Zubar

Ik werk ook al enige tijd voor Zubar, en ja ik krijg wel eens een mailtje, dat ik bijvoorbeeld een logboek ben vergeten, dat is mijn eigen schuld niet die van de operator, als je een baan hebt krijg je nu eenmaal wel eens opbouwende kritiek, waar dan ook, wat doet topicstarter dan, boos naar huis lopen in de lunchpauze?
Wat ik fijn vind aan de 'kritiek'van mijn coach is het feit dat er ook ALTIJD iets positiefs instaat!En ook wij operators zijn maar mensen, ja ik vergeet wel eens een logboek, omdat ik denk, oei vergeten die vul ik straks in, of word wat moe en sluit teveel af met dezelfde groet, en als ik daar even op gewezen word, kan ik daar prima mee omgaan, nogmaals opbouwende kritiek!

Verder is er ook normale communicatie over en weer en krijg ik bij een eventuele vraag altijd vrij snel en rap antwoord.

De staffel waar mensen het over hebben is prima haalbaar, en als je een beetje snel kunt tikken heb je een leuk extraatje elke week, en altijd lekker op tijd!

Ik hoop dat de mensen die overstappen, een goede keus maken, want ook zijn er momenteel veel oplichters actief die je binnenhalen met bergen goud ( die je nu eenmaal niet kan verdienen hiermee) en vervolgens heb je niks, en misschien moet ik deze mensen bedanken, meer tikwerk voor de mensen die wel open een transparant naar hun coach zijn, mocht ik kritiek hebben, had ik dat met mijn coach opgelost, met mijn eigen mail, en mijn eigen naam..

Sterke punten
Altijd netjes op tijd met de betaling
Goede communictie mede coach
Opbouwende kritiek met altijd een compliment
Sterk team in mijn ogen als ik andere 'groepen'volg die er soms een rommel van maken ( goh misschien wel door die kritiek;)

Zwakke punten
Ik heb geen zwakke punten in het team van Zubar.

Bezoek Zubar Reviews over Zubar

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Zubar
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden