GlobalTestMarket is ontworpen om u de kans te geven rechtstreeks tegen betaling te werken voor het be�nvloeden van het wereldwijde marktonderzoek. Samen met topbedrijven van overal ter wereld, kunt u met onze online enqu�tes de ontwikkeling van producten en diensten die u dagelijks gebruikt te be�nvloeden. Voltooi online onderzoeken om beloningen te verdienen.

GlobalTestMarket Reviews

  • Vroeger was hier een leuke verdienste te behalen maar dit is al bijna een jaar niet meer het geval. Na het invullen van complete enquete krijg je geen punten omdat je bent uitgeloot en krijg je alleen maar een paar loten waar je niks aan hebt. Zo hebben zij toch de enquetes ingevuld gekregen door jou en hoeven zij er geen beloning voor geven, mooi in hun voordeel dus.
    Niet aan beginnen zou ik zeggen.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Je krijgt er niet meer betaald voor het invullen van een enquete.

    Door Itsme op 28 augustus 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hallo allen,

    Tja, mensen piepen alleen maar als ze ontevreden zijn. Global Test Market is een van de grotere enquête websites die wereldwijd miljoenen panelleden hebben, waaronder in NL dus.
    Hun betaling in lifepoints is prima. Niet altijd even snel, maar het komt wel. Waar ze misschien wat beter op kunnen letten is dat je niet aan het einde van een vragenlijst wordt uitgesloten omdat je niet tot de doelgroep hoort. Maar goed, volgens mij hebben ze dat niet altijd zelf in de hand omdat marktonderzoekbureaus zelf enquete's maken en die vervolgens via Global Test Market verspreiden.

    Dus, je kunt gerust met hun werken.

    Door Mike op 6 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ze lachen zich kapot en runnen die klote tent over de rug van goedwillende mensen

    Sterke punten
    welke rat het er een sterk punt??

    Door wim op 15 mei 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik vindt het erg dat ik niet kan inloggen of eens antwoord krijg;heb al superveel enquêtes ingevuld en nu is het gelijk dat jullie niet bestaan;altijd to many request ;das het enige wat ik te horen krijg ;vanddaag zeker 01H30 bezig geweest aan enquêtes voor jullie;Vraag mij nu tocg af wat er aan de hand is of is dit hier pure klootzakkerij aant worden;met veel groeten luc expeels als er iemand wakker is daar

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    kloteboel

    Door EXPEELS LUC op 27 februari 2018 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Steeds vaker laten ze je 30 minuten lang een enquette invullen, pas na afronding en beoordeling van de vragenlijst krijg je de mededeling "u valt buiten de doelgroep" daarom geen punten maar 10 loten.

    Sterke punten
    Misschien in het verleden, maar al maanden erg onbetrouwbaar

    Zwakke punten
    Niet toekennen van punten na afronden van vragenlijst

    Door Michelle op 22 december 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Waardeloos. Krijg niks uitbetaald terwijl ik er wel recht op heb.
    Ook word er niet op mailtjes en berichten via Facebook gereageerd.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Waardeloos. Krijg niks uitbetaald terwijl ik er wel recht op heb.
    Ook word er niet op mailtjes en berichten via Facebook gereageerd.

    Door Elmer op 20 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik lees veel negatieve reacties over GlobalTestMarket. Zelf heb ik hoofdzakelijk positieve ervaringen met GTM. Laat je dus niet direct van de wijs brengen als anderen zeggen dat je hier geen lid van moet worden.

    Als je van meerdere panelsites lid bent, weet je dat je bij al die sites vaak de mededeling krijgt dat je niet geschikt bent of een andere reactie na het aanklikken. Bijv. Qassa, Opiniemeters, Toluna en GTM. Niet elke uitnodigingsmail wordt gestuurd met een direct beschikbaar onderzoek. Je kunt deze mails wel onbeperkt aanklikken om te kijken of er een onderzoek is.

