeman zijn om achter dit soort oplichters aan te gaan! Gewoon niet aan beginnen dus, mensen! U bent allen gewaarschuwd! En nu dan de mail van de oplichters van Centenland:

    Belangrijke mededeling aangaande centenland.
    Centenland gaat stoppen!!
    Een moeilijke beslissing, maar ik kan niet anders.

    Tot op dit moment betaalde ik leden uit, maar dat gaat niet meer.
    Ben sinds 14 dagen werkloos, en geld om dus te blijven uitbetalen is er niet meer.
    Er komt nog wat laatste geld binnen,
    en dat gaat nog naar een aantal leden, die aan de beurt zijn.
    De rest moet ik helaas teleurstellen, al valt het me zwaar.

    Ik had het zo graag op willen lossen, maar de middelen ontbreken.

    Doordat het niet goed meer liep, k

    wam er ook minder geld binnen, juist omdat de leden ook af gingen wachten.

    Ik kan het me alleen zelf verwijten, en dat doe ik dus ook.

    Samen met Silvia heb ik nog gekeken wat er gedaan kon worden,



    maar dit bleek uiteindelijk de enige optie: stoppen.

    ik begrijp ook dat de leden kwaad zullen zijn.

    De enige belofte die ik kan doen, is dat ik niet meer

    terug zal keren als webmaster in de gpt wereld.

    Er zijn door mij een aantal foute keuzes gemaakt.

    Toch heb ik wel degelijk steeds mensen uitbetaald

    sinds de site in zwaar weer verkeerde.

    Centenland wordt ook niet verkocht, althans op dit moment niet.

    Juist om verwarring voor de leden te voorkomen.

    Dat is namelijk bij pijlsnelgeld ook gebeurt,

    daarom kies ik er voor om centenland te laten Ďslapení.

    De webmaster van pijlsnelgeld heeft veel mails ontvangen van leden,

    die onder mij lid waren, en daar veel extra werk van gehad.

    Dat lag aan de leden, er was tenslotte voldoende informatie

    aan de leden verstrekt, maar die mails kwamen wel.

    Nu centenland de deur dichtdoet,

    kan ik in ieder geval verdere verwarring voorkomen.

    Nogmaals: doordat ik onvoldoende verstand van zaken had

    aangaande de gpt wereld, is dit het uiteindelijke resultaat.

    Wel wil ik een aantal webmasters die hun kennis hebben gedeeld bedanken.

    Het is een wijze les geweest.

    Voor de leden is dit weer het meest zuur, zij lopen weer geld mis.

    Indien ik het anders had kunnen doen, dan was ik doorgegaan.

    Vriendelijke groeten van Maurits

    Sterke punten
    Blinken uit in steeds nieuwe smoesjes om niet te hoeven uitbetalen.

    Zwakke punten
    Gaan lekker weken op vakantie van het geld van haar leden en betalen nooit uit!

    Door Astrid op 5 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Is het niet om te gieren, mensen? De centenlandsoap gaat onverminderd door!
    De ene smoes is nog niet verzonden of de andere wordt je alweer toegezonden.
    Lees onderstaand de laatste smoes, hoe verzinnen ze het allemaal en dat alleen om maar hun leden niet te hoeven betalen. Houden ze je steeds op de hoogte met allerlei smoezen, zodat het lijkt alsof ze van goede wil zijn! Hihihi! Wat een oplichterszooitje zeg. Die zouden door Alberto Stegeman benaderd moeten worden. Stoppen al het geld in hun eigen zakken, houden er dure vakanties van en de leden kunnen fluiten naar hun centen na al dat eindeloos moeten klikken voor een paar centen. Het ergste is nog wel dat het om leden gaat die het geld hard kunnen gebruiken, want anders ben je niet zo getikt om voor die paar centen je het eppelep te klikken! Nee, dit duo is 1 groot oplichtersstelletje dat steeds iets nieuws verzint en hard zou moeten worden aangepakt!

    Bedankt voor alle beterschapswensen en Inloggen centenland

    Allereerst heel erg bedankt voor alle beterschapswensen.

    Ik kan me weer wat redden, al ben ik er nog niet.

    Maar dat komt wel weer.

    Alles draait weer.

    Helaas ligt ook Maurits in de ziekenboeg, dus hebben we van 2 halve krachten 1 gemaakt.

    Betaalde mails gaat iets langer duren, onze excusus.

    Typen met 1 hand is te doen, maar mails maken vergt iets meer van handen.

    We hopen op begrip.

    Dan maak ik tevens gebruik van deze mail om de leden attent te maken op het inloggen.

    Zoals bekend, dienen leden 1x per 30 dagen in te loggen.

    Uiteraard kan dat soms eens vergeten worden.

