Oplichtersduo

Zogenaamd was die Maurits van Centenland zijn baan kwijt, jaja. Hij en die Sylvia hebben dus gewoon een reisorganisatie t.w. Globoreizen.nl
Nou, als ze met het geld van hun klanten er net zo gauw vandoor gaan als met het geld van hun leden van centenland!!! Nooit en te nimmer boeken bij die reisorganisatie dus, want voor u het weet bent u uw geld kwijt!! Toen ik ze aanschreef op hun Globoreizensite op Facebook, hebben ze met de grootste spoed dat account gesloten! Nou, dan weet je het wel!

Sterke punten
Zijn goed in mensen oplichten

Zwakke punten
Gaan op dure vakanties met het geld van hun leden en daarna verdwijnen ze met de Noorderzon met het geld! Leden zien nooit ene cent voor al dat eindeloos klikken! Een oplichtersduo eerste klas!

Bezoek Centenland Reviews over Centenland

7 reacties

Owner Address: Interracks C.v, Roland Kamphuis, Josinkstraat 28, 7547Ab Enschede, Netherlands
Owner Country: Netherlands
Owner Phone: +31538508812, +31 (0) 53-8508812

Wat bedoelt C. Derks met het adres van Roland Kamphuis? Is die de werkelijke eigenaar van dat Centenland of dat Globoreizen? Zou dat graag even vernemen. B.v.d.

De site Globoreizen.nl is niet meer actief. Google komt met de suggestie Globereizen.nl en van daaruit wordt je doorgelinkt naar D-reizen.nl

Als ik nu naar de site Centenland.nl ga krijg ik de volgende foutmelding:
"This account has been suspended. Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources." Het lijkt erop dat de website is opgeheven, omdat er niet betaald is denk ik.

Ik voel me ook opgelicht door Centenland! In dec. 2013 uitbetaling aangevraagd van € 12,50, nog steeds niet gehad, ze hadden een uitbetalingsachterstand! Ik spaarde ook bij Pijlsnelgeld, was blijkbaar ook van hun, die stopte ermee 9-2-2014, maar het saldo werd overgeschreven op Centenland, dus oké. Nu zat ik al op € 11,23 maar dat is nu ook weg, samen dus € 23,73 voor niets gespaard al die tijd. Ik voel me bedrogen. Trouwens met meer spaarprogramma's ben ik de boot in gegaan. Opeens stopte Brainchallenge € 11,45 weg! Mailcollect (had ik al wel een keer €12,50 uitbetaald gekregen) stond nu al weer op €16,39 (omdat uitbetaling verhoogd was naar €25,00!!) ook weg! En Gek op Mail € 4,80 en wat kleinere bedragen bij: Kikkerklikken/Eurofontein/Clixzone/Cashbackzone en Yenga. Jammer hoor, steek je je tijd erin, alles voor niets, oplichterij!!

Hallo Astrid, ja het is zeker zonde van alle tijd en stroom etc. die we er in steken.
Maar je noemt ook Cash4ladies, daar heb ik tot nu toe geen problemen mee gehad. Op het moment heb ik ook weer mijn twijfels over Spaarspotten! Sinds 23-6-2014 is hij weg! Ook niet meer te vinden! Gelukkig had ik nog maar € 3,00 gespaard (Nadat ik dus al eens een uitbetaling had ontvangen), maar toch vervelend. Zo durf je niets meer te vertrouwen!

Nou, ik had dus ook al 7,04 euro bij dat Spaarspotten staan. Inderdaad, die zijn opeens ook met de noorderzon vertrokken. Wat een moraal toch om op die manier mensen op te lichten, want dat zijn het, gewoon oplichters. Nou, ik had wel last met dat cash4ladies, hoor. Kreeg me ervan langs toen ik om mijn geld vroeg, notabene, je eigen geld, je moet maar durven mensen zo asociaal te behandelen als ze om hun eigen geld vragen. Ik doe ook niet meer aan zomaar al die geldkliksites. Ik doe alleen nog Euroclix en Moneymiljonair, die tot op heden een van de weinige betrouwbare sites zijn en waar je ook het meeste op kunt verdienen. Hopen maar dat dat zo blijft, want mijn wantrouwen is met de dag groter geworden tegen alles wat maar geldkliksite is. Vind het ook altijd zo vreemd bij veel van die geldkliksites dat je weken of maanden op je geld moet wachten, dan is er dus al iets niet pluis. Zij worden dik betaald door al die bedrijven voor die advertenties en ze hebben gewoon meteen hun leden uit te betalen als die het voorgeschreven bedrag hebben behaald. Nee, komen ze eerst met allerlei smoesjes en flauwekul aan, om dan stiekem er vandoor te gaan met jouw geld. Ik ben lid van de buitenlandse geldkliksites Probux, Neobux en Clixsense en als ik mijn geld aanvraag, dan heb ik dat de volgende dag al op mijn paypalrekening en zo hoort het ook. Verder kun je bij Clixsense ook nogeens 0,85 dollarcent per enquete verdienen en dat gaat dan aardig snel. Maar al die Nederlandse geldkliksites betalen allemaal al zo povertjes en dan nog even moeilijk doen als ze je moeten uitbetalen. Nee, daar begin ik niet meer aan, heb mijn harde lessen bij herhaling wel geleerd. Eigenlijk zou zoiets moeten worden behandeld in programma's als Opgelicht en dat programma van Alberto Stegeman. Schandalig dat een hoop mensen hun geld verdienen door andere mensen op te lichten en dat dat maar straffeloos kan!

Bezoek Centenland Reviews over Centenland

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Centenland
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden