Jiggy behoort tot een van de leukste online spaarprogramma's van Nederland. Geinteresseerden kunnen een gratis account aanmaken en hiermee flink wat Jiggies sparen. Bij het aanmaken van een account, ontvangt de nieuwe gebruiker 1500 Jiggies als welkomstcadeau. De 1500 Jiggies hebben een waarde van 1 euro. Gebruikers die 17.250 Jiggies (11,50 euro) of meer hebben gespaard, kunnen deze laten uitbetalen. De bedragen worden rond de 25ste van elke maand overgemaakt naar de opgegeven bankrekening. Gebruikers kunnen Jiggies sparen door online aankopen te doen. Er zijn namelijk 1900 webwinkels aangesloten bij Jiggy. Men kan onder andere denken aan winkels zoals HEMA, Thuisbezorgd, Albert Heijn en meer. Als men via Jiggy zijn of haar aankopen doet, dan ontvangt men bij iedere aankoop een korting in de vorm van Jiggies. Nadat men de online aankoop heeft gedaan, dan ontvangt men direct een e- mail met de melding, dat er Jiggies gereserveerd staan voor de gebruiker. Zodra Jiggy een terugkoppeling van de aanbieder heeft ontvangen, wordt de gebruiker hiervan op de hoogte gesteld. De aankoop kan goedgekeurd zijn of de aankoop kan afgekeurd worden. In het laatste geval, heeft Jiggy geen commissie ontvangen en kunnen er geen Jiggies bijgeschreven worden op het Jiggy account van de gebruiker. Daarnaast ontvangen gebruikers ook nog eens een Jiggy Bingokaart. Met deze kaart maakt men kans op een wekelijkse jackpot van 35.000 Jiggies (23,33 euro). Gebruikers kunnen ook een Bingo kaart ontvangen door het invullen van zijn of haar profiel, het activeren van de Jiggy Cashback reminder en door te shoppen voor vrienden. Verder hebben gebruikers nog veel meer mogelijkheden om Jiggies te sparen. Men kan bijvoorbeeld Jiggy mails lezen, een dagaanbieding kopen, niet- commerciële vragenlijsten invullen en spelletjes spelen om in aanmerking te komen voor nog meer Jiggies.

Inschrijven

Geinteresseerden kunnen zich heel eenvoudig aanmelden op de website van Jiggy. Dit kunnen zij doen door op de homepage te klikken op "Aanmelden". Gebruikers kunnen zich registreren middels hun Facebookaccount of middels het opgeven van een e- mail adres en een wachtwoord naar keuze. Als men voor de tweede optie kiest, dan zal men ook een inschrijfformulier moeten invullen. Na de juiste gegevens ingevuld te hebben, wordt er een e- mail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres om de aanmelding bij Jiggy te bevestigen.


Kosten

Geinteresseerden kunnen geheel gratis een account aanmaken bij Jiggy. Er zijn geen bijkomende kosten verbonden bij het aangaan van een lidmaatschap.


Jiggies ontvangen

Gebruikers kunnen Jiggies ontvangen door bijvoorbeeld te klikken op e- mails. Voor het klikken op een Jiggy mail ontvangt men direct Jiggies. Leden kunnen in een Jiggy mail vaak extra Jiggies sparen. Dit kan men doen door in te gaan op een aanbieding in de mail. De extra Jiggies die men krijgt worden echter op een later moment bijgeschreven. In eerste instantie moet Jiggy een terugkoppeling krijgen van de aanbieder, of de Jiggies wel of niet toegewezen kunnen worden aan de gebruiker. In de meeste gevallen krijgt de gebruiker wel een melding via e- mail, dat de Jiggies zijn gereserveerd. Nadat de aanbieder heeft bevestigd, dat de gebruiker daadwerkelijk is ingegaan op een aanbieding van een e- mail, dan worden de extra Jiggies automatisch bijgeschreven op het desbetreffende Jiggy account. Dit duurt meestal 90 dagen na de aankoop.


Cashback reminder

Leden van Jiggy kunnen ook gebruik maken van de Cashback reminder. Dit is een herinnering voor het ontvangen van Jiggies tijdens het online shoppen. Het komt heel vaak voor dat gebruikers vergeten, dat men ook Jiggies kan ontvangen bij winkels zoals Bolcom, Bonprix en Wehkamp.nl. De Cashback reminder kan geïnstalleerd worden op een pc, zodat men tijdens het shoppen een melding bovenaan de pagina te zien krijgt.


Jiggy online panel

Gebruikers kunnen ook geheel gratis lid worden van het Jiggy online panel. Deze leden ontvangen dan op regelmatige basis vragenlijsten, die men kan invullen voor Jiggies. De verdiende Jiggies worden dan 4 tot 6 weken na deelname bijgeschreven op het Jiggy account. Indien men vragen en of opmerkingen heeft over het Jiggy online panel, dan kan men een e- mail sturen naar [email protected] of naar [email protected]


Contact gegevens

Jiggy Stationsplein 12-1 1211 EX Hilversum Jiggy klantenservice tel.: 035 – 628 52 70 Jiggy klantenservice openingstijden (telefonisch): maandag t/m vrijdag: van 9:00 uur tot 17:00 uur. zaterdag en zondag: gesloten


Artikelen over Jiggy

Is het echt zo makkelijk om met Jiggy online geld te verdienen?

Jiggy behoort tot een van de vele online spaarprogramma’s. Veel personen vragen zich af of het echt mogelijk is om met Jiggy online geld te verdienen. Jiggy behoort namelijk tot het leukste online spaarprogramma van Nederland. Geinteresseerden kunnen daarbij ook geheel gratis een account aanmaken bij Jiggies. Bij het aanmelden ontvangt met direct 1500 Jiggies welke omgerekend 1 euro waard is ... [...]

Jiggy Reviews

  mis jiggy

  Wat waren jullie geweldig van Jiggy het was een sport om te kunnen sparen. Helaas zijn jullie over gegaan naar 24/7Discount daar gaat het zo anders en nooit een reactie ik mis de spelletjes

  Sterke punten
  alles was perfect

  Zwakke punten
  geen

  ERG FIJN SPAARPROGRAMMA

  Al een aantal jaar spaar ik met veel plezier bij Jiggy. Een leuk spaarprogramma, met verschillende mogelijkheden om geld te verdienen. Alleen vind ik het erg jammer dat ze gestopt zijn met het online panel waar je een leuke cent mee kon bijverdienen. Misschien is het een leuk idee om een jackpot in te voeren.

  Sterke punten
  Bij vragen krijg je snel een antwoord. Vriendelijke behulpzame medewerkers!! Snelle en correcte uitbetalingen!! Een heel betrouwbaar en leuk spaarprogramma!! Geen account score !!!

  Zwakke punten
  Ik zou wel meer mailing willen ontvangen, met een hogere vergoeding. Een spel op de site waarmee je extra kunt verdienen.

  JIGGY IS LEUK

  Ik spaar nu 3 jaar bij Jiggy. Meerdere keren geld uit laten betalen fijn spaarprogramma met leuke spelen. Ik heb ook een keer de bingo gewonnen daarna direct €40 kunnen laten uitbetalen.

  Sterke punten
  - leuke spellen - best wel wat kunnen verdienen - leuke website

  Hoge vergoedingen

  IK SPAAR LIEVER BIJ JIGGY, ze geven meer weg dan MoneyMiljonair en Euroclix als je het narekent. Je verdient meer als je spaart bij Jiggy. Betalen altijd netjes uit, je moet soms wel even wachten voor je de puntne krijgt, maar wel altijd goed

  Sterke punten
  hoge vergoedingen nette klantenservice

  Zwakke punten
  duurt soms wat lang

  Jiggy

  Ik heb bij Jiggy veel verdiend met shoppen en verzekeringen. Vorige maand in 1 maand €40 verdiend. Direct daarna netjes uitbetaald gekregen.

  Sterke punten
  - Veel verdienen met shoppen en verzekeringen - Leuke website - Snel uitbetaald gehad

  Zwakke punten
  -

  Spaar al jaren mee

  Spaar al jaren mee en heb al een paar keer een uitbetaling aan kunnen vragen. Jiggy reageert snel op vragen en helpt je goed. De Jiggy webwinkels werken goed, ik heb via dat de meeste jiggys gespaard. wel even aan denken als je gaat shoppen online, ik vergeet dat nog wel eens

  Sterke punten
  - goede service - veel webwinkels

  Zwakke punten
  - wil meer mail ontvangen - uitbetaalgrens is verhoogd. maar 't is niet anders met de crisis

  Jiggy

  Al vele jaren spaar ik Jiggy's. Aan klikken van pagina's. Heel simpel. Je krijgt daar jiggy's voor en zit je op 12,50 dan krijg je uitbetaald. Het gaat dan wel niet heel hard. Maar als je wat bij bol.com of andere internet winkels aanbieders dan krijg je daar extra jiggy's voor en gaat het wat sneller.

  Sterke punten
  Makkelijk geld verdienen. Altijd netjes uitbetaald krijgen

  Zwakke punten
  Duurt erg lang voor je kunt laten uitbetalen. De spelletjes die je kunt spelen om Jiggy's te winnen of te verliezen die verlies je meestal dan raak je Jiggy's kwijt en het duurt lang voor je de verloren Jiggy's weer terug hebt. Dus als ik mag adviseren klik alleen de pagina's aan en voor de rest geen spelletjes spelen waarbij je Jiggy's moet inzetten want geheid dat je er heel snel mee verliest.

  Jiggy zeker aanbevelen!

  Ik ben al heel lang bij Jiggy en naar volle tevredenheid.

  Sterke punten
  Alles wordt zeer snel bijgeschreven. Ookwat de uitbetaling betreft is zeer correct. Ben zeer tevreden.

  Zwakke punten
  NVT

Bezoek Jiggy

Schrijf je eigen review