Oplichterij

Mensen, trap er niet niet in, hoor. Ze betalen je met allerlei smoezen nooit uit. Ze hebben opeens stilletjes een accountscore ingesteld net als Extraeuro en Cash4ladies en als het op uitbetalen aankomt, dan kun je fluiten naar je centen. Ze blijken je dan een hele lage accountscore te hebben gegeven en je moet dus allerlei aankopen gaan doen of nieuwsbrievenspam aanvragen, wil je die accountscore kunnen halen. Die haal je uiteindelijk nooit en heb je maandenlang dagelijks voor niks zitten klikken. Heeft jou een boel stroom en tijd gekost en zij verrijken zich alleen maar. TRAP ER DUS NIET IN, WANT U KOMT VAN EEN KOUDE KERMIS THUIS!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Je werkt je een ongeluk door dagelijks je het heen en weer te klikken, heb je na maanden eindelijk een armetierig tientje verdient, wat vervolgens niet wordt uitbetaald met de smoes dat je accountscore te laag is. Steken jouw geld dus in eigen zakken!

Bezoek LadyMail Reviews over LadyMail

3 reacties

Nou is overdrijven ook een vak! Doe en denk eens logisch na, ik krijg niet meer als hooguit 3 mails per dag! Dus je een ongeluk klikken lijkt me wel wat overdreven.

Hallo, overdrijven is ook een vak? Wat denk je als je maanden aan het klikken bent geweest, kan me goed voorstellen dat je je dan een ongeluk hebt geklikt voor Jan Doedel! Ook ik heb me maanden een ongeluk geklikt en waarvoor? Om die gasten van die geldkliksites te verrijken! Klik jij ook eens maanden door voor Noppes! Kijk of je dan nog zo bijdehand doet, mevr. Suza!

Nou, ook ik vind het een waardeloze site. Klikken tot je een ons weegt en wanneer het tot uitbetaling komt moet je ineens een hoge accountscore hebben. Mijn accountscore stond op 4,5 maar nee dat is niet voldoende. Moet minimaal 5.5 zijn. Terwijl ik toch elke dag inlog. Ik heb de hele boel maar opgezegd. Kunnen mijn geld lekker in eigen zak steken (wat natuurlijk de bedoeling is).

Bezoek LadyMail Reviews over LadyMail

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over LadyMail
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden