Wat is Klikjegeld.nl? Klikjegeld.nl is een spaarprogramma waarbij iedereen lid kan worden en kan profiteren van vele kortingen. Bij ons kun je op een eenvoudige en leuke wijze een extra zakcentje bijverdienen door o.a. het ontvangen van e-mails die op jouw interesses zijn afgestemd. Onze voordelen - Aanmelden is geheel gratis! - Krijg direct 1,00 kado van ons! - Verdien tot 5 cent per gelezen mail! - Verdien tot 5 cent met bannerkliks! - Verdien tot 10,00 per proefabonnement! - Verdien tot 1,00 door mee te doen aan een enqu�te! - Verdien ?1,25 per aangebracht lid! - Je kunt je spaarsaldo al vanaf ?10.00 laten storten op uw rekening! Overtuigd? Probeer het, word lid en maak kans op zo een vette iPhone!

Reviews over Klik Je Geld

  • Gewoon nooit me geld ontvangen,hoop dat hij er gelukkig van word!Gelukkig is deze site nu weg

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    Gewoon 1hele slechte site,heb nog nooit zo,n site mee gemaakt vaak om mijn uitbetaling gevraagd maar NOOIT gehad.Dus meld je nooit aan als deze site word aanbevolen.

    Door Gonny op 31 oktober 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik heb de man in kwestie al paar x via telefoon gesproken is een jonge man toen die tijd (2010) van 20 jaar oud woonde toen die tijd nog bij ze ouders heb het adres plus tel nummer van de ouders en 06 van de man achter klikjegeld hij komt uit amsterdam,

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    zoveel optenoemen ben ik morgen nog bezig

    Door nikita op 24 oktober 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik ben al lid sinds 12-02-2010
    krijg sinds augustus geen mails meer en site doet het niet meer

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    slechte spaarprogramma

    Door arwin op 9 september 2011 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben al een paar maanden mailtjes aan het klikken bij deze site, Sinds verleden week ligt de site eruit.

    Door Debbie op 3 september 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • jullie zijn een stelletje oplichters

    Door w.alrijd op 1 september 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij mij laat klikjegeld inderdaad ook op zich wachten. Heel vaak vragen om uitbetaling gedaan en op e-mail geen respons gekregen.

    Sterke punten
    /

    Zwakke punten
    Ik heb er geen goed woord over. Nul contact, nul uitbetaling. Die website uit de lucht halen!

    Door Diana op 26 augustus 2011 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • deze site betaald niet uit

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    zit al vanaf 21-02-2011 op uitbetaling te wachten heb ze vaak mails gestuurd maar krijg geen antwoord

    Door anita baltis op 25 augustus 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ook ik zit bijna op een uitbetaling en ontvang ineens geen mails meer. Heb ticket aangemaakt maar krijg geen reactie. Wie zit achter deze site? Ik ben bang een oplichter.

    Sterke punten
    geen!

    Door Ans op 20 augustus 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • voel me ook opgelicht.
    ook ik kan geen uitbetaling aanvragen.
    En krijg ook geen antwoord op mijn mail.
    Zulke figuren zijn niet waard om de naam,
    klik je geld te gebruiken.
    maar( klik mijn geld) want jullie krijgen niets.
    Stelletje OPLICHTERS.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    heel veel.

    Door janny koops op 19 augustus 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • nee

    Sterke punten
    geen, oplichterij!

    Zwakke punten
    dit spaarprogamma deugt niet.

    Door sonja op 30 juni 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hier wederom iemand die wl de 10 euro bereikt heeft, maar geen uitbetaling aan kan vragen...
    Ik vind het hoognodig tijd dat zoals bij sites als deze met naam en toenaam de eigenaar genoemd wordt, dat iedereen weet en herkent wie de scammers zijn binnen deze sites!!!Als ze vuil spel willen spelen ok, maar wees dan ook mans genoeg om dat openbaar te doen!!!!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    na al die moeite en wachten laten ze je gewoon in de kou staan

    Door Brenda op 10 juni 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb sinds 26 mei 10 euro en als ik op de knop klik uitbetalen krijg een bericht dat ik nog geen 10 euro heb en op mijn mails reageren ze ook niet en krijg ook geen betaalde mails meer .....vond het in het begin een leuke site maar nu mogen ze van mijn de prullenbak in.

    Sterke punten
    Als je lid ben krijg je betaalde mails totdat je erbij neer valt
    Zodra je 10 euro heb kan je uitbetalen.

    Zwakke punten
    Zodra je 10 euro heb kan je uitbetalen maar ls je op knop uitbetalen klikt krijge je een bericht kan niet uitbetalen.
    Betaalde mails krijg je ook niet meer na je 10 euro.
    Geen reactie op je mails of support ticket .

    Door Marianneke op 31 mei 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Saldo staat op 9.98 en opeens krijg ik geen mails meer. Krijg ook geen antwoord op mijn vraag waarom niet. Kan dus ook net geen uitbetaling aanvragen. Maar ook niet doorsparen.

    Zwakke punten
    sturen, als je bijna op een uitbetaling staat, geen mails meer. Geen lid worden!!!!

    Door Joke op 24 mei 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb eind 2010 een uitbetaling aangevraagd. Niets ontvangen.
    Na een mail te hebben gestuurd krijg ik geen nieuwe mails meer.

    Niet Lid worden dus!!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Betaald niet uit!

    Door Fred op 21 mei 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Klik je geld betaald niet uit op de site staat dat ze een uitbetaling aan mij hebben gedaan..
    Maar het staat niet op mijn bank
    en op mailen krijg je geen reactie !!!!!!!!!

    Zwakke punten
    betaald niet uit

    Door Jannie Nijma op 20 maart 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben lid van diverse spaarprogramma's en sommige betalen eerst wel uit en later niet meer. Dit is zo programma. Ik ben er ruim een jaar lid geweest en heb ooit eens een uitbetaling ontvangen, maar daarna ging het snel bergafwaards met deze site. Het eerste was dat het contact op een gegeven moment zeer moeilijk verliep. Er werd gezegd dat ik mijn uitbetaling (2x) zou ontvangen, maar dit is nooit gebeurt. Het laatste wat ik van hen hoorde was dat het bedrag erop zou moeten staan, maar toen ik daarop reageerde krijg ik geen reeactie meer terug. Dat is al ruim een half jaar geleden.

    Er is nu ook geen contact met de site te krijgen en heb na 7 maanden gewacht te hebben (engelengeduld ;)) op een uitbetaling mijn lidmaatschap maar opgezegd. Mijn advies: wordt hier geen lid van. Ze betalen dus niet uit (hoe lang je ook wacht), sturen wel betaalde emails (dat is het enige positieve) en op vragen wordt niet gereageerd. Site staat of stond ook nog eens te koop.

    Een afrader!

    Sterke punten
    sturen betaalde emails

    Zwakke punten
    Betalen niet (meer) uit
    Er is geen contact met de site
    Onbetrouwbare eigenaar

    Door Dick op 12 januari 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Deze site betaald niet en is ook al eens te koop aangeboden.

    Sterke punten
    zijn er niet

    Zwakke punten
    Betaald niet uit.
    Mijn uitbetaling staat al sinds 07092010 in behandeling.
    We zijn inmiddels 3 maanden verder en betalen ho maar.
    Via contact op de site wordt geen enkele reactie gegeven.
    Heb het stukje over de slechte uitbetaling opgezocht op internet en meegestuurd, maar ook daar geen reactie op mogen ontvangen.
    Steek je tijd liever in sites die wel betalen.

    Door gus op 6 december 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik vond het erg leuk om te klikken ,maar helaas vind ik het betalen minder heb op 30-10-2010 al een betaling gevraagd van 10 euro maar nog steeds niks gekregen.ik hoop dat ik het alsnog krijg ,ik klik niks meer totdat ik zeker weet dat deze site betaald want daar ben ik nu niet zo zeker van

    Door adriana op 6 december 2010 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review over Klik Je Geld