Zubar

Ik ben al meer dan een jaar werkzaam bij zubar. En tot nu toe bevalt het mij heel erg goed om daar te werken. Helaas lees ik een paar negatieve reviews die het op de persoon spelen.
Zubar is gewoon een bedrijf net als alle anderen. Ook als jij voor een "gewone baan"hebt zijn er wel eens dingen die jou niet aanstaan. Dan lijkt het mij de normaalste zaak van de wereld dat zoiets PRIVÉ word besproken. En niet op het internet iemand zwart maken. Sylvia is een top wijf die gewoon aangesproken kan worden. Net als jou coach allemaal vrij toegankelijk. Ik heb ondertussen al meerdere keren een andere coach gehad en allemaal zijn zij stuk voor stuk leuke en goede mensen. De een ligt jou wat beter dan de ander, maar dat is toch ook zo in jou eigen omgeving?
Als iemand het nodig vind om een aanval te doen op een ander doe het dan open en bloot (lees echte naam)
Wie zijn werk goed doet heeft geen problemen en net wat eerder benoemt is kans op een extra chat.
Ook ik heb wel eens dat ik het niet eens ben met een controle en daar word dan gewoon over gesproken. En dan gaan wij gewoon weer verder.
Wat ik aan negatieve dingen lees, daar ben ik van overtuigd dat het niet klopt. En wie het niet eens is met zubar of de regels van zubar jammer dan. Jij hebt gesolliciteerd. Snel rijk worden bestaat niet en een beetje tikker kan in een relatief korte tijd minimaal 100 euro per week bijverdienen. Als iemand het als baan ziet in 8 uur tijd 5 dagen per week dus 40 uur is 300 makkelijk te doen. Maar mensen die liever lui zijn en er geen moeite voor willen doen die gaan klagen. En dan ook nog laf onder een schuilnaam.
Dan klagen over Sylvia die op uren dat wij al slapen nog aan het werk is. Daarnaast ook gewoon een gezin heeft. Door haar werk hebben wij onze centen elke week.

Sylvia top bezig.
De klagers laf achterbaks en nog heel veel meer, wat ik niet wil zeggen, omdat ik mij dan tot jullie niveau zal verlagen

Sterke punten
tijdige betaling. Goede begeleiding. Meedenkend wanneer nodig. Open communicatie. En een hele boel meer.

Bezoek Zubar Reviews over Zubar

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Zubar
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden