DirectThuiswerkChat

Thuiswerk als chatoperator? Chatcentrale | Directthuiswerkchat.nl Thuiswerk aangeboden met de drukste chatcentrale begin jij vandaag als chatoperator? Een ieder, die 18 jaar of ouder is, heeft de mogelijkheid om vanuit huis als chatoperator te werken. Het gaat in deze vooral om enthousiaste personen, die niet bang zijn om hard te werken en die het leuk vinden om geld te verdienen van huis uit middels het beantwoorden van erotische getinte berichten. Dit bedrijf werkt namelijk met een staffel van 11 tot en met 16 cent. Het bedrag hangt af van de aantallen per staffel. Personen die van huis uit willen werken moeten verder gemotiveerd en enthousiast zijn. Men moet de Nederlandse taal zowel op het gebied van de spelling als grammatica goed beheersen. Van het personeel wordt gevraagd, dat ze nauwkeurig te werk gaan. Men moet verder alle afspraken nakomen en in het bezit zijn van een goed werkende computer en of laptop. Per week moet men minimaal 25 berichten beantwoorden. Het werk bestaat uit het beantwoorden van e- mails, men moet zorg dragen voor een goed lopende chat en men kan eventueel extra werkzaamheden verwachten zoals het aanmaken van profielen. Elk personeelslid krijgt goede ondersteuning tijdens het werk middels skype conversaties en de betaling geschied per week met een minimum van 50 euro. Met deze site kan men namelijk makkelijk euro's verdienen. Men heeft het gemak om de werkzaamheden van huis uit en in de eigen beschikbare tijd uit te voeren. Men heeft de mogelijkheid om minimaal 50 euro per week te verdienen. Men heeft de mogelijkheid dus om een aardig zakcentje bij te verdienen. Dit kan men doen door zo snel als mogelijk te registreren op de site van dit bedrijf.

DirectThuiswerkChat Reviews

  Ze betalen niet uit bij vertrek

  Vanwege tijdsgebrek ben ik gestopt met het werken via DirectThuiswerkChat. Helaas, want ik werkte er altijd met veel plezier, maar ik kon de tijd gewoon niet meer vinden om actief op de website te zijn. Ik heb nog een aantal facturen open staan. De eigenaar vertelde mij doodleuk dat ik kan fluiten naar mijn centen en als ik toch een uitbetaling wil dat ik dan maar moet tikken tot de uitbetalingsgrens van 50. Een rare reactie bij vertrek. In het begin toen ik er werkte betaalden ze alles uit ( 2 of 3, het maakte niet uit).

  Sterke punten
  - Eigenaar met gevoel voor humor

  Zwakke punten
  Bij vertrek kan je fluiten naar je centen, ondanks ontvangen facturen.

  Helaas niets voor mij

  Ik was na een sollicitatie aangenomen, echter was het lastig binnen komen, weinig repons. Ik heb ervaring als chatoperator dus het inwerken hoefde niet. Echter was een account krijgen erg lastig. Ik heb geloof ik wel een maand gewacht, ze waren op vakantie of er was even geen tijd. Alle begrip opgebracht. Belofte gekregen maandag een account te krijgen. Kreeg een skype bericht dat er weer plek was, dus wanneer ik weer online was ze aan mocht spreken voor een account! Echter krijg ik geen contact meer met deze mensen. Vind dat toch een beetje vreemd, nu staat er bij skype ineens contact verzoek. Terwijl ik ze al veel vaker gesproken heb, ze hebben me gewoon uit de contacten gehaald? Jammer was erg gemotiveerd. Inmiddels had mijn oude vertrouwde werkgever ook weer plek, dus ben ik fijn daar aan het sparen. Zonde om zulke gemotiveerde mensen niet toe te laten :(

  Sterke punten
  Niet mogen ondervinden.

  Zwakke punten
  Lastig contact te krijgen Paar weken gewacht op een account en hem uiteindelijk alsnog niet gekregen :(

  Goedlopende chat.

  Goedlopende chat, je zit niet echt te wachten op een bericht. Altijd is er wel iemand online op skype dus er is altijd een aanspreekpunt.

  Sterke punten
  - Je hoeft amper tot niet te wachten op een bericht. - staffelverhogingen.

  Zwakke punten
  - Uitbetalingen wisselen enorm, vrijwel altijd dat het later is, enkele keer op tijd, heel soms iets eerder. Waardoor je soms 3 weken lang geen uitbetaling hebt en ineens in anderhalf week 2 keer een uitbetaling hebt. Werkt erg lastig.

Bezoek DirectThuiswerkChat

Schrijf je eigen review