Zubar

Beste mede-operators,

Ik deel jullie onvrede totaal niet. In tegenstelling tot jullie heb ik hele goede gesprekken met mijn coach en staat zij open voor feedback, zowel positief en negatief. Ook zijn zij zeer flexibel indien je de target een keer niet haalt. Als je dat maar op tijd aangeeft. Hier heb je zelf natuurlijk ook veel invloed op.

Dat jullie de controle overdreven vinden ben ik niet met jullie eens. Sterker nog, zij mogen van mij nog veel strenger controleren. De fouten die ik soms lees in de teksten zijn om te janken. Slechte spelling, onvolledige zinnen, logboeken die amper gebruikt worden en zo kan ik nog wel even doorgaan. Zij moeten dit wel goed controleren, anders loopt het de spuigaten uit.

Verder heb ik ook geen problemen met Skype, dat zet ik aan zodra ik aan het werk ga en als ik klaar ben zet ik Skype weer uit. Overigens communiceer ik hoofdzakelijk via de e-mail.

Ook begrijp ik die aanval niet zo goed. Indien het ergens anders beter is, of je kunt het zelf beter, dan moet je er gewoon mee stoppen.

Groeten,
Jaikel

Sterke punten
Coaches,
Uitbetaling,
Werkveld,
Enthousiasme

Zwakke punten
Geen

Bezoek Zubar Reviews over Zubar

1 reactie

Beste operators,

Besef wel dat Zubar een schimmig bedrijf is die de grenzen van de wet opzoeken. Jullie doen je voor als de dame op de foto van het profiel terwijl jullie dat niet zijn. Dat is identiteitsfraude en oplichting. Hebben jullie geen geweten?

Bezoek Zubar Reviews over Zubar

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Zubar
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden