Slavendrijvers.

Slavendrijvers.

Betalen zeer slecht, dus ze zijn zeker niet de best betalende chat. Sturen minimaal 2 x in een uur een mail om bij te springen, of vragen mensen een positieve review te plaatsen op deze site. Alles wat je goed doet, kijken ze niet naar, maak je 1 fout dan krijg je een behandeling van Marloes alsof je een klein kind bent. Gelukkig dat zij alleen maar wilde boskatten thuis heeft en geen kinderen, want die zouden echt in een strafkamp wonen bij haar. Waar ik nu werk is het echt goed verdienen, ik kan nu ook voor mezelf vaste tijden aanhouden om te werken, in de wetenschap dat ik niet doelloos naar een scherm zit te staren, niet is frustrerender dan dat, dat weet iedere operator. Je kunt het nog zo "geweldig" vinden bij Modops, maar je kunt erop wachten dat er een kink in de kabel komt met die slang Marloes. Modops zou qua sfeer fijn zijn als alleen Astrid er zou zitten als coach. Maar dan nog zijn de verdiensten en wat daar tegenover staat 0,0 .

Sterke punten
Zou eigenlijk geen ster willen geven, 1 ster is dan voor Astrid, die moet het ook maar slikken en pikken van Marloes. Astrid is duidelijk het sterke punt.

Zwakke punten
1: Marloes 2: onderbetaald 3: positieve reviews afdwingen 4: ze spammen je mailbox kapot, ook op dagen dat je bijvoorbeeld aangegeven hebt dat je ziek bent, ze gaan gewoon door, terwijl je hun absoluut niet mag storen op hun vrije dagen!!

Bezoek ModOps Reviews over ModOps

reacties

Dit had mijn review kunnen zijn Kim. Ik ga er verder geen woorden aan vuil maken. Maar ik sluit mij volledig bij jou aan. Ik ben ook helemaal happy bij mijn huidige baan.

Bezoek ModOps Reviews over ModOps

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ModOps
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden