Ben je op zoek naar een nieuwe baan? En wil je hiervoor niet de deur uit. Gewoon lekker vanaf je computer je werk uit voeren en zo je geld verdienen? Erotisch-Thuiswerken.nl is altijd op zoek naar nieuwe krachten die hun team komen versterken. Dus heb jij zin in een nieuwe leuke uitdaging waarbij je veel vrijheid hebt, en je zelf je werktijden kan bepalen? Neem dan even een paar minuten de tijd om het programma van Erotisch-Thuiswerken.nl eens door te lezen. Er is overigens regelmatig een wachtlijst op Erotisch-Thuiswerken.nl om te kunnen werken.

Reviews over Erotisch-Thuiswerken.nl

  • Heb hier jaren lang gewerkt zonder problemen. Wij maken goud (erotisch thuiswerken) zijn sinds kort gestopt. Nu zag dat ik de verdiensten bij Cashmaster er niet bijstaan. Heb ook geen bericht gehad over hoe nu de uitbetaling gaat verlopen. Mail gestuurd en mail kwam terug kon niet worden verzonden. Ik heb gebeld en er werd gewoon opgehangen door Cashmaster.

    Zwakke punten
    Cashmaster wilt wel geld vangen en behandeld je als een stuk vuil
    Mensen niet in zee gaan met dit bedrijf

    Door operator op 3 november 2015 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik doe dit al ongeveer anderhalf jaar.
    En het bevalt mij nog steeds goed.
    Geen gezeur met trainingen, skype enz wat je bij andere bedrijven wel vaak hebt.

    Sterke punten
    Betrouwbaar
    Leuke collega's
    Eenvoudige chat
    Geen gezeur

    Zwakke punten
    Geen

    Door Sandra op 21 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik heb me meerdere keren aangemeld en ook gemailt, maar krijg geen respons. bestaat dit bedrijf nog?

    Door lexy op 5 mei 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben blij dat ik dit heb gevonden en dat ik hier meteen per direct terecht kon. Het fijne ervan is dat je vrij inlog hebt en dat is super als je kids hebt of een druk leven.
    Wat ik ook vind is dat de klagende mensen hier dingen zeggen die je bij andere bedrijven ook hebt.
    De info bij houden is bij elk bedrijf wel een probleem en hier word er tegenwoordig goed opgelet buiten dat je ook het kan raporteren als je ziet dat het niet is bijgehouden dus mensen die daarover klagen dat ligt dan aan jullie want jullie want jullie raporteren het niet zodat er wat aan gedaan word.
    Ten tweede je verdient er net zo veel als bij andere bedrijven en het is op tijd er staan zat berichten in de wacht die je kan wegwerken dus er is altijd wel wat te doen dus hoeveel je verdient ligt aan je zelf hoeveel je typt en hoeveel tijd je erin steekt.
    Een leuke gezellige baas waar je voor je werk terecht kan maar ook gewoon voor een leuke babbel dus je niet als een nummer behandeld maar als een mens.
    Heb bij veel bedrijven gewerkt en weggegaan omdat de baas of bazin je behandelde als stront om het even zo te zeggen en dat is hier totaal niet.
    Al bij al een toppertje dus als je leuk werk zoekt met vrije inlog ben je hier op het goede adres.

    Sterke punten
    lees mijn review en je weet wat de sterke punten zijn

    Zwakke punten
    geen vind ik

    Door debby op 30 januari 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hallo,

    Tijd geleden nog gedaan, maar...heb met die mannen te doen. Ik trok het niet meer. En idd, ik kan sneltypen en verdiende nog maar rond de zes euro bruto per uur, je typt nl. niet de hele tijd als een dolle.En dan ook nog creatieve datingsleugens bedenken waarom je niet kan afspreken. Jammer dat je zelf daar niet info krijgt op welke nep sites je bezig bent, wel slim van ze.

    Marleen

    Sterke punten
    je krijgt betaald en op tijd

    Zwakke punten
    minder als het minimumloon
    spierpijn van het typen
    liegen tegen eenzame mannen

    Door Marleen op 24 januari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • kan iemand me uitleggen wat je precies kan doen op deze site?

    groetjes van oma petra .

    Sterke punten
    ????????

    Zwakke punten
    ?????????

    Door Petra op 18 januari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Allemaal nep!!!!!
    Eerst aanmelden bij cashmaster, anders kan je je niet aanmelden.
    Heb je dat eenmaal gedaan, dan kan je je dus niet bij die site aanmelden.
    Blijft foutmeldingen geven.
    Bespaar je dus de moeite.

