DirectThuiswerkChat.eu - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 27 oktober 2017
DirectThuiswerkChat.eu Logo

66.7% aanbevolen, 1 Reviews

  1. DirectThuiswerkChat.eu
  2. DirectThuiswerkChat.eu Reviews
  3. Schrijf ook een review over DirectThuiswerkChat.eu

Niet tevreden over DirectThuiswerkChat.eu? Probeer dan eens ContentMods.

DirectThuiswerkChat.eu

Personen die op zoek zijn naar mogelijkheden om van huis uit te kunnen werken, kunnen het best contact opnemen met Directthuiswerkchat. Dit bedrijf biedt namelijk sinds 2015 de mogelijkheid aan personen om chatwerkzaamheden vanuit een eigen locatie uit te kunnen voeren. Dit bedrijf werkt namelijk samen met 5 van de grootste chat operators van Nederland en Vlaanderen. Hierdoor is er wel altijd werk beschikbaar.

Men kan vanuit een eigen locatie en op basis van de eigen beschikbare tijd werken voor dit bedrijf. In tegenstelling tot vele andere moderator bedrijven betaalt Directthuiswerkchat reeds uit vanaf 25 euro verdiensten. Men ontvangt elke maandag voor de verrichte werkzaamheden een factuur. De betaling hiervan vind steeds plaats op de woensdag.

Dit bedrijf zorgt ervoor dat het personeel op elk moment van de dag kan inloggen op de site om te werken en voor een goede betaling. Men kan namelijk tot 16 cent per bericht ontvangen. Er zijn steeds berichten beschikbaar en hier is er ten alle tijde sprake van betrouwbaarheid en stabiliteit. Daarnaast krijgt elke personeelslid een degelijke training en een persoonlijke coach.

Om voor dit bedrijf te kunnen werken moet men onder andere de Nederlandse taal beheersen en kwaliteit is altijd belangrijker dan kwantiteit. Bij dit bedrijf is het namelijk voor een ieder mogelijk om een aardig zakcentje bij te verdienen. Dit werk is ook prima te combineren met een fulltime baan en of werkzaamheden buitenshuis.

De chatoperators van dit bedrijf worden getraind om berichten te beantwoorden. Hierdoor zijn zij in staat om berichten van diverse aarden (ook de erotische) te kunnen beantwoorden. Omdat dit bedrijf officieel geregistreerd staat als moderatiebedrijf, kan het ook de garantie op correcte en stipte uitbetalingen bieden. Personen die dus zonder baan zitten of die op zoek zijn naar een geschikte bijbaan, kunnen direct solliciteren bij dit bedrijf om als chatoperator te kunnen werken. Men kan elke week rekenen op een uitbetaling en men mag vanuit een eigen locatie en op elk uur van de dag de werkzaamheden uitvoeren.

DirectThuiswerkChat.eu Details

Hits: 1082

URL: http://directthuiswerkchat.eu/

Categorieën: Chat Operators

Reviews: 1


DirectThuiswerkChat.eu reviews (1):

DirectThuiswerkChat.eu - Eerlijk bedrijf, aangename werksfeer.

0

Review:
Ik ben reeds een aantal jaren actief als chatoperator en heb zodoende al meer dan één chat gekend. Een tijdje geleden ben ik op nonactief gegaan door andere bezigheden maar omdat het nu weer wat rustiger is ben ik op zoek gegaan naar een ander bedrijfje en kwam terecht bij directthuischat.
Na een goed gesprek met de verantwoordelijke kon ik aan de slag op meerdere chats waardoor het voor mij aangenaam werken is.
Ik doe dit nu vier uur per dag, en ben zeer tevreden over het aantal berichten en de uitbetaling, die toch duidelijk hoger ligt dan bij vele andere bedrijven.
Voor mij een aanrader dus!

Sterke punten:
vriendelijkheid
werksfeer
eerlijkheid
hoge uitbetaling
lage uitbetalingsdrempel

Zwakke punten:
Niet meteen een slecht punt te vinden

Saskia beveelt DirectThuiswerkChat.eu aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over DirectThuiswerkChat.eu

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou DirectThuiswerkChat.eu aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou DirectThuiswerkChat.eu aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek DirectThuiswerkChat.eu


Home » Chat Operators » DirectThuiswerkChat.eu