Gratis geld verdienen met internet én profiteren van prachtige aanbiedingen! Ladymail maakt het leven een stuk goedkoper! Ervaar het zelf, volledig gratis! LadyMail brengt je op de hoogte van bijzonder interessante aanbiedingen en (nieuwe) acties per e-mail. In ruil daarvoor geeft LadyMail jou een royale vergoeding (tot 50 Lady's) die nog meer kan oplopen als je besluit te profiteren van de aanbieding! Dubbel voordeel! Maar dat is nog niet alles ... Neem je actief deel aan Ladymail, dan verdien je ook meer! Dit door middel van een automatisch sterrensysteem.

LadyMail Reviews

  • Mensen doe net zoals ik.
    Stuur alle adverteerders een email dus de bedrijven die in de ladymail emails staan.
    Ook al krijg je je geld niet dan zullen ze bij ladymail in ieder geval geen geld meer verdienen zodat deze oplichterij gestopt kan worden.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichters

    Door Helma op 29 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Je krijgt wel een bevestiging van uitbetaling maar geen betaling. Er wordt ook niet meer gereageerd bah

    Sterke punten
    Géén

    Zwakke punten
    Betalen niet

    Door Kyla op 25 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik doe al jaren mee met ladymail. Ik had echter nog nooit geclaimd. Ik had al meer dan 30 euro, maar op een gegeven moment merkte ik dat er geen geld meer bij kwam. Inmiddels sta ik 15 euro, zonder ooit geld aangevraagd te hebben. Mijn verdienste is dus gehalveerd. Natuurlijk heb ik navraag gedaan, maar op facebook claimt men te druk te zijn. Via de mail hoor ik helemaal niks. Ik doe hier dus niks meer mee.

    Door B Beldman op 21 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In het verleden geen problemen gehad en altijd netjes uitbetaald. De laatste tijd worden uitbetalingen niet meer uitbetaald en wordt ook niet meer gereageerd op mails. Op geen enkele manier is er contact met hun op te nemen.

    Bespaar je de moeite én vooral je tijd!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles!

    Door Marlies op 10 april 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Altijd voorheen met veel plezier op Ladymail gezeten, nu sinds de verandering met accountscore blijft deze hangen op 3.7 terwijl ik 5.5 moet hebben om iets uit betaald te krijgen. Heb inmiddels bijna 60 euro staan maar kan er niks mee. Krijg de accountscore niet ophoog zonder iets te kopen of ergens aan vast te zitten. Wil best dingen invullen, maar meeste sites doen het niet eens als je door klikt. Eigenlijk moeten de adverteerders dit niet willen dit is slechte reputatie voor hun bedrijf om hier aan mee te werken.

    Zwakke punten
    Accountscore is niet omhoog te krijgen

    Door Suzanne op 6 december 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Jarenlang met plezier lid geweest, totdat het bedrijf is overgenomen en er een accountscore is ingevoerd. Je kunt klikken op je mails tot je een ons weegt, maar je accountscore komt niet tot de verplichte 5.5 punten. En kun je dus ook je zuurverdiende geld niet uit laten betalen, stelletje oplichters.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Michelle op 26 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ladymail

    Tja wat kun je er over schrijven ben lid sinds ongeveer 2008....
    Sinds de verandering is ladymail sterk gedaald in hun service zij bepalen wat en hoe jij moet doen.
    Heb je 10,00 euro op je account daar kun je naar fluiten ondanks je voldoende saldo op je eigen account.! 20-08-2015.
    Omdat je moet MOET voldoen aan hun accountscore. Let wel je moet boven de 5,5 komen anders kun je het helemaal vergeten.
    Je krijgt dus niks uitbetaald je moet je verplicht registreren bij bepaalde sites die je ook nog zelf geld gaan kosten.??
    Verzekeringen afsluiten......??
    Aanmelden verplicht voor nieuwsbrieven.??
    Facebook pagina's verplicht gaan liken en nog veel meer.??
    Dat je de banners aanklikt om je saldo omhoog te moeten krijgen logisch.
    Maar dat je verplicht bepaalde andere dingen moet gaan doen omdat Ladymail en hun medewerkers dit je verplicht vind ik echter wel heel ver gaan.
    Je krijgt antwoord dat je de accountscore verplicht hoog moet hebben anders krijg je niks uit gekeerd ook al heb je voldoende saldo. ( Minimaal 10,00 euro.)
    Dus let op mensen en meld je niet zomaar aan.

    Sterke punten
    Geen een

    Zwakke punten
    Verplichte registratie bij bepaalde adverteerders, nieuwsbrieven, je moet bij sommigen als je niet oplet een verzekering af sluiten.
    En ben helemaal voorzichtig met kans spelen je bent zo aangemeld en de pineut.
    Je moet van alles extra ondernemen om je accountscore proberen omhoog te krijgen als je dit al lukt...???
    Zwaar teleurstellend dus....
    Ik dacht dat we hier met Volwassen Mensen te maken hadden....???? in Nederland

    Door Sandra op 20 augustus 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na me bijna 2 jaar het eppelep gekllikt te hebben op Yopost, was ik eindelijk aan die 5 euro toe die ik daarmee bijeen had gespaard. Denk je uitbetaald te worden, mooi mis. Krijg je een melding dat je niet genoeg activiteitspunten hebt! Meteen mee opgehouden, wat een oplcihterszooitje zeg. Je klikt je al een ongeluk voor een paar miserabele centen, ben blij als je eindelijk die 5 euro hebt om de boel op te zeggen, krijg je nog zo'n melding. Weer zo'n site die zich lekker verrijkt ten koste van haar deelnemers. Nooit aan beginnen dus.

    Sterke punten
    Heeft geen sterke punten, alleen maar negatieve! Je klikt je een ongeluk voor een paar miserabele centen die je nooit uitbetaald krijgt omdat je niet genoeg activiteitspunten hebt!

    Zwakke punten
    Heeft alleen maar zwakke punten!

    Door scarlet op 30 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na een hele lange tijd lid te zijn geweest en EINDELIJK gekozen te hebben voor een uitbetaling, moet je inderdaad zoals velen noemen, je accountscore hoog hebben. Wat je ook doet, je komt niet aan die 5,5. Bovendien slaat dit nergens op, want je hebt je geld al bij elkaar gespaard door elke dag mailtjes te beantwoorden of aan andere acties deel te nemen.

    Beste mensen wordt hier nooit lid, want het kost je bij elkaar echt uren uren werk en je krijgt er helemaal niks voor terug!! Er zijn genoeg sites die WEL betrouwbaar zijn, maar LadyMail is 1 en al oplichterij.

    Zwakke punten
    Teveel om op te noemen.

    Door Sandra op 11 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb de reacties gezien over de accountscore, klopt.
    Maar op zich is het goed te doen. Zolang je alle mailtjes blijft openen zit je al gauw aan de 5,5 punten en de uitbetaling is er veel sneller op geworden. En het is een goede betrouwbare site!

    Verder snap ik het wel dat de beheerders van die sites deze puntensysteem toepassen, want zij moeten ook inkomsten krijgen, anders kost het alleen maar geld.

    Sterke punten
    Betrouwbaar
    Snelle uitbetaling

    Zwakke punten
    Wanneer je niet zo actief ben zakt de accountscore en moet je eerst actiever worden voor je je geld kunt laten uitbetalen

    Door Christel op 10 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik had al heel wat mailtjes geklikt bij ladymail en stond op een bedrag over de 25 euro. Voor de overname geen probleem, dat zou netjes uitbetaald worden. Nu met de "accountscore" word je gedwongen om in te gaan op acties waar je echt niet op zit te wachten. Zolang je accountscore niet hoog genoeg is krijg je niets uitbetaald. Ik heb ze maar verteld (op een nette manier) wat ze met mijn geld mogen doen. Oplichters zijn het. Ik hoop dat er niemand meer een mailtje van ze wil aanklikken want uitbetalen doen ze toch niet.

    Sterke punten
    geen enkele te noemen

    Zwakke punten
    betalen niet uit voordat
    je een hele hoge accountscore hebt

    Door Monica op 2 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben al langere tijd lid van lady mail en in het verleden betaalden ze ook netjes uit totdat ze werden overgenomen !!
    ik stond op 9 .80 en moest nog 20 cent om een uitbetaling aan te vragen toen het gedonder begon
    Ik kreeg een ACCOUNTSCORE!!!! jaja geweldig van 4.8 maar toen ik 10 euro had stond ik al op een score van 4.1 ondanks alle flauwekul die ik aangevraagd had om maar die 5. score te krijgen
    Ze vertikken het om uit te betalen ondanks dat je het bedrag hebt gespaard met de smoes dat je eerst een account score van 5 moet hebben
    Wat een stelletje OPLICHTERS niet te filmen !!!!!!!!
    Ze zeggen dat ze zoveel leden hebben , nou als die allemaal net zo bedonderd worden dan hoop ik dat ze allemaal in opstand komen
    Mocht je in de verleiding komen om lid te worden dan geef ik je dit advies: BEGIN ER NOOIT AAN!!!!!!!!!

    Sterke punten
    Absoluut niet 1 sterk punt

    Zwakke punten
    ALLEEN maar zwakke punten !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Door Tineke op 8 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb niet eens een account, maar ik kreeg een mailtje in November voor een muts en sjaal van man bijt hond een mooi NCRV logo erbij, nu vind mijn man dat helemaal geweldig dus wilde ik hem verrassen met die sjaal en muts ik heb die besteld en 10 euro betaald en tot op de dag van vandaag niets ontvangen.
    Nou vind ik het gewoon stom van mezelf in zoiets stoms te trappen, maar het zag er vreselijk echt uit en gelukkig heeft het me "maar" 10 euro gekost

    Sterke punten
    Oplichten, ontwijken en een voor mij niet leesbare buitenlandse taal gebruiken als ik me probeer af te melden

    Zwakke punten
    Eerlijkheid, transparatie en ruggegraat

    Door Wilma op 28 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Alle nieuwsbrieven aangevraagd die er maar waren totdat mijn score op 6 stond.
    10 euro te goed uit laten betalen,
    Vandaag op mijn rekening gestort en meteen opgezegd.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Alles.

    Door Ingrid op 13 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ook HIER staan veel klachten :
    die ALLE kliksites regelmatig bijhouden: o.a. ook klachten over ladymayl en cash4ladies: spaarprogramma-reviews.nl/

    Sterke punten
    niets

    Zwakke punten
    alleen maar

    Door C.Derks op 4 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mensen, trap er niet niet in, hoor. Ze betalen je met allerlei smoezen nooit uit. Ze hebben opeens stilletjes een accountscore ingesteld net als Extraeuro en Cash4ladies en als het op uitbetalen aankomt, dan kun je fluiten naar je centen. Ze blijken je dan een hele lage accountscore te hebben gegeven en je moet dus allerlei aankopen gaan doen of nieuwsbrievenspam aanvragen, wil je die accountscore kunnen halen. Die haal je uiteindelijk nooit en heb je maandenlang dagelijks voor niks zitten klikken. Heeft jou een boel stroom en tijd gekost en zij verrijken zich alleen maar. TRAP ER DUS NIET IN, WANT U KOMT VAN EEN KOUDE KERMIS THUIS!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Je werkt je een ongeluk door dagelijks je het heen en weer te klikken, heb je na maanden eindelijk een armetierig tientje verdient, wat vervolgens niet wordt uitbetaald met de smoes dat je accountscore te laag is. Steken jouw geld dus in eigen zakken!

    Door Scarlet op 4 februari 2014 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Volgens Peter Verhoeven is mijn accountscore verlaagd omdat ik minder actief ben. Jaja bullshit.
    Volgens hem hoeft hij de adverteerders niet op de hoogte te brengen van het feit dat de leden niet worden uitbetaald, want ze betalen wel degelijk uit (bij een score van 5,5) Ik moet maar meer m'n best doen en vaker ingaan op aanbiedingen en weet ik niet wat voor zooi.
    Alleen de toon al. Alsof ik een klein kind ben dat gestraft wordt.
    Bij Cash4Ladies heb ik me al afgemeld, maar hier laat ik het niet bij.
    Hoogste tijd om zelf dus de adverteerders op de hoogte te stellen.
    Zal m'n account wel naar het 0 punt dalen, mjah....

    Sterke punten
    Stommetje spelen. Leden om de tuin leiden.

    Zwakke punten
    Teveel om op te noemen

    Door M.M. op 29 januari 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • DIT vond ik op het linkedin: Ladymail is in 2010 gestart in Nederland en behoort nu al tot de grootste spaarprogramma’s van Nederland. Zo’n 80000 Nederlandse vrouwen maken dagelijks gebruik van de gespecialiseerde aanbiedingen die wij dagelijks versturen. op DIT moment de REKENSOM omdat de leden 0 tot 0,003 betaald krijgen!!! 80.000 maal 2 cent =160 euro per mail temeer omdat ze de leden NIET uitbetalen hoezo NIKS verdienen ?????????

    Sterke punten
    zielig doen

    Zwakke punten
    denken dat leden niet kunnen rekenen

    Door C.Derks op 29 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn accoutscore is zelfs verlaagd van 4,3 naar 4,1.
    Omdat ik nogal heen en weer mail met de beheerder?
    De score schijn je trouwens te kunnen verhogen door verder te klikken op de adverteerder van de klikmail....Big Brother is watching you... What's new.

    Sterke punten
    het in de maling blijven nemen van de leden.

    Zwakke punten
    teveel

    Door M.M. op 24 januari 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ja ja het staat tegenwoordig ook op je mail wat de vergoeding is:

    De vergoeding voor deze mail is 0,25 cent en is gekoppeld aan je accountscore. Hoe hoger je accountscore, des te meer je kunt verdienen. Mijn accountscore bekijken.


    dus 4 mails voor 1 cent en je accountscore? nee die gaat NIET omhoog ok al klik je er 20 (had ze opgespaard)

    Sterke punten
    eigen zakken vullen

    Zwakke punten
    NIET uitbetalen

    Door C.Derks op 24 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • hoe langer ik erover nadenk hoe meer mij dingen opvallen en hoe meer ik me afvraag zoals: waarom men hun leden geen mail stuurt ivm de nieuwe regeling *accountscore* want klikkers vanuit hun mailbox klikken NU al 14 dgn zonder te weten dat ze daar GEEN geld meer voor krijgen vraag me af: Hoeveel leden dat zijn *honderden* en dan nog beweren dat ze niks verdienen en ze daarom niet uit kunnen betalen ik wil gewoon mijn 28 euro

    Sterke punten
    0%

    Zwakke punten
    100%

    Door C.Derks op 23 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ladymail en cash4ladies waren dus al zo met een accountscore!
    Nu is ExtraEuro er ook nog bij gekomen, verwachte al zo iets en er volgen er vast nog meer. reken daar maar op!

    Sterke punten
    niks

    Zwakke punten
    teveel

    Door suza op 20 januari 2014 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Er valt blijkbaar niet met de beheerder(s) te praten zie de site van spaarprogramma-reviews.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alleen maar

    Door Ria op 20 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ladymail is overgenomen en het leek allemaal leuk en aardig. De site zag er weer netjes uit etc.
    In december behaalde ik de 10 euro en vroeg een betaling aan.
    Tot mijn verbazing werd die afgekeurd in januari omdat de regels verandert waren per januar, niet per december.
    Tegenwoordig moet je een bepaalde accountscore halen anders kun je geen betaling aanvragen of je nu genoeg credit hebt of niet.
    Om die account score te halen moet je ingaan op (vaak voor jou nutteloze) acties of meedoen aan enquetes die er op uit zijn om je dingen te verkopen die je niet wil hebben.
    Ladymail is volgens mij de enige site die dit heeft. Onbegrijpelijk.
    Ik kan dan ook Ladymail absoluut niet aanbevelen bij anderen.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    verandere spelregels
    slechte enquetes
    niet nuttige acties
    geen klanten binding en klanten service

    Door Cristel op 20 januari 2014 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vorig jaar is lady mail overgenomen geworden door iemand anders...nou weet nu wel hoe die beste man rijk gaat worden. Ook ik kreeg opeens geen punten (centen) bijgeschreven mijn accountscore was te laag. Na een mail aan hun met een vraag hierover, werd mij medegedeeld dat ik aan acties diende deel te nemen zodat mijn accountscore op minimaal 5.5 moest komen wilde ik weer mijn verdiende punten bijgeschreven krijgen. Ik heb me ingeschreven om mails te lezen en nergens anders voor.Toen ik om een uitbetaling kreeg ik de melding te zien dat eerst mijn accountscore positief moest zijn. Ik heb dus wel mijn account opgezegd met een mail dat ze vuile bedriegers zijn en dat ze het geld van mij maar ergens moesten stoppen waar het licht niet zou komen....het ging hier om een bedrag van 16,35.

    Sterke punten
    Voorheen was het een leuke site maar vanaf de overname is het een gangsterbende geworden

    Zwakke punten
    Vuile bedriegers zijn het geworden. Die over de rug van anderen aan geld komen.

    Door Imca op 18 januari 2014 Reageer (6 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek LadyMail

Schrijf je eigen review