Toppie

Ik ben blij dat ik dit heb gevonden en dat ik hier meteen per direct terecht kon. Het fijne ervan is dat je vrij inlog hebt en dat is super als je kids hebt of een druk leven.
Wat ik ook vind is dat de klagende mensen hier dingen zeggen die je bij andere bedrijven ook hebt.
De info bij houden is bij elk bedrijf wel een probleem en hier word er tegenwoordig goed opgelet buiten dat je ook het kan raporteren als je ziet dat het niet is bijgehouden dus mensen die daarover klagen dat ligt dan aan jullie want jullie want jullie raporteren het niet zodat er wat aan gedaan word.
Ten tweede je verdient er net zo veel als bij andere bedrijven en het is op tijd er staan zat berichten in de wacht die je kan wegwerken dus er is altijd wel wat te doen dus hoeveel je verdient ligt aan je zelf hoeveel je typt en hoeveel tijd je erin steekt.
Een leuke gezellige baas waar je voor je werk terecht kan maar ook gewoon voor een leuke babbel dus je niet als een nummer behandeld maar als een mens.
Heb bij veel bedrijven gewerkt en weggegaan omdat de baas of bazin je behandelde als stront om het even zo te zeggen en dat is hier totaal niet.
Al bij al een toppertje dus als je leuk werk zoekt met vrije inlog ben je hier op het goede adres.

Sterke punten
lees mijn review en je weet wat de sterke punten zijn

Zwakke punten
geen vind ik

Bezoek Erotisch-Thuiswerken.nl Reviews over Erotisch-Thuiswerken.nl

1 reactie

Ik was topmodel en aangezien mij hebben opgelicht ben ik ermee gestopt, ben jullie tegen gekomen op het internet en wil wat meer over jullie weten. Met de vriendelijke groeten van Ursine

Bezoek Erotisch-Thuiswerken.nl Reviews over Erotisch-Thuiswerken.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Erotisch-Thuiswerken.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden