Chat4Cash

Zoek jij naar mogelijkheden om van huis uit te kunnen werken of ben je toe aan een bij baan welke je van huis uit kan uitvoeren, dan kun je terecht bij Chat 4 Cash. Deze site is sedert 2012 actief op de markt en is vooral bezig met het verwerken van data. Om alle data goed te kunnen verwerken is dit bedrijf ook continue opzoek naar goede en ervaren thuiswerkers. Men heeft de mogelijkheid bij dit bedrijf om als freelancer te werken. Met een baan bij Chat 4 Cash is men verzekerd van een lekker stabiel inkomen. Het enige wat men moet doen is op een correcte manier heel wat data verwerken. Voor het verrichten van de werkzaamheden krijgt men namelijk een rooster. Men is gelukkigerwijs vrij om zelf de uren te bepalen waarop men de werkzaamheden wilt verrichten. Men krijgt hierbij goede begeleiding van een coach om op die manier het juiste resultaat te behalen. Dit bedrijf werkt met eigen systemen en niet met dat van anderen dan wel derden. Men is dus niet afhankelijk van derden. Personen die geinteresseerd zijn, kunnen zich geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op de site van Chat 4 Cash. Op de site is er namelijk een sollicitatieformulier welke men kan invullen. Dit bedrijf is voornamelijk op zoek naar nieuwe operators. De voorkeur gaat hierbij uit naar operators met ervaring. Personen die dus op zoek zijn naar een baan van huis uit en die ook tegelijkertijd voor de zorg van hun kinderen willen dragen, kunnen gerust solliciteren bij Chat 4 Cash. Ook personen die het zat zijn om iedere zaterdag uit huis te gaan om te werken of die naast hun school een extra baan willen, hebben de mogelijkheid om te solliciteren op deze site. Door hard te werken van huis uit, een aantal uren te maken, de data goed te verwerken, kan men elke maand rekenen op een stabiel inkomen bij Chat 4 Cash. Vacature


Chat4Cash Reviews

  Leuk werk en snel verdiend

  Ik werk hier al enige tijd, en tot nu toe geen problemen onder vonden. R en N zijn heel erg flexibele in het opstellen van het rooster. Ik zou ook niet zomaar meer voor een ander willen werken. Betalingen zijn altijd op tijd, en je verdiend er ook nog eens heel erg goed.

  Echt een aanrader

  Prima chat!

  Ik ben nu een paar weken werkzaam bij chat4cash en ik lees nu deze reacties en recensies pas. Maar ik moet zeggen dat ik geen problemen heb ondervonden. Geld staat netjes elke week op mijn rekening (moet binnen tien dagen na de gewerkte week betaald worden, maar vaak staat het na twee dagen al op mn rekening) Uren kunnen in overleg in gepland worden, ik heb een gezin met 4 kinderen dus dat is wel heel fijn. Als ik een dag of twee vrij wil per week om wat leuks te gaan doen, zelf nu in de vakantie en er onderbezetting is, kan dat zonder gezeur of gemopper. Ik heb geen problemen met R en N en ik werk graag met ze.

  Sterke punten
  Wordt op tijd betaald
  Druk
  In overleg veel mogelijk

  Goede chat

  Ik heb hier 9 maanden gewerkt en eigenlijk altijd netjes uitbetaald gekregen, goede verdiensten en goede coaching. Helaas door mijn zwangerschap niet voort kunnen zetten, maar ik heb geen vervelende ervaring met deze chat. Ik heb het naar mijn zin gehad en als ik daar weer zou kunnen beginnen zou ik dat ook zo weer doen. Altijd netjes uitbetaald gekregen en nooit gezeur, leuk team

  Sterke punten
  Leuk team
  goede coaching
  goede verdiensten
  drukke chat

  Zwakke punten
  Geen

  nooit meer daar werken.

  ik heb daar eerst wel heerlijk gewerkt kreeg goed betaalt.Alleen een vrije dag kon nooit. ik werkte vaak overdag veel en elke avond van 20 uur tot 02 nachts. als ik dan een avond je vrij wou dan kon het niet alleen heb ik ook nog 3 kinderen rond lopen die aandacht wouden. ik stond altijd klaar voor R en N. tot dat me schoonmoeder met een tia in het ziekenhuis kwam ten was het van ja je kan daar toch niks doen en ik heb je nodig. mijn vriend had me ook nodig. tot ik de volgende dag toch ging omdat ik me vriend wou steunen omdat het niet goed ging. toen ik niet kwam werken werd ik ontslagen zonder me betaling. Als R naar ze paarden moest dan werkte ik en als hij ergens heen moest werkte ik. ik deed nooit moeilijk ik was er altijd voor hem.

  Sterke punten
  drukke chat.
  betaalt wel maar de ene week op dinsdag dan woensdag, donderdag of vrijdag.

  Zwakke punten
  respectloos,
  geen afrekening van me gewerkte geld.
  grote bek.
  onredelijk.

Bezoek Chat4Cash

Schrijf je eigen review