    En ja, ook bij elke site gaat er af en toe iets mis en ontvang je helaas geen punten. De ene site is daar schappelijker in dan de ander. GTM is geen Nederlandse site en communicatie verloopt niet altijd even soepel. Soms moet je je er maar gewoon bij neerleggen dat alle moeite voor niets is geweest, hoe erg balen dat ook is op dat moment.

    Maar de uitbetaling is altijd binnen een week en ik heb toch elke maand wel een bon van Bol.com van 5 euro.

    Sterke punten
    Veel onderzoeken, link in mail onbeperkt houdbaar om onderzoeken te checken.

    Snelle uitbetaling.

    Zwakke punten
    Contact loopt niet soepel. Stel je vragen bij voorkeur in het Engels.

    Door 12345 op 16 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Meerdere malen per dag ontvang ik enquettes per e-mail. Echter, elke keer ben ik uitgeloot en tot nu toe kon ik slechts 1 enquette invullen.
    Waardeloos.
    Ik zal me afmelden.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Voor elke enquette uitgeloot.
    Geen antwoord op mijn vraag.

    Door J. op 8 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb mij nooit aangemeld bij dit opdringerige bedrijf.Ik krijg elke dag 2 a 3 enquetes in mijn mailbox waar ik spuugzat van word.Als je account wil verwijderen moet je eerst inloggen.Met wachtwoord die ik dus niet heb omdat ik mij NOOIT heb aangemeld!!Al zeker 6 mails geprobeerd te versturen om dit duidelijk te maken.Tot nu toe 2 reacties gehad met mededeling dat ik moet inloggen voor opzeggen account....wat dus niet kan dus ze lezen daar je mails gewoon niet.Of ik moest mijn vraag in het engels stellen....daar woon ik niet hoor!!Ze blijven stelselmatig enquetes versturen elke dag al weken lang.Wat een malafide organisatie en blijft raadsel hoe mijn mailadres in het bestand daar is beland.

    Sterke punten
    Hebben ze niet.

    Zwakke punten
    Onïnteresse en stronteigenwijs....niet bereikbaar en lezen en/of begrijpen niet dat je niet van ze gediend bent.Maken het omslachtig en ingewikkeld om account te verwijderen en sturen teveel enquetes achter elkaar.Ook al vul je die niet in toch is er niemand van personeel die dit opvalt.Scoren voornamelijk irritaties en boosheid op ipv ingevulde enquetes!!!!!!!!!!!!!!!

    Door Anna op 4 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dit zijn oplichters! Na het invullen van zo'n enquete krijg je de punten gewoon niet en de klantenservice reageert meestal niet. Als ze wel reageren krijg je heel soms de helft van de punten maar meestal helemaal niks. Vlak voor dat je kan uitbetalen ben je inneens bij iedere enquete uitgeloot zodat je er nooit echt geld mee kan verdienen. Ze beloven veel, maar je krijgt hier echt helemaal NIKS.

    Sterke punten
    Zijn er niet

    Zwakke punten
    - Je krijgt geen punten na een enquete
    - Klantenservice niet of nauwelijks bereikbaar
    - Je kan hier GEEN geld verdienen

    Door Selma op 18 juli 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Nooit geen problemen gehad met GTM nu krijg ik aan het einde van de onderzoeken uitgeloot, technische storing, of ik heb de enquete al ingevuld. Uh ja ik ben net 20 minuten met die enquete bezig geweest, dus zou het leuk zijn als er een beloning tegenover staat. Nu al 2 maanden aan het mailen met de klantenservice over 260 punten maar krijg geen reactie, hoe onbeschoft kan je dan zijn. En wel nieuwe uitnodigingen sturen voor enquetes.
    In mijn laatste mail aangeven stuur maar 3 douglasbonnen en schrijf mij maar uit. Als het zo moet hoeft het niet meer.

    Sterke punten
    veel enquetes

    Zwakke punten
    klantenservice niet te bereiken
    teveel technische storingen
    of je wordt uitgeloot
    of je heb de enquete al ingevuld

    Door sabine op 11 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dit zijn oplichters, trap er niet in! Ze laten je enquetes invullen, maar de punten krijg je niet. Na een heel onderzoek blijk je 'uitgeloot'

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alles

    Door Wouter op 27 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Tevreden. Je kunt leuk sparen voor bijv. de cadeaubon van bol.com. Toch leuk als je iemand wat wil geven of zelf iets nodig hebt. Ik doe het al sinds 2013 en altijd mijn punten netjes kunnen verzilveren. Top!

    Sterke punten
    Verzilveren bij bol.com.

    Zwakke punten
    Je moet geduld hebben en er wat moeite voor doen.

    Door mij op 8 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na talloze onderzoeken(ondertussen al meer dan 3000 punten) krijg ik het niet voor elkaar om deze te verzilveren.Als ik contact met GTM wil opnemen krijg ik een vragen lijstje opgestuurd waar ik mijn vragen kan stellen,aangezien mijn Engels schriftelijk bedroevend is wordt er steeds negatief op gereageerd(ik wil namelijk weten hoe ik mijn putten kan verzilveren).Ze sturen mij een mail waar ik mijn vragen moet stellen,maar als ik dan mijn e-mail adres invul staat er in het rood dat dat geen geldig e-mail adres is.Kan mij iemand vertellen hoe ik mijn punten kan inruilen tegen over een vergoeding,zonder dat mijn gebrekkige kennis van de Engelse taal gebruikt hoef te worden.Of heeft iemand een adres waar ik terecht kan.Bij voorbaat dank.

    Sterke punten
    Nog niet bekend.

    Zwakke punten
    zie mijn review.

    Door Ed op 23 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vanaf juli 2014 lid van Global TestMarket en sindsdien toch al 55 euro aan Bol-cadeaubonnen uitbetaald gekregen.
    Je krijgt zeer regelmatig onderzoeken en zit zo snel weer op 550 punten voor een bon van 5 euro.

    Ja, ik heb her en der ook wel gelezen dat het uitbetalen van geld bij sommigen problemen heeft opgeleverd, maar ik laat altijd uitbetalen in Bol-bonnen, die heb ik binnen een week in de mail.

    En uiteraard gaat er ook bij GTM af en toe iets mis mbt het goed registreren van een afgerond onderzoek, maar dat geldt eigenlijk voor de meeste sites wel.
    Contact is inderdaad een kwestie van veel geduld opbrengen voor het krijgen van een antwoord, dat zou een stuk beter kunnen. Zal wel komen doordat het geen Nederlands bedrijf is.

    Maar al-met-al ben ik toch zeer te spreken over Global TestMarket!

    TIP: gooi je mailtjes met een uitnodiging voor een onderzoek niet direct weg als je het onderzoek hebt ingevuld of afgewezen bent. Klik er regelmatig nog eens op, vaak krijg je dan een nieuw onderzoek aangeboden.

    Sterke punten
    Veel onderzoeken.
    Snelle uitbetaling Bol-bonnen

    Zwakke punten
    Moeilijk contact te leggen bij evt problemen.

    Door 12345 op 12 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na maanden en uren revieuws te hebben ingevuld, wilde ik toch wel eens men gespaarde punten verzilveren in de vorm van aankoopbons voor de inno ter waarde van 30 euro , we zijn intussen al 2maand verder en al 3 wat loopt er verkeerd mails gestuurd waar ik nooit geen antwoord op krijg! Dan weet je al genoeg global testmarket zijn gewoon bedri....!!!!

    Door Patricia op 11 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dit is een vaag bedrijf, directeur zit in Zwitserland, is niet te traceren.
    Na een tijd gespaard te hebben bellen ze je op voor een of andere vage lotto en schrijven 34,00 euro PER MAAND AF ipv de afgesproken 8,50 euro per maand.
    Na meerdere mails géén reactie meer ontvangen, wij, en na ons meerdere stoppen per direct met het invullen van enquetes, wij weten genoeg!

    Sterke punten
    In het begin prima, later niet meer

    Zwakke punten
    onduidelijk omtrent "zg" loterij en geen antwoord krijgen op je vragen omtrent verzilvering van E. points

    Door S. virani op 19 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek GlobalTestMarket

Schrijf je eigen review over GlobalTestMarket