Jiggy behoort tot een van de leukste online spaarprogramma's van Nederland. Geinteresseerden kunnen een gratis account aanmaken en hiermee flink wat Jiggies sparen. Bij het aanmaken van een account, ontvangt de nieuwe gebruiker 1500 Jiggies als welkomstcadeau. De 1500 Jiggies hebben een waarde van 1 euro. Gebruikers die 17.250 Jiggies (11,50 euro) of meer hebben gespaard, kunnen deze laten uitbetalen. De bedragen worden rond de 25ste van elke maand overgemaakt naar de opgegeven bankrekening. Gebruikers kunnen Jiggies sparen door online aankopen te doen. Er zijn namelijk 1900 webwinkels aangesloten bij Jiggy. Men kan onder andere denken aan winkels zoals HEMA, Thuisbezorgd, Albert Heijn en meer. Als men via Jiggy zijn of haar aankopen doet, dan ontvangt men bij iedere aankoop een korting in de vorm van Jiggies. Nadat men de online aankoop heeft gedaan, dan ontvangt men direct een e- mail met de melding, dat er Jiggies gereserveerd staan voor de gebruiker. Zodra Jiggy een terugkoppeling van de aanbieder heeft ontvangen, wordt de gebruiker hiervan op de hoogte gesteld. De aankoop kan goedgekeurd zijn of de aankoop kan afgekeurd worden. In het laatste geval, heeft Jiggy geen commissie ontvangen en kunnen er geen Jiggies bijgeschreven worden op het Jiggy account van de gebruiker. Daarnaast ontvangen gebruikers ook nog eens een Jiggy Bingokaart. Met deze kaart maakt men kans op een wekelijkse jackpot van 35.000 Jiggies (23,33 euro). Gebruikers kunnen ook een Bingo kaart ontvangen door het invullen van zijn of haar profiel, het activeren van de Jiggy Cashback reminder en door te shoppen voor vrienden. Verder hebben gebruikers nog veel meer mogelijkheden om Jiggies te sparen. Men kan bijvoorbeeld Jiggy mails lezen, een dagaanbieding kopen, niet- commerciële vragenlijsten invullen en spelletjes spelen om in aanmerking te komen voor nog meer Jiggies.

Inschrijven

Geinteresseerden kunnen zich heel eenvoudig aanmelden op de website van Jiggy. Dit kunnen zij doen door op de homepage te klikken op "Aanmelden". Gebruikers kunnen zich registreren middels hun Facebookaccount of middels het opgeven van een e- mail adres en een wachtwoord naar keuze. Als men voor de tweede optie kiest, dan zal men ook een inschrijfformulier moeten invullen. Na de juiste gegevens ingevuld te hebben, wordt er een e- mail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres om de aanmelding bij Jiggy te bevestigen.


Kosten

Geinteresseerden kunnen geheel gratis een account aanmaken bij Jiggy. Er zijn geen bijkomende kosten verbonden bij het aangaan van een lidmaatschap.


Jiggies ontvangen

Gebruikers kunnen Jiggies ontvangen door bijvoorbeeld te klikken op e- mails. Voor het klikken op een Jiggy mail ontvangt men direct Jiggies. Leden kunnen in een Jiggy mail vaak extra Jiggies sparen. Dit kan men doen door in te gaan op een aanbieding in de mail. De extra Jiggies die men krijgt worden echter op een later moment bijgeschreven. In eerste instantie moet Jiggy een terugkoppeling krijgen van de aanbieder, of de Jiggies wel of niet toegewezen kunnen worden aan de gebruiker. In de meeste gevallen krijgt de gebruiker wel een melding via e- mail, dat de Jiggies zijn gereserveerd. Nadat de aanbieder heeft bevestigd, dat de gebruiker daadwerkelijk is ingegaan op een aanbieding van een e- mail, dan worden de extra Jiggies automatisch bijgeschreven op het desbetreffende Jiggy account. Dit duurt meestal 90 dagen na de aankoop.


Cashback reminder

Leden van Jiggy kunnen ook gebruik maken van de Cashback reminder. Dit is een herinnering voor het ontvangen van Jiggies tijdens het online shoppen. Het komt heel vaak voor dat gebruikers vergeten, dat men ook Jiggies kan ontvangen bij winkels zoals Bolcom, Bonprix en Wehkamp.nl. De Cashback reminder kan geïnstalleerd worden op een pc, zodat men tijdens het shoppen een melding bovenaan de pagina te zien krijgt.


Jiggy online panel

Gebruikers kunnen ook geheel gratis lid worden van het Jiggy online panel. Deze leden ontvangen dan op regelmatige basis vragenlijsten, die men kan invullen voor Jiggies. De verdiende Jiggies worden dan 4 tot 6 weken na deelname bijgeschreven op het Jiggy account. Indien men vragen en of opmerkingen heeft over het Jiggy online panel, dan kan men een e- mail sturen naar [email protected] of naar [email protected]


Contact gegevens

Jiggy Stationsplein 12-1 1211 EX Hilversum Jiggy klantenservice tel.: 035 – 628 52 70 Jiggy klantenservice openingstijden (telefonisch): maandag t/m vrijdag: van 9:00 uur tot 17:00 uur. zaterdag en zondag: gesloten


Artikelen over Jiggy

Is het echt zo makkelijk om met Jiggy online geld te verdienen?

Jiggy behoort tot een van de vele online spaarprogramma’s. Veel personen vragen zich af of het echt mogelijk is om met Jiggy online geld te verdienen. Jiggy behoort namelijk tot het leukste online spaarprogramma van Nederland. Geinteresseerden kunnen daarbij ook geheel gratis een account aanmaken bij Jiggies. Bij het aanmelden ontvangt met direct 1500 Jiggies welke omgerekend 1 euro waard is ... [...]

Jiggy Reviews

  Oplichters

  Had al € 11,45 gespaard, nog 5 cent dacht ik. Maar nee plots verhogen ze de uitbetalingen bij € 25,00. Niets meer sparen bij het lezen van advertenties. Alleen kopen met kortingen. Ik heb alles al... Dit zullen ze merken, velen gaan nu bedanken, weggegooid geld.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  oplichters

  Overgegaan in 24/7discount

  Al jaren lid van Jiggy. Nu zijn ze overgegaan , naar 24/7 discount, . Een e-mail hierover ontvangen, als je dus wil overstappen, wat ik ook gedaan heb. Echter, er wordt niet geschreven, dat de uitbetaling niet meer € 11,50 is maar je bent nu verplicht om een aankoop te doen bij een webwinkel, en als je € 25,00 heb, dan kaan je pas een uitbetaling aanvragen. Dus de gespaarde € 11,50 woord dus gewoon niet uitbetaald Bedankt medewerkers van Jiggy om dit niet te vermelde.Oplichters

  Sterke punten
  Nu niets

  Zwakke punten
  Dat ze niet alles hebben doorgegeven

Bezoek Jiggy

Schrijf je eigen review