Reviews van deze auteur

Het is het niet meer waard

Review over ContentMods

Toen contentmods nog chatoperator was, was het fijn werken. Je zat in een fijn team, goede coaches die ook daadwerkelijk wisten hoe ze moesten coachen en er waren volop berichten.

Toen is chatoperator van naam veranderd (vanwege niet nader te noemen problemen), en daarbij is alles veranderd. Goede operators en goede coaches gingen weg, want daar was Lynn. Ooit was ze zelf een tikker (met ontzettend veel fouten!) maar ze heeft zich omhoog weten te wippen bij de grote baas. Van echt coachen heeft ze echter nog nooit gehoord, en ze maakt er nu alleen nog maar meer een zooitje van.

Er is qua berichten een ontzettende leegloop, ook al claimen ze van niet. Je verdiend ook bijna niet meer. Gestopten en mainstream is heel erg gedaald in de betaling, en ook medium verdiend ineens veel minder.

Nu is er sinds een x aantal weken nog een coach, Eef, en die heeft nog nooit geleerd wat vriendelijkheid is. Je word afgesnauwd, gewoon op inactief gezet, en als je dan verhaal gaat halen, ben je niet meer welkom!

Dus mocht je ooit voor chatoperator hebben gewerkt, dit is hetzelfde bedrijf. Wil je wat verdienen, dan zou ik je deze site echt niet meer aanraden, want het is het gewoon niet meer waard. Je moet echt heel erg veel moeite doen, om die 250 berichten te halen.

Sterke punten
Helemaal niks meer

Zwakke punten
Zie mijn review

reacties: