Yops Review: oplichters

 • Hoi, onlangs had ik gereageerd op een vacature van yops. Ik heb zoals gevraagd de vragen beantwoord, deze werden goed gekeurd. Vervolgens vroegen ze naar me gegevens. Die heb ik ook door gestuurd. Aangezien ze mijn bsn nummer wilden zien heb ik de voorpagina gestuurd van mijn paspoort. Dit werd toen afgekeurd omdat ze vonden dat het er niet opstond. Ze vroegen op een bladzijde in me paspoort waar het in staat. Wel zogezegd zo gedaan. Hierop kreeg ik toen een mail waarin werd aangegeven dat me account is gesloten om de volgende feedback, hier achter staat er niks geschreven , geen enkele reden maar ze hebben wel al mijn gegevens genomen en de berichten werden goed gekeurd. En vervolgens hebben ze ook snel hun vacature verwijdert, bitches haha.

  Maar ik wil een ieder waarschuwen geen zaken te doen met yops , het zijn oplichters ik ben nu de dupe omdat ze mijn gegevens hebben het is nu alleen hopen dat ze er niks mee uitspoken anders wordt het een politie zaak

  Sterke punten
  afnemen van je gegevens en je aan een lijntje houden

  Zwakke punten
  Oplichterij

  Door Kenneth op 17 juli 2018

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Yops Reviews over Yops

reacties

 • Je moet geen zaken doen met malafide bedrijven.
  Alle bedrijven die nepdatingsites maken, berichten centrales voor nepprofielen of bedrijven die chatoperators vragen voor nepprofielen zijn malafide bedrijfjes die op het randje van de wet opereren.

  Door Dirk op 18 juli 2018
 • De foto's met van dames met profiel-informatie wat vals is, is in feite identiteitsfraude. En hoe zit het met de wet op de privacy?

  Door Dirk op 18 juli 2018
 • Ik werkt al een jaar voor ze en tot heden heb ik geen problemen met ze. Ik word correct behandeld en elke week netjes uitbetaald. Dus ligt meer aan jouw denk ik.

  Door Tikker op 20 juli 2018
 • Ik denk toch ook wel dat het aan jezelf ligt. Ik werk vanaf het begin al bij Yops en heb geen enkel probleem met dit bedrijf. Iedere maandag netjes je geld en factuur. Ik denk toch echt dat het aan jezelf ligt? Misschien je houding? Het is heel normaal voor een bedrijf om je ID te vragen. Ze moeten je immers uitbetalen. Dus daar is zeker niets raars aan. Misschien was je ID kaart of paspoort verlopen? Lijkt me raar dat ze opeens je account sluiten hoor.

  Door Yoperator op 26 juli 2018

Bezoek Yops Reviews over Yops

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Yops
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden