Beheerder worden van Jouw-gemeente.nl Bouw als beheerder aan een maandelijks terugkerend inkomen.

Reviews over Jouw-Gemeente.nl

 • ik ben sinds eind oktober werkzaam voor jouw-gemeente, ik vind het leuk werk,
  waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan, je bent kunt zelf beslissen hoeveel uur je eraan besteed, maar net als bij alles hoe meer je doet hoe meer je kunt verdienen.
  De begeleiding is ook zeer goed en afspraken worden nagekomen,
  kortom ik ben dik tevreden!! en hoop nog vele jaren "mijn site"te kunnen beheren

  Sterke punten
  komen afspraken na, goede begeleiding, leuke verdiensten

  Door yolanda op 6 februari 2013 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Beste Lezers,

  Ik ben sinds kort beheerder van jouw-gemeente, ik ben zeer tevreden over hoe dit is verlopen.

  Mijn aanvraag werd snel beantwoord en ik was binnen 1 week beheerder.

  Ik vind het start tarief nog laag maar dit zal denk ik oplopen, hierbij wil ik zeggen dat je snel beheerder moet worden als je geÔnteresseerd bent.

  Al met al vind ik het een prachtige website.

  mvg,

  Pieter beheerder van jouw gemeente

  Sterke punten
  de lay out van de website
  de communicatie

  Zwakke punten
  -

  Door pieter op 4 juni 2012 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Beste,

  In onze laatste mail hebben wij u een thuiswerk top 3 gestuurd met op nummer 1 het niewste concept namelijk dat van Jouw-gemeente.nl. In diezelfde mail stond ook een oproep aan mensen welke reeds een gemeente beheren bij Jouw-gemeente.nl met het verzoek hiervan verslag te doen.

  Er kwamen in het totaal 7 reacties binnen op dat verzoek, wij hebben even bij de innitiators van Jouw-gemeente.nl gevraagd hoeveel gemeenten er sinds de start van 1 Februari intussen beheert worden en Jouw-gemeente.nl zegt dat dit er nu 34 zijn.
  Wij vinden het dan ook erg leuk te constateren dat daarvan minimaal 7 mensen ook in onze mailinglijst staan.

  De 7 reacties die wij ontvingen waren alle 7 positief! Dit wil niet zeggen dat niemand iets aan te merken had want dat was wel degelijk het geval, zo waren er nogal wat zogenaamde bugs op de website waardoor deze niet altijd perfect werkte. Echter gaf elke beheerder waar wij contact mee hebben gehad daarbij ook aan dat indien de fout gemeld werd, deze dezelfde dag nog was verholpen.

  Omdat de reacties zo positief waren en Jouw-gemeente.nl ons geen toestemming heeft gegeven om de reacties te publiceren (ondanks de positieve inhoud) willen wij toch iets meer vertellen over het concept en vooral de dingen die niet helemaal duidelijk vermeld staan op de website: promo.jouw-gemeente.nl

  Heeft u nog niet op de website gekeken dan raden wij u aan om eerst de presentatie die daar staat te bekijken zodat u weet welke verplichtingen en mogelijkheden er met het beheerderschap gepaard gaan. Vervolgens kunt u dan deze mail verder lezen voor wat unieke inside informatie.

  Wat zijn een aantal belangrijke punten om te weten over de structuur waar beheerders van Jouw-gemeente.nl mee te maken hebben en de beloftes die jouw-gemeente.nl doet:

  Zo wordt er gepraat over een startpakket welke u ontvangt, ik kan u op de eerste plaats garanderen dat u deze daadwerkelijk ontvangt. Zoals Jouw-gemeente.nl beloofd ontvang je inderdaad voor of op de eerste van de maand het startpakket aangetekend thuis gestuurd.

  Je ontvangt het pakket in een A3 doos met de volgende inhoud: een brief met uw login-gegevens, meer dan 200 flyers, 20 posters, 120 visitekaartjes, gegevensformulieren, adverteerderovereenkomsten, presentatiemap, 6 presentatiesheets en een 40 pagina tellende handleiding. Het valt op dat alles netjes is geplastificeerd en zelfs de handleiding ingebonden is met een harde kaft, daarnaast zijn de posters en flyers voorzien van de naam van uw gemeente en een QR-code welke direct naar de lokale website linkt. Verders bevat elke flyer een unieke code waarmee prijzen gewonnen kunnen worden op de website. Al met al ziet het pakket er proffesioneel uit en is merkbaar dat er aan veel gedacht is.

  Dan is er de backoffice waar veelvuldig over gepraat wordt op de promotiepagina van Jouw-gemeente.nl, de backoffice zou erg makkelijk in gebruik zijn en erg overzichtelijk.

  Uiteraard hebben wij toegang gekregen tot deze backoffice om eens een kijkje te nemen en we moeten wel toegeven dat Jouw-gemeente.nl hier niet gelogen heeft! De backoffice is overzichtelijk ingericht met links een makkelijk menu en rechts op echt iedere pagina een specifieke uitleg.
  We hebben met deze backoffice nieuw, sport en andere zaken geplaatst en dit koste nog geen minuut per bericht en is inderdaad zeer gemakkelijk. Ook het maken van banners etc. is door de functies van de backoffice kinderspel. Over de backoffice dus niets gelogen.

  Wat opviel in de presentatie op de promotiepagina van Jouw-gemeente.nl is dat ze dan praten over jaarlijkse en dan weer over maandelijkse inkomsten, het is ons nu duidelijk hoe dit werkt en we zullen het even in het kort uitleggen:

  Op de eerste plaats is het van belang dat u weet dat u 100% van de advertentie inkomsten van de door u benaderde adverteerders behoud. Alle betalingen lopen via Jouw-gemeente.nl, u ontvangt bij het startpakket dan ook een aantal adverteerders overeenkomsten welke u bij een verkoop laat tekenen door de adverteerder en vervolgens zend u 1 van de exemplaren naar Jouw-gemeente.nl
  Jouw-gemeente.nl incasseert vervolgens jaarlijks of halfjaarlijks het bedrag en betaald u direct in maandelijkse termijnen uit, u ontvangt dus gegarandeerd het volledige bedrag.

  Even een voorbeeld:
  U verkoopt een banner voor 120 euro per jaar, de overeenkomst is ontvangen door jouw-gemeente.nl en wij betalen u 10 euro per maand uit. Behalve wanneer de adverteerder tussentijds schriftelijk opzegt zal u in de jaren die volgen nog steeds 10 euro per maand ontvangen voor slechts
  1 verkochte banner. Op deze manier bouwt u aan een terugkerend inkomen.

  Dus ook hiervoor geeft Jouw-gemeente.nl een zeer goede verklaring, zonder ook maar te spreken over de kosten die zij wel niet moeten maken om al die incasso?s te doen en administratie bij te houden.

  Na de reacties die wij ontvingen waren wij al overtuigd maar uiteraard hebben wij ook de whois informatie gecontroleerd en weten we intussen ook dat Jouw-gemeente.nl gevestigd is in Gennep Noord-limburg en ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel Venlo onder het nummer: 53924142

  Naar ons idee is Jouw-gemeente.nl dus echt een solide en eerlijke organisatie die een zeer goede mogelijkheid bied om vanuit huis geld te verdienen.

  Wij hopen dat u iets aan deze Review heeft gehad.

  Met vriendelijke groet,

  Beabove

  Sterke punten
  Eerlijk
  Snel antwoord op vragen
  Veel ondersteuning
  Voor iedereen mogelijk
  Zeer redelijke maandfee
  professioneel

  Zwakke punten
  Waarschijnlijk zal de maand fee die zij vragen snel erg veel worden, nu is dit nog erg laag maar soort gelijke sites vragen duizenden euro's inschrijfgeld en een aanzienlijk hogere maand fee dus dat zal nooit lang duren.

  Door Beabove op 10 februari 2012 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik heb het hele concept bekeken en vind het een zeer sterk concept.

  De powerpoint presentatie gaf een duidelijk beeld en mijn vragen werden direct beantwoord, ze zijn makkelijk te bereiken en erg behulpzaam maar zakelijk.

  Dit is volgens de enige franchise mogelijkheid waarbij je kan starten zonder eigen investeringen van grote bedragen, echter is het inkomstenpotentie erg hoog.

  Ik heb me in elk geval vast ingeschreven om mijn gemeente te beheren.
  Ze zijn dan nog wel niet begonnen maar vroege inschrijvers krijgen levenslang korting!

  Ik zou de mogelijkheid zeker eens bekijken als u serieus vanuit huis wilt werken

  Sterke punten
  Uniek
  Eerlijk
  Grote naam
  Geen grote investering nodig
  Laagdrempelig
  Voor ondernemers en particulieren
  Echt vanuit huis werken

  Zwakke punten
  Slechts 1 thuiswerkbaan per gemeente.

  Door Affiliater op 25 november 2011 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review over Jouw-Gemeente.nl