    Sterke punten
    pluim voor het nep en co

    Zwakke punten
    pfff

    Door reyana op 7 december 2012 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb het een tijd gedaan en als je de uren optelt die je erin steekt en dan ziet wat je ervoor betaald krijgt dan kan je nog beter in China tafelkleedjes maken. Ik vind het zeer slecht betaald en onpersoonlijk werk.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zeer slecht betaald
    Vaak de rotzooi van andere opknappen
    Onpersoonlijk

    Door Peter op 1 oktober 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik werk er nog niet zo heel lang maar ben echt blij dat ik die gevonden heb, en waarom omdat het leuk werken is en je hebt er vrijheid met wanneer je wilt tikken of er de tijd voor hebt , met een fijne werkgever! Ik zou dit ook aan iedereen aan raden om te doen.

    Sterke punten
    Altijd berichten om te antwoorden genoeg te doen en zit niet stil. Alles word netjes bijgehouden kwa betalingen. Is goed en betrouwbaar!

    Zwakke punten
    Geen

    Door Patricia op 1 oktober 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • hallo ik doe het al 1jaar en ik vind het nog leuk om te doen en ik zou het echt allemaal aan raden want het zijn leuke bazen als er iest is mag je ze atijd sturen

    Sterke punten
    je heb vrij inlog dus

    Door petra op 1 oktober 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik doe dit nu sinds een dikke maand en ik ben dik tevreden! Het is fijn dat je dit kunt combineren met alles wat je doet, je eigen tijden inplant en nieman die over je schouder meekijkt.

    Sterke punten
    Zelf in delen van je werktijd, goede verdiensten, leuk om te doen

    Zwakke punten
    Geen!

    Door Joyce Vromen op 1 oktober 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Geweldig om hier te werken! De vrijheid zelfstandigheid, laat bij vele bedrijven te wensen over, maar hier ben je zo vrij als een vogeltje, zo lang je je werk goed doet. Geen baas of supervisor die zich boven jou verheven voelt, maar een leuke collega die altijd voor je klaar staat als er wat is. Alles super overzichtelijk!

    Sterke punten
    Vrijheid
    Goede en betrouwbare uitbetaling.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Katja op 1 oktober 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Je hebt er vrije log in
    Een goed contact als er iets mis moest gaan
    Een correcte betaling
    Steeds meer dan genoeg berichten

    Sterke punten
    De betaling is steeds op
    tijd en correct

    Steeds meer dan genoeg berichten om te beantwoorden

    Leuk contact met collega

    Zwakke punten
    geen

    Door Monique op 1 oktober 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Alle vrijheid om te werken een echte aanrader om lekker te tikken wanneer je het zelf uit komt geen gedoe met rooster en fijne werkgever kan iedereen aanraden.

    Sterke punten
    Altijd berichtjes en betaling gaat ook altijd goed!

    Zwakke punten
    Geen!!

    Door Jessica op 1 oktober 2012 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik werk nu sinds januari hier en ik moet eerlijk zeggen dat ik er ook altijd wel sceptisch tegenover stond hoor je las zulke rare verhalen .merendeels van niet op tijd of helemaal iet betelen ,en laten we eerlijk zijn daarom werken we toch ook ?maar toch maar hier begonnen ,want niet geschoten is altijd mis ! en nu een aantal maanden later moet ik zeggen dat het heel leuk is .de betaling is uitstekend .werk is ,leuk en het fijne is dat je hier de mogelijk hebt om je eigen tijden te bepalen ,dus niet een week van te voren je tijden die je wilt werken doorgeven .maar zeker de verantwoordelijk nemen en dat is nu net wat ik zocht .prima bedrijf en als je eens iets wilt weten ook goed bereikbaar.

    Sterke punten
    werken wanneer het jou uitkomt ,geen baas achter je die staat te zeuren.goede begeleiding.

    Zwakke punten
    geen.

    Door gre op 1 oktober 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik werk al een aantal jaren voor deze werkgever en kan alleen maar zeggen dat het enorm goed is. Altijd werk te doen, leuke acties (heb laatst een Senseo gewonnen en deze is me notabene tot thuis gebracht) en juiste betalingen.\\r\\n\\r\\nGeen klachten dus en ik kan dankzij hen thuis blijven voor onze kinderen

    Sterke punten
    Eerlijk, voldoende werk, vrije uren, goede begeleiding, leuke acties, nette betaling.

    Zwakke punten
    geen

    Door ruby op 1 oktober 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review over Erotisch-Thuiswerken.nl