Zoek jij naar mogelijkheden om van huis uit te kunnen werken of ben je toe aan een bij baan welke je van huis uit kan uitvoeren, dan kun je terecht bij Chat 4 Cash. Deze site is sedert 2012 actief op de markt en is vooral bezig met het verwerken van data. Om alle data goed te kunnen verwerken is dit bedrijf ook continue opzoek naar goede en ervaren thuiswerkers. Men heeft de mogelijkheid bij dit bedrijf om als freelancer te werken. Met een baan bij Chat 4 Cash is men verzekerd van een lekker stabiel inkomen. Het enige wat men moet doen is op een correcte manier heel wat data verwerken. Voor het verrichten van de werkzaamheden krijgt men namelijk een rooster. Men is gelukkigerwijs vrij om zelf de uren te bepalen waarop men de werkzaamheden wilt verrichten. Men krijgt hierbij goede begeleiding van een coach om op die manier het juiste resultaat te behalen. Dit bedrijf werkt met eigen systemen en niet met dat van anderen dan wel derden. Men is dus niet afhankelijk van derden. Personen die ge�nteresseerd zijn, kunnen zich geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op de site van Chat 4 Cash. Op de site is er namelijk een sollicitatieformulier welke men kan invullen. Dit bedrijf is voornamelijk op zoek naar nieuwe operators. De voorkeur gaat hierbij uit naar operators met ervaring. Personen die dus op zoek zijn naar een baan van huis uit en die ook tegelijkertijd voor de zorg van hun kinderen willen dragen, kunnen gerust solliciteren bij Chat 4 Cash. Ook personen die het zat zijn om iedere zaterdag uit huis te gaan om te werken of die naast hun school een extra baan willen, hebben de mogelijkheid om te solliciteren op deze site. Door hard te werken van huis uit, een aantal uren te maken, de data goed te verwerken, kan men elke maand rekenen op een stabiel inkomen bij Chat 4 Cash. Vacature

Reviews over Chat4Cash

  • Geweldige site, hele fijne coaches die je begeleiden en helpen daar waar nodig. Elke week netjes op tijd je factuur en je geld op je rekening. Site is ook heel makkelijk om mee te werken en het tikt lekker weg in plaats van al die moeilijk opgezette sites. Vrije inlog is natuurlijk echt wel een pluspunt. Al met al een hele fijne en goede ervaring mee. Super!

    Sterke punten
    correctie behandeling, geld netjes op tijd, goede begeleiding, geen moeilijk gedoe

    Zwakke punten
    -

    Door EA Silvrants op 5 mei 2019 Reageer
  • Altijd netjes betalen. Heb je vragen kan je altijd doen.... je word op een goede correcte manier behandeld. Feedback ook altijd netjes. Werk er heel graag!!!!

    Sterke punten
    Netjes op tijd betaald krijgen.
    Geen gezeur van coaches die alleen maar op je nek zitten om niets

    Zwakke punten
    Geen

    Door Ikke op 4 mei 2019 Reageer
  • Ze zijn niet te vertrouwen! Alleen maar kritiek leveren! In hun ogen kan je niets goed doen! En je word opeens geblokkeerd en dan mag je niet meer chatten!!
    Zijn DIEVEN!!!! Krijg nog geld van ze!! Reageren nergens op! Geen Skype, geen mail, helemaal niets!
    Die Marcel die je normaal te woord staat is een heel sneu typetje! Oplichters en DOE HET NIET om je aan te melden! Tenzij je voor NIETS wil werken en hun zakken vult i.p.v. je eigen zakken!!

    Sterke punten
    GEEN
    OPLICHTERS

    Zwakke punten
    ALLES
    Valse beloftes
    Dieven
    Betalen je niet / te laat / te weinig
    Reageren niet op mail / chat


    Door Wendy op 25 april 2019 Reageer
  • Bijzonder dat alle slechte reviews opeens verdwenen zijn van het laatste jaar, hoe is dit mogelijk? Werkt thuiswerkervaringen samen met deze oplichter soms? Als je er een tijdje werkt gaat hij geld inhouden en verzint smoesjes om niet te betalen. Hij loopt altijd maar te zeuren dat je meer moet werken en mensen mogen geen leven hebben. Zelf typt die soms ook mee, de slechtste berichtjes ooit en heeft dan kritiek op andere? Ga hier niet werken, je krijgt er heel snel spijt van. Er stond hier een lading aan negatieve berichtjes en opeens zijn die allemaal weg, beetje vreemd hoor...

    Sterke punten
    NIKS!

    Zwakke punten
    Betaald na een tijdje niet meer, heeft zelf geen idee hoe hij berichtjes moet schrijven en is een grote irritante drammer!

    Door Justme op 13 februari 2019 Reageer (3 reacties)
  • Ik ben zeker wel tevreden over deze chat, ja ze hebben bepaalde regels en als je je daar niet aan houd (gezien ze op rooster werken) staat daar ook wat tegenover. Niet meer dan normaal lijkt me zo. Ze hebben goede tarieven en kan goed verdienen. Ik werk er zelf niet meer omdat ik het qua tijd gewoonweg niet meer kan combineren. Ik raad het zeker aan. Hopen dat ze ooit naar vrije inlog gaan, want dan ga ik zeker terug.

