Ben je op zoek naar leuk thuiswerk, fulltime of als aanvulling op je inkomen? Werken wanneer jij wil en hoeveel jij wil kan bij ons als Chatoperator, waarbij je (erotische) berichten van onze klanten beantwoord vanuit je luie stoel. thuisbijverdienen

ChatOperators.net Reviews

  • Er worden veel negatieve berichten geschreven over de diverse partijen die bij deze chat zijn aangesloten.
    Het ligt veelal niet aan deze partijen, dat de betalingen niet voldaan worden.
    De communicatie is zo ontzettend slecht en met liegen en valse beloftes, denkt men een bedrijf te kunnen runnen.

    Hier worden niet alleen de operators, maar zeker ook de mensen die zichzelf inzetten om de chat tot een succes te maken de dupe van.

    Zwakke punten
    Ze liegen dat het gedrukt staat. Misschien erger is nog, dat ze hunzelf ook geloven.

    Door Tam op 15 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn naam is Mark en heb een tijdje geleden gewerkt voor deze gasten. Nadat je gewerkt hebt word je niet uitbetaald dus trap er niet in!

    Sterke punten
    Mooie praatjes tijdens inwerk sessies, maar aan het eind van de maand..... Lees zwakke punten.

    Zwakke punten
    Krijg je GEEN GELD!
    En reviews worden door eigen medewerkers geschreven hier!

    Door Mark op 18 mei 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Opvallend: reviews zijn heel kort achter elkaar?

    Lijkt erop dat ze door een paar eigen mensen zijn geschreven?

    Sterke punten
    Geen idee

    Zwakke punten
    Ik ken ze niet

    Door Richard op 25 april 2016 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik werk nu al een poosje voor dit bedrijf. leuke mensen, goede verdiensten en altijd lekker druk. Je bent geen nummer en de begeleiding is erg goed. Dus zeker de moeite waard als je er over nadenkt om dit werkt te gaan doen

    Sterke punten
    maandelijkse uitbetaling en goede coachbegeleiding en je word gezien als persoon en niet als nummer

    Door pien op 6 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik werk hier nu zo ongeveer 2 maanden en heb het super naar mijn zin. Er is altijd wat te tikken en ook nog eens een super coach. Je werkt geheel zelfstandig en je word hier ook echt gewaardeerd wat wel heel erg prettig is. Dus ben je opzoek naar leuk werk in een leuk team. Twijfel niet maar meld je eigen gelijk aan.

    Sterke punten
    Je word iedere maand netjes uitbetaald.
    Soms zijn er bonus dagen
    Je word gewaardeerd en je bent geen nummer hier.
    Fijn systeem om mee te werken.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Carolijn op 5 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb al meerdere chatbedrijven meegemaakt en deze steekt er wel met kop en schouders boven uit, je bent hier een mens en geen machine. Geen gedoe over een vergeten punt, komma of typefoutje zo lang je berichten maar leuk zijn. Voor iedereen die dit werk al jaren doet en uitgeput is van een berichtencentrale is dit het bedrijf om er weer lol in te krijgen!

    Sterke punten
    Op tijd uit betalen
    Super coach zonder allures

    Zwakke punten
    Geen

    Door Danielle op 28 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zit hier nu een paar maanden en een fijn bedrijf om voor te werken. Netjes op tijd met de uitbetalingen en geen gezeur. Goede coach die je persoonlijk begeleid en benaderend, je bent hier zeker geen nummer.

    Sterke punten
    Leuk team, goede begeleiding, prima verdiensten.

    Zwakke punten
    Geen zwakke punten

    Door Sanne op 27 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Super relaxte chat, met veel leuke mensen.
    Geen stress en goede verdiensten.

    Sterke punten
    Altijd druk.

    Zwakke punten
    Nog niet kunnen vinden.

    Door Louise op 24 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review over ChatOperators.net