Operating4u Review: Oplichters

 • Als je hier begint met werken zijn ze oh zo aardig maar zodra ze genoeg aan je verdiend hebben dan begint het geouwehoer. Vooral die Petra (vast een valse naam) die op de helpdesk zit is een echte held achter haar beeldschermpje. Die kan niet normaal communiceren. Oh nee, jij moet doen wat zij zegt en dan dat kleinerende. Zij is de baas. Ik weet niet wie haar heeft aangenomen maar je zou denken dat ze met de grote baas het bed is in gedoken want een normaal denkend mens zou haar niet aannemen. Denk je dat je je berichtjes goed en snel wegtiept dan heb je ineens die schreeuwende muts in je nek. En dan gelijk dreigen ook dat ze voor jou tig anderen heeft. Ze gaat haar gang maar. Er zijn veel meer bedrijven die wel op een normale manier met hun mensen omgaan.

  Sterke punten
  Betalen op tijd
  Veel berichtjes te doen

  Zwakke punten
  Keffer op kantoor die denkt dat ze meer is dan een ander

  Door Iris op 23 januari 2019

Bezoek Operating4u Reviews over Operating4u

reacties

 • Hoi Iris,

  De keffer hier Ik kan me hier helemaal niet in vinden, verder is de uitspraak, "voor jou 10 anderen" een uitspraak die ik nooit zou gebruiken. Ik ben idd wel met de grote baas in bed gedoken, ik ben namelijk de grote baas Mocht je ergens een probleem mee hebben dan wil ik dat graag met je oplossen. Je kan altijd even een gesprekje met mij aangaan ipv hier iets te posten.

  Wij staan altijd iedereen te woord en bij problemen zoeken we altijd gezamenlijk naar een oplossing. Ik zou zeggen meld je even bij ons ik ben erg benieuwd waar het bij jou mis ging

  Groetjes,
  De keffer

  Door Petra op 4 februari 2019

Bezoek Operating4u Reviews over Operating4u

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Operating4u
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden