Chat4Cash

Zoek jij naar mogelijkheden om van huis uit te kunnen werken of ben je toe aan een bij baan welke je van huis uit kan uitvoeren, dan kun je terecht bij Chat 4 Cash. Deze site is sedert 2012 actief op de markt en is vooral bezig met het verwerken van data. Om alle data goed te kunnen verwerken is dit bedrijf ook continue opzoek naar goede en ervaren thuiswerkers. Men heeft de mogelijkheid bij dit bedrijf om als freelancer te werken. Met een baan bij Chat 4 Cash is men verzekerd van een lekker stabiel inkomen. Het enige wat men moet doen is op een correcte manier heel wat data verwerken. Voor het verrichten van de werkzaamheden krijgt men namelijk een rooster. Men is gelukkigerwijs vrij om zelf de uren te bepalen waarop men de werkzaamheden wilt verrichten. Men krijgt hierbij goede begeleiding van een coach om op die manier het juiste resultaat te behalen. Dit bedrijf werkt met eigen systemen en niet met dat van anderen dan wel derden. Men is dus niet afhankelijk van derden. Personen die geinteresseerd zijn, kunnen zich geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op de site van Chat 4 Cash. Op de site is er namelijk een sollicitatieformulier welke men kan invullen. Dit bedrijf is voornamelijk op zoek naar nieuwe operators. De voorkeur gaat hierbij uit naar operators met ervaring. Personen die dus op zoek zijn naar een baan van huis uit en die ook tegelijkertijd voor de zorg van hun kinderen willen dragen, kunnen gerust solliciteren bij Chat 4 Cash. Ook personen die het zat zijn om iedere zaterdag uit huis te gaan om te werken of die naast hun school een extra baan willen, hebben de mogelijkheid om te solliciteren op deze site. Door hard te werken van huis uit, een aantal uren te maken, de data goed te verwerken, kan men elke maand rekenen op een stabiel inkomen bij Chat 4 Cash. Vacature


Chat4Cash Reviews

  Site is verdwenen

  Ik denk dat deze site inmiddels opgedoekt is aangezien de URL niet meer werkt.

  Kan iemand mij vertellen wie die flirtchat panel software verhuren/verkopen in combinatie met een site?

  Ben overigens ook geïnteresseerd in affiliate werk, profiel creaties, heb toegang tot tig foto's zowel met en zonder kleding.

  Laat het mij weten op [email protected]

  Zwakke punten
  Site is offline.

  Chat4cash

  Geweldige site, hele fijne coaches die je begeleiden en helpen daar waar nodig. Elke week netjes op tijd je factuur en je geld op je rekening. Site is ook heel makkelijk om mee te werken en het tikt lekker weg in plaats van al die moeilijk opgezette sites. Vrije inlog is natuurlijk echt wel een pluspunt. Al met al een hele fijne en goede ervaring mee. Super!

  Sterke punten
  correctie behandeling, geld netjes op tijd, goede begeleiding, geen moeilijk gedoe

  Zwakke punten
  -

  Super werkgever

  Altijd netjes betalen. Heb je vragen kan je altijd doen.... je word op een goede correcte manier behandeld. Feedback ook altijd netjes. Werk er heel graag!!!!

  Sterke punten
  Netjes op tijd betaald krijgen.
  Geen gezeur van coaches die alleen maar op je nek zitten om niets

  Zwakke punten
  Geen

  Oplichters!!!

  Ze zijn niet te vertrouwen! Alleen maar kritiek leveren! In hun ogen kan je niets goed doen! En je word opeens geblokkeerd en dan mag je niet meer chatten!!
  Zijn DIEVEN!!!! Krijg nog geld van ze!! Reageren nergens op! Geen Skype, geen mail, helemaal niets!
  Die Marcel die je normaal te woord staat is een heel sneu typetje! Oplichters en DOE HET NIET om je aan te melden! Tenzij je voor NIETS wil werken en hun zakken vult i.p.v. je eigen zakken!!

  Sterke punten
  GEEN
  OPLICHTERS

  Zwakke punten
  ALLES
  Valse beloftes
  Dieven
  Betalen je niet / te laat / te weinig
  Reageren niet op mail / chat


  Bijzonder

  Bijzonder dat alle slechte reviews opeens verdwenen zijn van het laatste jaar, hoe is dit mogelijk? Werkt thuiswerkervaringen samen met deze oplichter soms? Als je er een tijdje werkt gaat hij geld inhouden en verzint smoesjes om niet te betalen. Hij loopt altijd maar te zeuren dat je meer moet werken en mensen mogen geen leven hebben. Zelf typt die soms ook mee, de slechtste berichtjes ooit en heeft dan kritiek op andere? Ga hier niet werken, je krijgt er heel snel spijt van. Er stond hier een lading aan negatieve berichtjes en opeens zijn die allemaal weg, beetje vreemd hoor...

  Sterke punten
  NIKS!

  Zwakke punten
  Betaald na een tijdje niet meer, heeft zelf geen idee hoe hij berichtjes moet schrijven en is een grote irritante drammer!

  Goede chat

  Ik ben zeker wel tevreden over deze chat, ja ze hebben bepaalde regels en als je je daar niet aan houd (gezien ze op rooster werken) staat daar ook wat tegenover. Niet meer dan normaal lijkt me zo. Ze hebben goede tarieven en kan goed verdienen. Ik werk er zelf niet meer omdat ik het qua tijd gewoonweg niet meer kan combineren. Ik raad het zeker aan. Hopen dat ze ooit naar vrije inlog gaan, want dan ga ik zeker terug.

  Sterke punten
  Betaald netjes
  Drukke chat
  goede coaching
  netjes altijd op maandag mijn geld

  Zwakke punten
  Geen vrije inlog

  Ik heb niets te klagen.

  Ik werk er nu een tijdje en heb niets te klagen, goede chat, en goede verdiensten. Ik ben er in ieder geval tevreden en vermaak mij hier prima in ieder geval.

  Sterke punten
  Goede uitbetaling!
  Super coaches!
  Elke maandag je geld!
  Geen gedoe met rare staffels!

  TopTeam

  Hallo,

  Sinds een aantal weken tik ik voor Chat4Cash, een goede keuze. Heel fijn de wijze waarop positieve feedback wordt gegeven. Ik ben blij dat ik onderdeel ben van dit topteam. Ik ga voor een jarenlange samenwerking.

  Sterke punten
  Betalingen zijn altijd op tijd, en ik vind het prettig dat er ruimte is voor een persoonlijke noot.

  Betrouwbaar en drukke chat

  Sinds een aantal maanden ben ik hier werkzaam. En het bevalt me prima, het is altijd druk dus je kan hier een goede boterham mee verdienen. Moest wel even wennen aan het werken met een rooster. Maar eenmaal gewend, ben ik er super blij mee. Je wordt goed begeleid, wat ook fijn is. En er wordt altijd opbouwende kritiek geleverd.

  Sterke punten
  drukke chat
  goede verdiensten
  op tijd uitbetaling
  goede coaches
  altijd ruimte voor suggesties

  Zwakke punten
  geen

  Lekker verdienen goede chat!

  Ik ben hier via via gekomen en ben super blij met deze chat, altijd super druk en verdiend ook nog eens super goed!
  Altijd netjes betaald gekregen nooit geen gedoe!
  Leuke mensen om mee te werken.
  Nooit geen gezeur van coaches, altijd goed opbouwende feedback.

  Fijn systeem en je kan lekker flexibel werken hoe je zelf wil!

  Sterke punten
  Goede betaling
  DRUK!!!
  Fijne chat
  Leuke collega's/coaches

  Zwakke punten
  Geen!

  Een hele sociale en behulpzame chat

  Sinds een poosje ben ik nu werkzaam voor Chat4Cash en ik moet zeggen het bevalt mij heel erg goed! Iedere week staan keurig je centjes op je rekening, er is ook belangstelling voor jou als mens, dus je bent niet alleen maar tik-vlees! De coaches zijn ook allemaal heel erg aardig en blijf lekker voor ze aan het werk!

  Sterke punten
  Goede coaching
  Tijd voor een vriendelijk woord
  Geld keurig op tijd
  Overzichtelijke website

  Zwakke punten
  Niet kunnen vinden

  [email protected]

  Werk nu een aantal weken en veel bedrijven mee gemaakt maar kan er geen eentje tippen tegen Chat4Cash.Heel leuk team goede coaching en alles verloopt prima ook de betalingen. Jammer dat ik dit bedrijf niet eerder heb gevonden want kunnen andere bedrijven nog een voor beeld aan nemen!!

  Sterke punten
  Alles

  Zwakke punten
  Geen

  Beste Operatingsite chat4cash

  Ik werk al een aantal weken voor dit bedrijf en heb het enorm naar mij zin. Ik heb eerder voor andere chatoperators gewerkt maar ik kwam daar nooit aan me hoeveelheid berichten die ik wilde behalen om wekelijks een goed bedrag te verdienen. Maar omdat ik hier de push wel krijg door middel van een werkrooster waar je aan hoort te houden kom je dus wekelijks aan een mooi bedrag. Je roostert jezelf in en bepaald dus ook zelf wanneer jij wilt werken. Dat is echt heel erg fijn voor mij als moeder van 2 kinderen. Heb zelf altijd coaches die voor mij klaarstaan als ik hen bereiken wil. In noodgevallen wordt er ook begrip getoond. Daar ben ik de coaches R & M enorm dankbaar voor. Wat de betalingen betreft die worden wekelijks netjes op tijd gestort. GR Samantha

  Sterke punten
  Goed coach contact
  Genoeg berichten
  Goede betalingen

  Goede chat en betaald ook netjes uit.

  Werk hier met plezier en genoeg berichten. Netjes op tijd betaald en nooit probleem gehad zelfs niet als je even niet kon dan was het geen probleem.

  Top gewoon !

  Eindelijk iemand die zijn afspraken nakomt

  Ik had in het begin mijn twijfels, omdat ik veel slechte dingen had gelezen. Enkel ben ik gelukkig iemand die het zelf wil ervaren. Daarom begonnen en tot nu toe iedere week netjes mijn geld. Gewoon en tijd en zonder problemen. Geen gezeur en gewoon goed bereikbaar bij vragen.

  Duidelijk rooster en gewoon goeie doorstroom met berichten.

  Sterke punten
  Snel en stipt geld
  Goede begeleiding
  Goed bereikbaar

  Zwakke punten
  Moet ik nog ondervinden maar momenteel geen zwakke punten te bekennen.

  Top chat

  Dit is de eerste chat waar niet gejammerd wordt over targets, waar tikken echt als bijverdienste wordt gezien. Ik werk hier nu al een paar maanden en krijg keurig uitbetaald. Altijd werk aanwezig, een punt waar andere chats niet aan kunnen voldoen en bijna 24-7 iemand bereikbaar als je ergens mee zit. Ik vindt het dan ook zwak als ik de leugenachtige revieus lees over niet uitbetalen, stugge vent enz enz. Deze chat is top en zal dit ook blijven wat mij betreft

  Sterke punten
  Werk genoeg
  Altijd bereikbaar
  Goede uitbetaling
  Vriendelijk
  Behulpzaam

  Zwakke punten
  Geen

  Hele goede chat!!

  Ik werk hier nog niet zo lang, maar ik vind het een super chat! De coach is ook geweldig, kan je goed mee praten, helpt waar het nodig is. Ze is er altijd als het nodig is!
  Ik zou nergens anders meer willen werken! Ook omdat de verdiensten zo goed zijn!

  Sterke punten
  Goede verdiensten
  Goede coaches
  Altijd werk

  Zwakke punten
  Geen

  Top

  Ik heb al heel wat mee gemaakt, maar dit is echt tot nu toe de beste zowel met de communicatie en het tikken, niks is te gek, en de beheerder zal altijd open staan voor nieuwe dingen, ook het werken met dit scherm is lekker makkelijk, altijd iemand aanspreekbaar als je ergens niet uitkomt, top gewoon. Betalingen altijd netjes zoals afgesproken

  Sterke punten
  Bereikbaarheid voor als er wat is,

  Leuk werk en snel verdiend

  Ik werk hier al enige tijd, en tot nu toe geen problemen onder vonden. R en N zijn heel erg flexibele in het opstellen van het rooster. Ik zou ook niet zomaar meer voor een ander willen werken. Betalingen zijn altijd op tijd, en je verdiend er ook nog eens heel erg goed.

  Echt een aanrader

  Prima chat!

  Ik ben nu een paar weken werkzaam bij chat4cash en ik lees nu deze reacties en recensies pas. Maar ik moet zeggen dat ik geen problemen heb ondervonden. Geld staat netjes elke week op mijn rekening (moet binnen tien dagen na de gewerkte week betaald worden, maar vaak staat het na twee dagen al op mn rekening) Uren kunnen in overleg in gepland worden, ik heb een gezin met 4 kinderen dus dat is wel heel fijn. Als ik een dag of twee vrij wil per week om wat leuks te gaan doen, zelf nu in de vakantie en er onderbezetting is, kan dat zonder gezeur of gemopper. Ik heb geen problemen met R en N en ik werk graag met ze.

  Sterke punten
  Wordt op tijd betaald
  Druk
  In overleg veel mogelijk

  Goede chat

  Ik heb hier 9 maanden gewerkt en eigenlijk altijd netjes uitbetaald gekregen, goede verdiensten en goede coaching. Helaas door mijn zwangerschap niet voort kunnen zetten, maar ik heb geen vervelende ervaring met deze chat. Ik heb het naar mijn zin gehad en als ik daar weer zou kunnen beginnen zou ik dat ook zo weer doen. Altijd netjes uitbetaald gekregen en nooit gezeur, leuk team

  Sterke punten
  Leuk team
  goede coaching
  goede verdiensten
  drukke chat

  Zwakke punten
  Geen

  nooit meer daar werken.

  ik heb daar eerst wel heerlijk gewerkt kreeg goed betaalt.Alleen een vrije dag kon nooit. ik werkte vaak overdag veel en elke avond van 20 uur tot 02 nachts. als ik dan een avond je vrij wou dan kon het niet alleen heb ik ook nog 3 kinderen rond lopen die aandacht wouden. ik stond altijd klaar voor R en N. tot dat me schoonmoeder met een tia in het ziekenhuis kwam ten was het van ja je kan daar toch niks doen en ik heb je nodig. mijn vriend had me ook nodig. tot ik de volgende dag toch ging omdat ik me vriend wou steunen omdat het niet goed ging. toen ik niet kwam werken werd ik ontslagen zonder me betaling. Als R naar ze paarden moest dan werkte ik en als hij ergens heen moest werkte ik. ik deed nooit moeilijk ik was er altijd voor hem.

  Sterke punten
  drukke chat.
  betaalt wel maar de ene week op dinsdag dan woensdag, donderdag of vrijdag.

  Zwakke punten
  respectloos,
  geen afrekening van me gewerkte geld.
  grote bek.
  onredelijk.

Bezoek Chat4Cash

Schrijf je eigen review