ContentMods Review - Het is het niet meer waard

ContentMods - Het is het niet meer waard

9

Review:
Toen contentmods nog chatoperator was, was het fijn werken. Je zat in een fijn team, goede coaches die ook daadwerkelijk wisten hoe ze moesten coachen en er waren volop berichten.

Toen is chatoperator van naam veranderd (vanwege niet nader te noemen problemen), en daarbij is alles veranderd. Goede operators en goede coaches gingen weg, want daar was Lynn. Ooit was ze zelf een tikker (met ontzettend veel fouten!) maar ze heeft zich omhoog weten te wippen bij de grote baas. Van echt coachen heeft ze echter nog nooit gehoord, en ze maakt er nu alleen nog maar meer een zooitje van.

Er is qua berichten een ontzettende leegloop, ook al claimen ze van niet. Je verdiend ook bijna niet meer. Gestopten en mainstream is heel erg gedaald in de betaling, en ook medium verdiend ineens veel minder.

Nu is er sinds een x aantal weken nog een coach, Eef, en die heeft nog nooit geleerd wat vriendelijkheid is. Je word afgesnauwd, gewoon op inactief gezet, en als je dan verhaal gaat halen, ben je niet meer welkom!

Dus mocht je ooit voor chatoperator hebben gewerkt, dit is hetzelfde bedrijf. Wil je wat verdienen, dan zou ik je deze site echt niet meer aanraden, want het is het gewoon niet meer waard. Je moet echt heel erg veel moeite doen, om die 250 berichten te halen.

Sterke punten:
Helemaal niks meer

Zwakke punten:
Zie mijn review

Anoniempje beveelt ContentMods NIET aan bij vrienden/bekenden

9 Reacties

Datum: 1 februari 2019 - 10:12

Geschreven door: Dirk

Ik vind het goed nieuws dat het niet meer de moeite waard is om als chatoperator te werken. Misdaad loont niet, maak je nuttig voor de maatschappij en stop met het misleiden van mensen.

Datum: 15 februari 2019 - 15:32

Geschreven door: geheim

Alles wat je hebt aangehaald is de waarheid! Ik heb zelf dit mee moeten maken.

Datum: 10 maart 2019 - 1:12

Geschreven door: dirkhunter

Dag collega, ook ik lijd onder Lynn en haar kwaliteitswerk. Ze kaapt alle berichten voor onze ogen weg, ze is duidelijk geen wijze vrouw, ik en jij kunnen haar baan aan. Weet dat ook ik mezelf zit op te vreten hier, al was het om de ethiek wat op te krikken. Mevrouw heeft me aangenomen voor de avond en de nacht en er is gewoon niks te doen. Verder valt alles weer uit elkaar, mocht je een betere werkgever vinden hoor ik het graag. We kunnen die hoeren een lesje leren, ik kom hier als ik boos ben dus mocht je een contactadres zoeken laat maar horen dan gooi ik een pastebin link voor je. HOU VOL

DIRK IK HOOP DAT JE LUL ER AF VALT KANKERKNEUS

<3 collega's <3

Datum: 11 maart 2019 - 22:23

Geschreven door: geheim

Ik heb ook voor deze mensen gewerkt. Inderdaad toen het chatoperator was, was het fijn werken voor hun. Sinds Eef Coach is geworden. Word je om de ene moment inactief gezet want ja je moet werken en reageren op skype! Ik weet niet wat ze willen bereiken met mainstrem en medium. Als je bepaalde berichten niet kunt beantwoorden krijg je een boete. Waarvoor?? Slaat toch nergens op? Eef en Lynn zijn geen mensen volgens mij. Je mag 4000 berichten verwerken en 3 fouten maken.. Krijg een boete of je word afgesloten. Het is helemaal niet meer fijn om te werken voor contentmods

Datum: 13 maart 2019 - 9:57

Geschreven door: Harde werker!

Ik moet even lachen om deze berichten, wat zijn jullie domme mensen zeg! Alleen al het stukje je moet veel moeite doen om 250 berichten te halen, wat een dom gelul die haal je in 1 dag nog! Je mag best wat doen om iets te verdienen en je zit anders de hele dag op je luie reet en maar klagen! En daarbij vallen jullie coaches persoonlijk aan zelfs met naam dat is absurd! Coaches moeten ook hun werk doen om alles van goede kwaliteit te voorzien, en als jij het dan niet goed doet dan hebben hun het ineens gedaan? Je moet jezelf eens achter de oren krabben of je dan zelf wel zo geschikt bent voor dit werk, wellicht hebben ze in een sociale werkplaats nog iets voor je te doen! Als je dit al niet kan dan ben je de maatschappij niet nut! De coaches van nu zijn 10x beter dan de coaches die hiervoor bezig waren! Er is veel meer werk en terug kerend werk en dat was voorheen wel anders! Jullie moeten je doodschamen om dit te plaatsen, wel profiteren maar als er kritiek komt waarschijnlijk zeer terecht, dan gaan jullie janken. Ik ben geen coach maar werk al een aantal jaar voor deze mensen en nog steeds met veel plezier! Ga wat met je leven doen in plaats van altijd maar zeiken! Jullie zijn vast ontslagen en dat zal wel met jullie typwerk te maken hebben goedemiddag! En Dirk zwakbegaafd mannetje dat je er bent je strooit met een ziekte waarvan je waarschijnlijk niet eens weet wat het is, nou ik hoop dat je het zelf krijgt dan piep je wel anders!!!

Datum: 13 maart 2019 - 15:42

Geschreven door: Goede werker!

Jij hebt misschien geen slechte ervaring gehad. Als andere slechte ervaring hebben gehad mogen zij vrij zijn om andere te waarschuwen waarvoor zij solliciteren!! Als jij de site goed vindt hou je mond dicht en ga je 250 berichten maar verwerken. Het moment dat je iets fout heb gedaan zal jezelf op je kontje krijgen. Maakt het dan niet uit of je goed bent voor de site. Ik heb 2 twee jaar voor ze gewerkt en tot het moment dat ik een week mijn target niet heb gehaald en daar krijg ik op mijn donder! Het was mijn eerste week van al die twee jaren! Tja!

Datum: 16 maart 2019 - 0:31

Geschreven door: Jan Lul

Goede werker (tenminste zo noem je jezelf)
Ik moet lachen om je bericht wat ben jij een treurwilg zeg!
Ik geloof er niets van dat jij pas iets hebt gehoord toen je je target niet haalde, aan jou grammatica te zien zou je er niet eens aan moeten beginnen om dit soort werk te gaan doen! Hahaha je moet je eigen tekst eens terug lezen, geen wonder dat klanten dan niet meer terug komen. Er is niets van te volgen! Jullie zijn allemaal stuk voor stuk treurwilgen die beter op een kachel terecht hadden kunnen komen, dan was het nog afgelopen met een sisser!

Datum: 16 maart 2019 - 10:15

Geschreven door: giljex

dirkhunter, iks snap je volledig laten wij deze hoeren een lesje leren. Ook Eef doet alsof haar neus bloed wanneer jij haar wat vraag. Lynn denkt dat zij een coach is terwijl zij geen kaas van gegeten heeft. Nooit is Lynn of Eef fout. Je kunt helemaal niet rustig werken want dan moet je op gestopte of Medium. Je log in en je krijg meteen een melding dat elders moet gaan werken. Ik denk dat de leidinggevende echt op deze sletjes moet gaan letten. : dirkhunter hoe kan ik je contacten?

Datum: 16 maart 2019 - 10:15

Geschreven door: Strontje!

(Jan lul) Je doet je naam zeker eer aan! Als je met andere hun grammatica begint. Moet je eerst aan de jouwe beginnen. Waarom verzorg je dan geen lessen op school? In plaats op deze site te zitten ouwehoeren.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review