    Geen probleem, wij helpen herinneren.

    De volgende leden hebben voor het laatst ingelogd voor 20 februari, en krijgen de tijd om tot 12 mei in te loggen.

    13 mei wordt bekeken wie dan hebben ingelogd.

    Leden waar we niets van hebben gehoord, of gezien dat ze hebben ingelogd, worden verwijderd.

    Om ervoor te zorgen dat alle leden de mail ontvangen, zijn alle inboxen uitgezet, die kunt u zelf weer omzetten.

    Dit heeft uiteraard gevolgen voor een eventuele uitbetalingsaanvraag:

    Bij verwijdering van het account, wordt ook de uitbetaling verwijderd.

    Zorg dus dat je tijdig inlogt.

    Door Astrid op 8 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Je blijft lachen met dat Centenland. Was meneertje de eigenaar eerst weken op vakantie, toen kwam weer de volgende smoes via een nieuwsbrief, t.w.:

    Centenland Nieuwsbrief

    Zoals sommige leden hebben gemerkt, is er iets misgegaan met centenland.

    De bubble is geknapt, zowel de cash als ook de punten.

    De jackpot van de bubble is wel gevallen.

    Er wordt niet eerder weer een nieuwe geplaatst tot er een beveiliging opzit.

    Wat er precies aan de hand is (geweest) wordt nog uitgezocht.

    Wat betekend dit?

    Bubble: is geknapt.

    Aangezien er een back-up van 17 maart is terug gezet,

    heeft dit ook voor een saldo aanpassing gezorgd, *vermindering.

    Klikwedstrijd zijn ook een paar dagen van verdwenen.

    Maar dit geldt dus voor iedereen.

    We begrijpen dat het heel erg vervelend is, maar zoals altijd:

    als de techniek steken laat vallen, is dat overmacht.

    We hopen op ieders begrip.

    Zijn er toch nog vragen dan horen we dat graag.

    Wensen we een ieder ondanks deze tegenvaller

    toch een fijn weekend.

    Vriendelijke groet van

    Maurits en Silvia


    Denk je dat gehad te hebben, krijg je weer de volgende zoveelste smoes om maar niet te hoeven uitbetalen. Zogenaamd zijn ze dan erg van goede wille door de leden op de hoogte te houden, ja ja! Meneer betaalt volgens die Silvia haar niet eens uit, laat staan zijn leden. Enfin, ik onthou u niet de laatste smoes:

    Sylvia heeft zgn een ongelukje gehad!! Hihihi, niet te geloven, hoeveel smoezen kun je verzinnen om niet te hoeven uitbetalen!! Was hij eerst zgn bijna een jaar achter met de uitbetalingen, nu zeker twee jaar????? TRAP ER DUS NIET IN, MENSEN, WANT U WORDT BELAZERD!!

    Sterke punten
    Blinkt uit in smoezen verzinnen om niet te hoeven uitbetalen!

    Zwakke punten
    Betaalt nooit uit, komt steeds weer met een andere smoes aan! Het ergste is dat hij Vuljezakken ook al heeft aangestoken! Die komt ook al steeds aan met smoesjes en met een betalingsachterstand. Ja, ja!

    Door Anita op 4 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De meeste van die kliksites zijn waardeloos. Bedonderen de boel waar je bijstaat. Zo ook Centenland. Heeft inmiddels al een achterstand in uitbetaling van bijna 1 jaar. Hoe kan je het zo laten oplopen??? En dan beweren ze nog dat er maar een enkeling is die hier negatief tegenover staat. Het overgrote deel is toch zo begripvol?!
    Ook Vul je zakken heeft inmiddels een grote achterstand opgelopen in uitbetaling van je centen.
    Nou, geef mijn portie maar aan Fikkie. Aan mij zullen ze geen cent meer verdienen. Ik heb de boel opgezegd.

    Sterke punten
    Ik kan er echt geen bedenken.

    Zwakke punten
    Alles wat je je maar kan bedenken.

    Door Jan op 17 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mensen, begin er niet aan. Centenland komt steeds weer met smoesjes om niet uit te betalen. Een betalingsachterstand van zgn 10 maanden, hoe krijg je het als eigenaren van zo'n site voor elkaar?? Ja, in de hoop dat de leden an vanzelf afhaken natuurlijk en je moet blijven inloggen, want anders word je verwijderd en kun je helemaal fluiten van je centen. Maar goed, laat je dan maar verwijderen, want het geld komt nooit. Ze mailen je doodleuk dat ze op vakantie gaan en dan vraag je je toch af hoe je op vakantie kunt gaan met een betalingsachterstand van 10 maanden!!!? Zogenaamd is er geen geld voor de leden, maar wel geld voor dure vakanties??? In 1 woord oplichterij dus.

    Krijg je antwoorden als dit:

    Van Vul je zakken

    Zoals beloofd de update over de stand van uitbetalingen.
    Allereerst wil ik de leden bedanken die positief op onze mail van vorige maand hebben gereageerd. Heel fijn en het geeft de burger weer moed. Die ene negatieve mail heb ik maar snel verwijderd!!!!
    Op dit moment hebben we t/m 28-11-2013 de uitbetalingen verwerkt. Het schiet niet erg op, maar we kunnen nog betalen en dat blijven we doen!!!
    Zoals ook vorige maand; wij reageren niet op antwoord op deze mail!

    van Centenland

    ik weet dat het heel vervelend is, maar ik kan er echt niet meer van maken.
    het geld om over te maken moet er natuurlijk wel zijn.
    vorig jaar is de rekening geskimd, dus dat geld is weg.
    hij werkt er druk voor om dat weer op orde te krijgen.
    en hij wil je wel betalen, maar het is tegenover de leden die langer wachten niet eerlijk om jou eerst uit te gaan betalen toch?
    we hebben de regel: ieder op zijn of haar beurt.
    dat je niet bekend met de achterstand is niet onze fout, er zijn regelmatig mailingen over gedaan: hoe en wat, en hoe het opgelost gaat worden.
    dat leden die mailingen niet lezen, en meteen naar beneden scrollen voor de vergoeding, of zonder iets, weggooien?
    daar kunnen we dan niets aan doen.
    iedereen, ook jij, hebt die mailingen ontvangen.
    botweg: welnee, waarom?
    wij mogen er echt van uit gaan, dat leden op de hoogte zijn, dat is immers bekend gemaakt.
    wanneer iemand zich aan wil melden, staat bij het aanmelden: we hebben een betalingsachterstand.
    u moet helemaal niks, al helemaal geen 'klikken' enkel 1x per 30 dagen even inloggen.
    meer niet.
    en waarom dat moet: als de site ziet, dat u niet meer inlogt, komt u automatisch in de molen om verwijderd te worden.
    wij zijn dan niet meer ' op tijd' om dat te stoppen.
    en dan is het een kwestie van nog een 30 dagen, en dan gaat u weg, inclusief uw openstaande uitbetaling.
    u kunt de eis neerleggen: binnen 3 weken.
    ik kan u vertellen: helaas.
    er zijn mensen die langer wachten, al hoe spijtig ik dit persoonlijk ook vind.
    en als u de voorwaarden leest, kunt u tevens zien, dat de voorwaarden zijn aangepast.
    wij doen er echt alles aan om de leden te informeren.
    en uiteraard altijd bereid om een toelichting te geven op vragen, die worden gesteld.

    Nog een antwoord:

    dat klopt van die 10 in uw saldo dat heb ik al nagekeken.

    dat maakt u ervan, dat ik dat bedoel.

    dat is namelijk niet zo.

    u bent zo boos(en ik zeg niet onterecht boos) dat u leest, wat u wilt lezen.

    en even ter verduidelijking(dat wil ik graag even doen)

    dat ik hem help, hij is mijn 'baas' ik heb voor alle werk dat ik doe voor hem nog nooit 1 cent ontvangen.

    ik help hem al meer dan een jaar.

    waarom?

    omdat ik het leuk vind, niet de achterstand, maar wel om dingen te leren.

    dat hij nu weer op vakantie is?

    vertelde hij mij echter ook pas 1 dag voor hij wegging.

    wat moest ik doen?

    de leden achterlaten met nog een kater?

    nou nee, zo zit ik niet in elkaar.

    contact met leden is leuk, zelfs als ze boos zijn.

    het is mijn 'taak' om die te woord te staan.

    En ga maar zo door, je krijgt je geld dus never! Dat dit allemaal maar kan, je vraagt je het af. Allemaal oplichters, 'vul je zakken" (ja, de zakken van de eigenaren, ook al zo'n site die nooit betaalt!!), ?ash4ladies, centenland, yenga, boostfin, mazbux, cashpiraat (kneep er stiekem tussen uit met het geld van de leden!), nerdbux ' en ga zo maar door. Je steekt al je tijd en stroom erin om de eigenaren van die sites te verrijken en dan gaan ze er stiekem vandoor! Ik waarschuw u, trapt er niet, want u wordt belazerd!!
    Zit nog steeds op mijn geld te wachten van al die sites!! en vraag je erom, dan word je nog onbeschoft behandeld ook en dreigen ze met van alles en nog wat!

    Sterke punten
    Geen. Hebben een goede tactiek om mensen erin te luizen!

    Zwakke punten
    Komen voortdurend met smoezen aan om niet te hoeven uitbetalen!

    Door Astrid op 17 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review over Centenland