    Sterke punten
    Betaald netjes
    Drukke chat
    goede coaching
    netjes altijd op maandag mijn geld

    Zwakke punten
    Geen vrije inlog

    Door B.M op 29 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik werk er nu een tijdje en heb niets te klagen, goede chat, en goede verdiensten. Ik ben er in ieder geval tevreden en vermaak mij hier prima in ieder geval.

    Sterke punten
    Goede uitbetaling!
    Super coaches!
    Elke maandag je geld!
    Geen gedoe met rare staffels!

    Door Bennie op 4 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hallo,

    Sinds een aantal weken tik ik voor Chat4Cash, een goede keuze. Heel fijn de wijze waarop positieve feedback wordt gegeven. Ik ben blij dat ik onderdeel ben van dit topteam. Ik ga voor een jarenlange samenwerking.

    Sterke punten
    Betalingen zijn altijd op tijd, en ik vind het prettig dat er ruimte is voor een persoonlijke noot.

    Door G.C.C. Bleek op 10 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sinds een aantal maanden ben ik hier werkzaam. En het bevalt me prima, het is altijd druk dus je kan hier een goede boterham mee verdienen. Moest wel even wennen aan het werken met een rooster. Maar eenmaal gewend, ben ik er super blij mee. Je wordt goed begeleid, wat ook fijn is. En er wordt altijd opbouwende kritiek geleverd.

    Sterke punten
    drukke chat
    goede verdiensten
    op tijd uitbetaling
    goede coaches
    altijd ruimte voor suggesties

    Zwakke punten
    geen

    Door Jolanda op 8 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben hier via via gekomen en ben super blij met deze chat, altijd super druk en verdiend ook nog eens super goed!
    Altijd netjes betaald gekregen nooit geen gedoe!
    Leuke mensen om mee te werken.
    Nooit geen gezeur van coaches, altijd goed opbouwende feedback.

    Fijn systeem en je kan lekker flexibel werken hoe je zelf wil!

    Sterke punten
    Goede betaling
    DRUK!!!
    Fijne chat
    Leuke collega's/coaches

    Zwakke punten
    Geen!

    Door Daisy op 14 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sinds een poosje ben ik nu werkzaam voor Chat4Cash en ik moet zeggen het bevalt mij heel erg goed! Iedere week staan keurig je centjes op je rekening, er is ook belangstelling voor jou als mens, dus je bent niet alleen maar tik-vlees! De coaches zijn ook allemaal heel erg aardig en blijf lekker voor ze aan het werk!

    Sterke punten
    Goede coaching
    Tijd voor een vriendelijk woord
    Geld keurig op tijd
    Overzichtelijke website

    Zwakke punten
    Niet kunnen vinden

    Door Ramona op 12 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Werk nu een aantal weken en veel bedrijven mee gemaakt maar kan er geen eentje tippen tegen Chat4Cash.Heel leuk team goede coaching en alles verloopt prima ook de betalingen. Jammer dat ik dit bedrijf niet eerder heb gevonden want kunnen andere bedrijven nog een voor beeld aan nemen!!

    Sterke punten
    Alles

    Zwakke punten
    Geen

    Door Top bedrijf op 18 juli 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik werk al een aantal weken voor dit bedrijf en heb het enorm naar mij zin. Ik heb eerder voor andere chatoperators gewerkt maar ik kwam daar nooit aan me hoeveelheid berichten die ik wilde behalen om wekelijks een goed bedrag te verdienen. Maar omdat ik hier de push wel krijg door middel van een werkrooster waar je aan hoort te houden kom je dus wekelijks aan een mooi bedrag. Je roostert jezelf in en bepaald dus ook zelf wanneer jij wilt werken. Dat is echt heel erg fijn voor mij als moeder van 2 kinderen. Heb zelf altijd coaches die voor mij klaarstaan als ik hen bereiken wil. In noodgevallen wordt er ook begrip getoond. Daar ben ik de coaches R & M enorm dankbaar voor. Wat de betalingen betreft die worden wekelijks netjes op tijd gestort. GR Samantha

    Sterke punten
    Goed coach contact
    Genoeg berichten
    Goede betalingen

    Door Samantha op 9 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Werk hier met plezier en genoeg berichten. Netjes op tijd betaald en nooit probleem gehad zelfs niet als je even niet kon dan was het geen probleem.

    Top gewoon !

    Door Roger op 29 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik had in het begin mijn twijfels, omdat ik veel slechte dingen had gelezen. Enkel ben ik gelukkig iemand die het zelf wil ervaren. Daarom begonnen en tot nu toe iedere week netjes mijn geld. Gewoon en tijd en zonder problemen. Geen gezeur en gewoon goed bereikbaar bij vragen.

    Duidelijk rooster en gewoon goeie doorstroom met berichten.

    Sterke punten
    Snel en stipt geld
    Goede begeleiding
    Goed bereikbaar

    Zwakke punten
    Moet ik nog ondervinden maar momenteel geen zwakke punten te bekennen.

    Door Alex op 29 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dit is de eerste chat waar niet gejammerd wordt over targets, waar tikken echt als bijverdienste wordt gezien. Ik werk hier nu al een paar maanden en krijg keurig uitbetaald. Altijd werk aanwezig, een punt waar andere chats niet aan kunnen voldoen en bijna 24-7 iemand bereikbaar als je ergens mee zit. Ik vindt het dan ook zwak als ik de leugenachtige revieus lees over niet uitbetalen, stugge vent enz enz. Deze chat is top en zal dit ook blijven wat mij betreft

    Sterke punten
    Werk genoeg
    Altijd bereikbaar
    Goede uitbetaling
    Vriendelijk
    Behulpzaam

    Zwakke punten
    Geen

    Door Marvin op 29 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik werk hier nog niet zo lang, maar ik vind het een super chat! De coach is ook geweldig, kan je goed mee praten, helpt waar het nodig is. Ze is er altijd als het nodig is!
    Ik zou nergens anders meer willen werken! Ook omdat de verdiensten zo goed zijn!

    Sterke punten
    Goede verdiensten
    Goede coaches
    Altijd werk

    Zwakke punten
    Geen

    Door Nathalie op 21 januari 2017 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Top

    Ik heb al heel wat mee gemaakt, maar dit is echt tot nu toe de beste zowel met de communicatie en het tikken, niks is te gek, en de beheerder zal altijd open staan voor nieuwe dingen, ook het werken met dit scherm is lekker makkelijk, altijd iemand aanspreekbaar als je ergens niet uitkomt, top gewoon. Betalingen altijd netjes zoals afgesproken

    Sterke punten
    Bereikbaarheid voor als er wat is,

    Door Angelique op 18 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik werk hier al enige tijd, en tot nu toe geen problemen onder vonden. R en N zijn heel erg flexibele in het opstellen van het rooster. Ik zou ook niet zomaar meer voor een ander willen werken. Betalingen zijn altijd op tijd, en je verdiend er ook nog eens heel erg goed.

    Echt een aanrader

    Door Jennifer op 14 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben nu een paar weken werkzaam bij chat4cash en ik lees nu deze reacties en recensies pas. Maar ik moet zeggen dat ik geen problemen heb ondervonden. Geld staat netjes elke week op mijn rekening (moet binnen tien dagen na de gewerkte week betaald worden, maar vaak staat het na twee dagen al op mn rekening) Uren kunnen in overleg in gepland worden, ik heb een gezin met 4 kinderen dus dat is wel heel fijn. Als ik een dag of twee vrij wil per week om wat leuks te gaan doen, zelf nu in de vakantie en er onderbezetting is, kan dat zonder gezeur of gemopper. Ik heb geen problemen met R en N en ik werk graag met ze.

    Sterke punten
    Wordt op tijd betaald
    Druk
    In overleg veel mogelijk

    Door yvonne op 3 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb hier 9 maanden gewerkt en eigenlijk altijd netjes uitbetaald gekregen, goede verdiensten en goede coaching. Helaas door mijn zwangerschap niet voort kunnen zetten, maar ik heb geen vervelende ervaring met deze chat. Ik heb het naar mijn zin gehad en als ik daar weer zou kunnen beginnen zou ik dat ook zo weer doen. Altijd netjes uitbetaald gekregen en nooit gezeur, leuk team

    Sterke punten
    Leuk team
    goede coaching
    goede verdiensten
    drukke chat

    Zwakke punten
    Geen

    Door Linda op 30 mei 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik heb daar eerst wel heerlijk gewerkt kreeg goed betaalt.Alleen een vrije dag kon nooit. ik werkte vaak overdag veel en elke avond van 20 uur tot 02 nachts. als ik dan een avond je vrij wou dan kon het niet alleen heb ik ook nog 3 kinderen rond lopen die aandacht wouden. ik stond altijd klaar voor R en N. tot dat me schoonmoeder met een tia in het ziekenhuis kwam ten was het van ja je kan daar toch niks doen en ik heb je nodig. mijn vriend had me ook nodig. tot ik de volgende dag toch ging omdat ik me vriend wou steunen omdat het niet goed ging. toen ik niet kwam werken werd ik ontslagen zonder me betaling. Als R naar ze paarden moest dan werkte ik en als hij ergens heen moest werkte ik. ik deed nooit moeilijk ik was er altijd voor hem.

    Sterke punten
    drukke chat.
    betaalt wel maar de ene week op dinsdag dan woensdag, donderdag of vrijdag.

    Zwakke punten
    respectloos,
    geen afrekening van me gewerkte geld.
    grote bek.
    onredelijk.

    Door talitha op 16 mei 2016 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Chat4Cash

Schrijf je eigen review over Chat4Cash