ChatOperator.org - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 31 oktober 2017
ChatOperator.org Logo
  1. ChatOperator.org
  2. ChatOperator.org Reviews
  3. Schrijf ook een review over ChatOperator.org

Niet tevreden over ChatOperator.org? Probeer dan eens ContentMods.

ChatOperator.org

Heb je wat meer vrije tijd of wil je graag een extra baan of ben je op zoek naar thuiswerk? Bezoek dan snel de website van Chatoperator.org. Deze site biedt personen namelijk de mogelijkheid om om te werken vanuit huis. Een ieder vanaf 18 jaar kan zich geheel gratis opgeven op deze site om van huis uit te werken en heel wat geld te verdienen. Geïnteresseerden kunnen online een sollicitatieformulier invullen. De mogelijkheid bestaat om hierna binnen 24 uur aan de slag te gaan als chatoperator.

Dit bedrijf is steeds op zoek naar dynamische en gemotiveerde Nederlandstalige operators. Ook personen die niet in Nederland of België wonen, maar die Nederlands kunnen spreken, kunnen solliciteren op deze site naar de functie van chatoperator. Gelukkigerwijs werkt dit bedrijf ook niet met staffels. Hierdoor liggen de verdiensten vaak hoger dan bij andere bedrijven.

In het weekend kan men rekenen op een bedrag van 14 eurocent per bericht en door de weeks op een bedrag van 13 eurocent per bericht. Men heeft de mogelijkheid bij dit bedrijf om veel te verdienen als chatoperator, men kan op freelance basis werken en men kan erop rekenen, dat men voor een betrouwbare werkgever werkt.

Voor dit bedrijf is het heel belangrijk, dat het personeel gemotiveerd en enthousiast is. Het is ook een vereiste, dat men de Nederlandse taal beheerst, zowel spelling als grammatica. Verder wordt verwacht van het personeel, dat men nauwkeurig te werk gaat, dat men afspraken nakomt en dat men in het bezit moet zijn van een goed werkende pc of laptop.

Bij dit bedrijf zijn er altijd berichten, die beantwoord moeten worden. De werktijden kunnen in overleg bepaald worden en het personeel kan rekenen op goede verdiensten per verwerkte bericht. Men kan ook rekenen op persoonlijke ondersteuning tijdens werkuren. Dit geschied via Skype. Daarnaast kan men ervoor kiezen om per week of per maand uitbetaald te worden.

ChatOperator.org Details

Hits: 716

URL: https://chatoperator.org/

Categorieën: Chat Operators

Reviews: 0Reviews en Ervaringen over ChatOperator.org

Er zijn nog geen reviews geschreven over ChatOperator.org

Schrijf ook een review over ChatOperator.org

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou ChatOperator.org aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou ChatOperator.org aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek ChatOperator.org


Home » Chat Operators » ChatOperator.org