Wil je je inkomsten vergroten? Maar wil of kun je niet altijd het huis uit? Dan is thuiswerken met Netbabes iets voor jou, want daarmee kun je op een flexibele manier goed verdienen. We betalen wekelijks uit, dus je wacht nooit lang op je geld. Je ziet bovendien live wat je tot dan toe verdiend hebt.

Reviews over NetBabes

  • Wat een waardeloze website.

    Ik heb jaren voor CS gewerkt en toen was alles nog goed. Maar nu..

    Overal kun je deze maanden met cammen goed geld verdienen behalve hier.

    Maar nu hele slechte ervaringen met clubsense.

    Al meerdere keren problemen met mijn profiel die steeds op niet de profielwebsite staat.
    Maar als je mailt krijgt je een grove email terug en wordt er niks opgelost.

    Als je iets vraagt wanneer een probleem is opgelost krijg je een email terug vol met spelfouten en grof taalgebruik.

    Vorige week 50 uur online geweest voor 12 euro.. met alles aan. Nou dat zegt genoeg denk ik.

    Klanten vragen standaard al of je ook op andere sites zit omdat thuis niet goed werkt of traag is.

    Sterke punten
    niks

    Zwakke punten
    Grof en onprofessioneel personeel
    Bijna geen bezoekers
    Profiel staat steeds op bezet of op offline terwijl ik online ben
    De chat opnemen gaat na 2 jaar nog steeds niet vlekkenloos
    Het forum werkt na 2 jaar nog steeds niet vlekkenloos
    Het contact formulier werkt na 2 jaar zelfs nog helemaal niet

    Door nee op 27 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Cs was een heel goed bedrijf waar je goed kon verdienen. Maar nu wordt het met de week nog steeds minder. Regelmatig sta je op bezet of ben je onvindbaar op de site. Goede foto's worden gewoon afgekeurd.

    Sterke punten
    wekelijkse uitbetaling

    Zwakke punten
    teveel storingen
    je kan zelf niet foto's kiezen sommige foto's staan nooit online
    weinig klanten

    Door belmeisje op 22 april 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wat ik echt niet normaal vind en dat is zowel bij cs als netbabes, is dat de foto's die je upload en goedgekeurd worden nooit meer verwijderd kunnen worden. Dat vind ik dus echt niet kunnen. Veronderstel dat je iets over het hoofd hebt gezien, tattoo ofzo, dan staat dat altijd online! Dus let maar op als je foto's upload. Vroeger stuurde je een mailtje, en ze werden verwijderd. Nu dus echt niet!!!

    Sterke punten
    heb ze helaas nog niet ontdekt.

    Zwakke punten
    te veel om op te noemen, helaas luisteren ze er niet naar dus doe ook geen moeite om ze te omschrijven.

    Door lexy op 16 april 2013 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een grotere fout hadden ze niet kunnen maken om over te stappen op de nieuwe systeem. Sinds dat nieuwe systeem is het een groot drama

    Zwakke punten
    veel storingen
    weinig klanten
    je kan foto's niet zelf kiezen
    klanten kunnen je vaak niet zien
    klanten vinden beeld te klein
    klanten kunnen niet meer inzoomen

    Door girl op 4 februari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Netbabes of terwijl clubsense alsjblieft nooit aan beginnen.

    Op clubsense heb ik al vanaf eind november ELKE dag problemen met mijn account en last van storingen. Dan email je en dan word er nooit op gereageert.

    Dan bel je en word er niets eens een excuses aangeboden dat ze je emails negeren of dat je al maanden lang financieel in de shit zit door hun laksheid.

    Op de vraag of ze het dan wel in orde kunnen maken geven ze geen antwoord.

    Als je vraagt of ze het eindelijk eens kunnen fixen zodat je je rekeningen weer kunt betalen krijg je een snauw terug want je bent voor hun niks anders dan een nummertje.

    Als er iets mis is bij andere platforms dan krijg je een "sorry dat er storing was of wat vervelend dat je dit ervaren hebt" CS niet, zolang ze zelf er financieel maar lekker knus bij zitten.

    Nee, andere platforms zijn VEEEEEEEEL vriendelijker - eerlijker en beter voor hun modellen dan CS.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Elke 24 wel storing of problemen
    Reageren niet op emails
    Als je belt word er kortaf gedaan en word er niets opgelost
    Geen mogelijkheid om zelf je fotos te beheren
    Onvriendelijk personeel
    Email en sms systeem werkt niet maar word wel mee geadverteerd
    Profiel steeds op bezet terwijl je dat niet bent en dus geen geld kunt verdienen

    Denkt alleen aan ZICHZELF dat modellen financieel afhankelijk van hen zijn interesseert ze echt helemaal NIKS.

    Door neen op 7 januari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik sta al een poosje ingeschreven bij NetBabes, maar nog geen beller gehad. Zijn er dames die wel bellers krijgen, of ligt het aan mij?

    Sterke punten
    Geen idee, omdat ik geen bellers krijg.

    Zwakke punten
    Geen bellers, dus !!

    Door Tanja op 27 december 2012 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het is heel erg stil op deze site met een paar klanten in een week moet je al blij zijn

    Sterke punten
    wekeljks betaald

    Zwakke punten
    veel te stil
    veel storingen
    zelf geen foto's kunnen kiezen

    Door ikke op 11 oktober 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sinds de oprichting in juli 2011 is NetBabes altijd nog een hele stille website. Eerst heeft het maanden geduurd voor de website technisch gezien in orde was. Toen het zusje ClubSense over ging naar het nieuwe systeem en problemen kreeg werd NetBabes daarin meegetrokken. Dus de site is wekenlang ontregeld geweest. Ook nu is het nog niet altijd 100% in orde. De verdiensten worden niet atijd bijgeschreven in je statistieken. Dan mag je er zelf achteraan mailen om dit te melden anders krijg je je geld niet. Wanneer je dus niet op zit te letten als een gesprek niet wordt bijgeschreven dan ben je dat geld kwijt. Veel verdien je er niet, er zijn nog niet zoveel klanten op Hollandcams. Het is er erg rustig. Als je volle weken inschakelt verdien je ca 15 euro per week. Dat is bijna de moeite niet.

    Sterke punten
    - Uitbetaling per week
    - 30 cent voor bellen en 40 cent voor webcammen

    Zwakke punten
    - Veel te weinig bezoekers op Hollandcams
    - Veel technische problemen
    - Statistieken zijn niet altijd betrouwbaar
    - Geen serieus inkomen mee te verdienen
    - Je kunt je foto's niet verwijderen/zelf selecteren welke geplaatst worden

    Door Anoniem op 8 april 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • NetBabes is op zich een heel fijne site. Maar je moet er of belgesprekken voeren. Of je moet een camchat of een beeldchat doen. Alleen chatten zonder je te zien, daar gaan mannen natuurlijk niet voor betalen. Dat lijkt me logisch. Maar je mag wel anoniem in beeld. Lees hun site anders eens goed door zou ik zeggen.

    Sterke punten
    Goede begeleiding
    Stipte uitbetaling

    Door Daisy op 1 maart 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Iemand ervaring hiermee? Ik ben ziek en werkloos maar heb toch echt geld nodig.. Dus wil best chatten, niet bellen of cammen verder. Maar je werkt als freelancer hier, moet je je dan ook helemaal inschrijven bij de kvk enzo?

    Door Lara op 26 september 2011 Reageer (7 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review over NetBabes