Chat4Cash - 23 Reviews

Last updated: 19 januari 2018
Chat4Cash Logo

77.3% aanbevolen, 23 Reviews

  1. Chat4Cash
  2. Chat4Cash Reviews
  3. Schrijf ook een review over Chat4Cash

Niet tevreden over Chat4Cash? Probeer dan eens ChatOperator.nl.

Chat4Cash

Zoek jij naar mogelijkheden om van huis uit te kunnen werken of ben je toe aan een bij baan welke je van huis uit kan uitvoeren, dan kun je terecht bij Chat 4 Cash. Deze site is sedert 2012 actief op de markt en is vooral bezig met het verwerken van data. Om alle data goed te kunnen verwerken is dit bedrijf ook continue opzoek naar goede en ervaren thuiswerkers. Men heeft de mogelijkheid bij dit bedrijf om als freelancer te werken. Met een baan bij Chat 4 Cash is men verzekerd van een lekker stabiel inkomen. Het enige wat men moet doen is op een correcte manier heel wat data verwerken. Voor het verrichten van de werkzaamheden krijgt men namelijk een rooster. Men is gelukkigerwijs vrij om zelf de uren te bepalen waarop men de werkzaamheden wilt verrichten. Men krijgt hierbij goede begeleiding van een coach om op die manier het juiste resultaat te behalen.

Dit bedrijf werkt met eigen systemen en niet met dat van anderen dan wel derden. Men is dus niet afhankelijk van derden. Personen die geïnteresseerd zijn, kunnen zich geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op de site van Chat 4 Cash. Op de site is er namelijk een sollicitatieformulier welke men kan invullen. Dit bedrijf is voornamelijk op zoek naar nieuwe operators. De voorkeur gaat hierbij uit naar operators met ervaring.

Personen die dus op zoek zijn naar een baan van huis uit en die ook tegelijkertijd voor de zorg van hun kinderen willen dragen, kunnen gerust solliciteren bij Chat 4 Cash. Ook personen die het zat zijn om iedere zaterdag uit huis te gaan om te werken of die naast hun school een extra baan willen, hebben de mogelijkheid om te solliciteren op deze site. Door hard te werken van huis uit, een aantal uren te maken, de data goed te verwerken, kan men elke maand rekenen op een stabiel inkomen bij Chat 4 Cash.

Vacature

Chat4Cash Details

Hits: 2081

URL: http://chat4cash.nl/

Categorieën: Chat Operators

Reviews: 23


Chat4Cash reviews (22):

Chat4Cash - Leuke chat... maar wanneer betaald krijgen

1

Review:
Heel leuke chat om voor te werken, toffe coaches en altijd meer dan voldoende berichten.
Mooi verdienste van werkte berichten.
Maar als het over je centen, is het wachten of je ze gaat krijgen en wanneer je ze gaat krijgen... als je er de verantwoordelijke over aanspreekt ligt het aan het systeem, niemand kan er wat aan doen.
Als je dan zegt te stoppen, kan er opeens veel beloofd worden en gedreigd worden.... dat hij mij niets verschuldigd is, maar hij zo niet is en we al onze centen gaan krijgen. Je werkt inderdaad helemaal zonder overeenkomst, dus zijn er van beiden kanten geen verplichtingen. Ook al leggen zei regels op na dat je voor hun begint te werken... of waren die er al en verzwijgen ze die tijdens de sollicitatie.
Gaf hem nog het voordeel van de twijfel dat ik alles ging krijgen, maar nu donderdag heb ik nog steeds 10 dagen niet uitbetaald gekregen, wat normaal maandag op de rekening zou moeten gestaan hebben.
Eerst enkel maar mijn positieve review laten verwijderen, maar vind toch wel als zei niet eerlijk zijn, dat wij een eerlijke review mogen plaatsen.

Sterke punten:
Altijd berichten
Mooie staffel
toffe coaches

Zwakke punten:
Betaald onregelmatig tot niet uit
Je werkt zonder free-lance overeenkomst en je hebt totaal geen verhaal of weerwoord.

Kurt beveelt Chat4Cash NIET aan bij vrienden/bekenden

Chat4Cash - Goede chat

0

Review:
Ik ben zeker wel tevreden over deze chat, ja ze hebben bepaalde regels en als je je daar niet aan houd (gezien ze op rooster werken) staat daar ook wat tegenover. Niet meer dan normaal lijkt me zo. Ze hebben goede tarieven en kan goed verdienen. Ik werk er zelf niet meer omdat ik het qua tijd gewoonweg niet meer kan combineren. Ik raad het zeker aan. Hopen dat ze ooit naar vrije inlog gaan, want dan ga ik zeker terug.

Sterke punten:
Betaald netjes
Drukke chat
goede coaching
netjes altijd op maandag mijn geld

Zwakke punten:
Geen vrije inlog

Chat4Cash - Wanbetaler

0

Review:
Na een lange tijd hier gewerkt te hebben op de hoogte van hoeveel operators niet en niet op tijd worden uitbetaald, allerlei smoezen als verkeerde overboekingen,fouten van de bank, fouten van boekhouders, en ga zo maar door wel gehoord.


Ook ik heb nog een bedrag openstaan welke naar zeggen betaald zou worden.

Doe het niet, er zijn voldoende chats die wel goed uitbetalen, vermijd deze chat.

Sterke punten:
-

Zwakke punten:
Geen betaling

An beveelt Chat4Cash NIET aan bij vrienden/bekenden

Chat4Cash - Ik heb niets te klagen.

0

Review:
Ik werk er nu een tijdje en heb niets te klagen, goede chat, en goede verdiensten. Ik ben er in ieder geval tevreden en vermaak mij hier prima in ieder geval.

Sterke punten:
Goede uitbetaling!
Super coaches!
Elke maandag je geld!
Geen gedoe met rare staffels!

Bennie beveelt Chat4Cash aan bij vrienden/bekenden

Chat4Cash - Chat4Cash

0

Review:
Ik wilde dat ik dit werk veel eerder had gevonden!

Sterke punten:
Goeie verdiensten!
Leuke mensen!
Goeie coaches!
Genoeg te doen!
Op tijd uit betaald!

Zwakke punten:
Geen

Mo beveelt Chat4Cash aan bij vrienden/bekenden

Chat4Cash - Betaald niet uit

0

Review:
Ik heb een korte periode bij chat4cash gewerkt als nachtoperator. Doordat ik ziek werd moest ik de keuze maken om mijn werkzaamheden bij chat4cash neer te leggen.

In zijn geheel heb ik er denk ik zo'n 14 dagen gewerkt. Niet veel, maar van te voren kan je niet voorspellen of je ziek wordt ja of nee.

IN de advertenties van chat4cash wordt er beweert dat men wekelijks wordt uitbetaald. Dit is in beginsel al niet waar. Want de eerste betaling die je misschien ontvangt, bedraagt 10 werkdagen, erna schijnt het wekelijks te zijn.

Ik schrijf 'schijnt' en 'misschien' omdat ik mijn getikte berichten NIET uitbetaald heb gekregen.

Na de eigenaar hierover gemaild te hebben werd mij eerst gezegd: "Dit wordt maandag de 20ste betaald, want 10 werkdagen blabla.." Maandag de 20ste, niets. Na wederom mailen, eindelijk contact.

In deze mail werd mij verteld dat ik niet moest dreigen en dat hij mij niets verplicht is, want dit staat in de regels? Nu had ik een A4tje met huisregels van chat4cash ontvangen bij aanmelden, en daar stond niets in over het niet uitbetalen van verdiensten om welke reden dan ook. Daarnaast zal ik niet weten wat voor reden het geweest zou moeten zijn, want ik heb altijd netjes mijn werk verricht, ook al was het van korte duur.

MAAR, maandag 27 of dinsdag 28 november wordt het overgemaakt. Want wij zijn zo niet, werd mij verder in de mail verteld.

Nu, inmiddels 30 november, heb ik nog steeds mijn verdiensten niet ontvangen.

De reden dat ik mijn verhaal hier vertel is om operators op de hoogte stellen dat zij de kans lopen niet uitbetaald te worden wanneer zij voor chat4cash aan de slag gaan.

Het moet niet zo zijn dat er misbruik wordt gemaakt van hardwerkende operators die hun uiterste best doen om erna te ondervinden dat de eigenaar zoiets heeft van: Tja helaas, ik ben je niets verplicht.

Schandalig, onprofessioneel, geen moreel besef.

Sterke punten:
-

Zwakke punten:
- Betaald niet uit
- Onprofessioneel

Romy beveelt Chat4Cash NIET aan bij vrienden/bekenden

Chat4Cash - TopTeam

0

Review:
Hallo,

Sinds een aantal weken tik ik voor Chat4Cash, een goede keuze. Heel fijn de wijze waarop positieve feedback wordt gegeven. Ik ben blij dat ik onderdeel ben van dit topteam. Ik ga voor een jarenlange samenwerking.

Sterke punten:
Betalingen zijn altijd op tijd, en ik vind het prettig dat er ruimte is voor een persoonlijke noot.

G.C.C. Ble beveelt Chat4Cash aan bij vrienden/bekenden

Chat4Cash - Betrouwbaar en drukke chat

0

Review:
Sinds een aantal maanden ben ik hier werkzaam. En het bevalt me prima, het is altijd druk dus je kan hier een goede boterham mee verdienen. Moest wel even wennen aan het werken met een rooster. Maar eenmaal gewend, ben ik er super blij mee. Je wordt goed begeleid, wat ook fijn is. En er wordt altijd opbouwende kritiek geleverd.

Sterke punten:
drukke chat
goede verdiensten
op tijd uitbetaling
goede coaches
altijd ruimte voor suggesties

Zwakke punten:
geen

Jolanda beveelt Chat4Cash aan bij vrienden/bekenden

Chat4Cash - Lekker verdienen goede chat!

0

Review:
Ik ben hier via via gekomen en ben super blij met deze chat, altijd super druk en verdiend ook nog eens super goed!
Altijd netjes betaald gekregen nooit geen gedoe!
Leuke mensen om mee te werken.
Nooit geen gezeur van coaches, altijd goed opbouwende feedback.

Fijn systeem en je kan lekker flexibel werken hoe je zelf wil!

Sterke punten:
Goede betaling
DRUK!!!
Fijne chat
Leuke collega's/coaches

Zwakke punten:
Geen!

Daisy beveelt Chat4Cash aan bij vrienden/bekenden

Chat4Cash - Een hele sociale en behulpzame chat

0

Review:
Sinds een poosje ben ik nu werkzaam voor Chat4Cash en ik moet zeggen het bevalt mij heel erg goed! Iedere week staan keurig je centjes op je rekening, er is ook belangstelling voor jou als mens, dus je bent niet alleen maar tik-vlees! De coaches zijn ook allemaal heel erg aardig en blijf lekker voor ze aan het werk!

Sterke punten:
Goede coaching
Tijd voor een vriendelijk woord
Geld keurig op tijd
Overzichtelijke website

Zwakke punten:
Niet kunnen vinden

Ramona beveelt Chat4Cash aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Chat4Cash

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Chat4Cash aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Chat4Cash aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Chat4Cash


Home » Chat Operators » Chat4Cash