Goed voor eventjes... maar dan beginnen de problemen

Goed voor eventjes... maar dan beginnen de problemen

Via Zubar gewerkt op Berichtencentrale.
In het begin verloopt alles goed, goede inwerking, een eerste evaluaties waren positief met een paar punten waaraan moest gewerkt worden, wat heel begrijpbaar is... dan opeens krijg je zonder uitleg een andere coach omdat mijn schrijfstijl niet goed genoeg was en je gaat je dan voelen alsof je terug in het lager onderwijs zit en je op iedere letter, komma of punt dat je plaatst word afgestraft.
Als je dan de zinnen van de coaches zelf 2 keer moet lezen vooraleer je ze begrijpt en als de reden geeft waarom je op bepaalde dingen zo antwoord dat het zo in het ganse gesprek past, krijg je direct kritiek en gaan ze dreigen met uitsluiting en om je niet te gaan uitbetalen.

Nu nog steeds aan het werk op berichtencentrale maar via een andere dienst en opeens doe ik alles perfect en ook bij de evaluaties die je nu ook rechtstreeks krijgt van Berichtencentrale niets anders dan positieve reacties.

Als je hier voor wil beginnen werken, zorg dat je Nederlands op het hoogste niveau is en vooral dat je tegen onterechte kritiek van bepaalde coaches kan.
De eerste was een supervrouw met opbouwende kritiek maar de andere waren gewoon zo snel mogelijk en zo diep mogelijk de grond in boren.

Sterke punten
correcte uitbetaling

Zwakke punten
onbekwame coaches tot onbeschoft (niet allemaal)
Willen zo perfect zijn, dat het op de chat ook niet meer realistisch overkomt.
Er zijn er die veel beter betalen per bericht

Bezoek Zubar Reviews over Zubar

1 reactie

Bezoek Zubar Reviews over Zubar

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Zubar
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden