Zubargezeik

Ik werkte al een poosje voor zubar, wat een coaches daar, kommaneukers, die een beetje interessant lopen te doen en als er echt wat is waar je niet uit komt in geen velden of wegen zijn te bekennen en je geen enkele uitleg krijgt.

De coaches voelen zich als god en scheppen er een groot genoegen in vooral negatief te zijn, terwijl je beter ook eens goede of opbouwende kritiek kan geven op een menselijke manier, dat komt heel anders over dan de manier waarop de coaches van zubar werken, en nee niet allemaal maar de meeste bekende namen absoluut wel. Ik ben al enige tijd werkzaam nu ook voor BC bij een andere werkgever waar ik veel menselijker word behandeld, en je niet voor elke komma of punt een mail krijgt die je MOET beantwoorden, en dan zelf niet openstaan voor kritiek.

Ik voel mij bij de andere ploeg veel beter op mijn gemak, en ben blij dat ik van het wijzende vingertje van Zubar af ben, en zou dan ok mensen adviseren ergens bij de onder of bovenstaande groepen te solliciteren.

Gestopte berichten mag Zubar niet meer doen, en daarbij raak je ook total ongemotiveerd door al die mailtjes over bijna niks.

Opbouwende kritiek, prima, maar dit is gewoon kommaneukerij en gezeur niet meer en niet minder, maar wel vergeten dat wij het geld in het laatje brengen.

Sterke punten
Nette betaling elke maandag of dinsdag

Zwakke punten
Onmenselijke coaches
Je moet taalkundige zijn
Geen kritiek kunnen verdragen maar wel geven
Eisen dat je op Skype bent en zelf nooit bereikbaar zijn als er echt iets is
Zich boven iedereen verheven voelen
Er een hobby van maken je compleet af te kraken in een mail waardoor je enorm ongemotiveerd raakt

Bezoek Zubar Reviews over Zubar

7 reacties

Ik denk dat je pech had met jouw coaches en dat gezegd te hebben deel ik voor een deel jouw mening over de manier waarop sommige coaches/supervisors werken, maar gelukkig zitten er ook normale bij.

beste "jah" ben benieuwd naar jouw ervaringen, lees her en der recensies van je of reacties, en je was benieuwd naar mijn converstatie per mail met een supervisor van Zubar. Heel graag, en dat stukje hoger op de ladder, ha, ik ging graag met je mee!

Ben op zoek naar zulk thuiswerk, zet me daar 100% voor in maar heb dan geen zin in tijdrovend geneuzel, waar je dus niks aan verdient. Dus dat bedrijf BC waar kan ik daar meer over vinden? Is vast een afkorting van iets. Ik ben trouwens helemaal nieuw in deze wereld.

Hoi ikke, ik zit nu bij een onzettend leuk team, ik wil je wel mailen, moet je mij even je email achterlaten, verdiend wel lekker bij hoor!

Hoi R169,

Je mag me mailen naar [email protected], ik hoor graag van je. ?

Hoi R169,

Helaas heb ik nog geen mail van je ontvangen.
Zou je dat alsnog willen doen? Ik ben heel er geïnteresseerd.
Ik heb er speciaal een mailadres voor aangemaakt want ij wil niet zomaar mijn naam open en bloot op een site als deze neerzetten. Het adres is [email protected], alvast bedankt.

Sorry voor de tikfouten, doe dit even snel via mijn telefoon.

Bezoek Zubar Reviews over Zubar

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Zubar
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden