Nationaal Garantie Instituut voor Thuiswerk. Welkom, het NGIT is autoriteit op vlak van bemiddeling in thuiswerk en kwalificeert de aanbieders van NL.

NGIT werk Reviews

 • Omdat de site en de informatie er redelijk betrouwbaar uitzagen, wilde ik eens proberen om thuis wat bij te verdienen. Ik had al veel sites bezocht, maar het is meestal rotzooi.
  Enfin, op een gegeven moment kwam er een gezette heer met een flashdrive de benodigde software installeren. Er kwam een mooi uitziend certificaat op het scherm, kosten Eur 18 maar omdat dit verouderd was, moest ik handje-contantje Eur 35 betalen en zou dan een nieuw certificaat ontvangen via de website.
  Wat verder in de tijd ging ik een aantal aanbiedingen voor werk bekijken. Al gauw bleek dat ik bij sites als Multimiljonair, Casback korting en nog vele andere sites die enorme kortingen aanbieden terechtkwam. Vanaf die tijd kreeg ik dagelijks enorme hoeveelheden emails aangeboden, die ik alleen moest wegklikken: Eur 0,01 per stuk. Vanaf Eur 10 wordt er over uitbetalen gepraat, sommige pas vanaf Eur 20. Er is nu 1 site waar ik Eur 10 "gespaard" (lees voor gewerkt heb). Ik zal proberen het tientje te incasseren.
  Aangeraden werd drie nieuwe emailadressen te maken voor de advertenties. Driemaal omdat het dan drie keer zo snel gaat met sparen.
  Veel aanbiedingen voor online enquetes, die na de vragen naar leeftijd (vooral deze) en geslacht en eventueel nog een interesse (die je altijd met een leugen moet beantwoorden om deel te kunnen nemen) viel ik bijna altijd NIET IN DE DOELGROEP.
  Tientallen malen dezelfde soort enquetes ingevuld; je hele persoonlijke bezittingen passeren de revue: electrische apparaten, auto, huis, boodschapgewoonten etc.
  Alle bureaus komen met ditzelfde soort vragen. Ook nog excuses voor vragen die al een keer beantwoord waren. "Hoe meer we van u weten, hoe minder dit zal voorkomen". En hoe meer punten u spaart: dit zijn de zgn profielvragen. Na wederom een afwijzing voor een enquete, bieden ze een troostprijs aan: "Er zijn nog profielvragen te beantwoorden". Als je dit probeert te doen, blijkt alles al ingevuld en krijg je een compliment.
  Ik heb al een tijdje niks met de emails gedaan, dus ik denk dat ik de nieuw gemaakte emailadressen maar opzeg, zodat ik ook geen berichten meer krijg.
  Ook heb ik nog steeds de welkomsbonus van Eur 55 tegoed, presentje van de deelnemende bedrijven, waarmee je in 1 keer je inschrijfgeld terughebt, denk je dan in je onnozelheid.
  Dus NIGT wees gewaarschuwd. Een losgebroken beer kan veel schade aanrichten. Omdat ik momenteel in tijdnood zit, laat ik mijn Review hierbij, maar ik kom er zeker nog op terug in een vervolg.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Alleen maar.

  Door Arundo op 22 augustus 2014 Reageer (3 reacties)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Zoals zoveel mensen probeer je wat bij te verdienen en als het kan op een eenvoudige manier maar wat NGIT aanbiedt is iets waar je eigenlijk zelf ook aan kan komen zonder hun zg. hulp.
  Het is gewoon geldklopperij zonder dat je er zoveel voor terugkrijgt als zij durven te beloven.

  Sterke punten
  Zijn er helemaal niet!

  Zwakke punten
  Dit is pure oplichterij!

  Door C. de Bruijn op 21 juni 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Zeer triest er dat mensen zogenaamde positieve ervaringen gaan plaatsen.
  Deze site is gewoon pure oplichting
  Voor echt betrouwbaar thuiswerk hoef je niet te betalen

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Oplichterij
  Plaatsen zogenaamde positieve ervaring

  Door Sandra op 16 mei 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Niet aanmelden bij Ngit werk! Ik was zo dom om me erbij aan te melden, maar het enige wat je doet is je aanmelden bij in totaal 40 sites:

  1. Euroclix
  2. MoneyMiljonair
  3. NuCash
  4. Cash4Ladies
  5. Ladymail
  6. ZinnGeld
  7. Jouwclix
  8. Geldrace
  9. Marketagent
  10. Global Test Market
  11. myClics
  12. Enqueteclub
  13. iCentje
  14. Betaaldemails
  15. Muntenmail
  16. Advertentieklikkers
  17. Surface
  18. CG Selecties
  19. Opinionbar
  20. IpRes
  21 Waardevolle mening
  22. Blauw.nl
  23. Store Support
  24. PRA
  25. My S

  Hier geef je die €18 aan uit. Bij elke site krijg je een soort van aanmeldingsbonus. Waarschijnlijk als je bij alle 40 sites aanmeldt, kom je op die €55 startersbonus....

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  €18 kwijt

  Door Anonymous op 15 mei 2014 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik kwam bij ze terecht via Studentenwerk en er klopt natuurlijk niks aan dit bedrijf. Om te beginnen hosten ze de site via Weebly (dus gratis...) En vragen ze geld voor het bieden van werk. het voelt net als Habbo hotel waar je moet betalen voor werk!

  Doe dit jezelf niet aan, en nog ergste is dat ze zelf op deze site nep reacties plaatsen dat ze positief zijn! Valt me vies teken van deze site...

  Dus bij deze nog een keer de gouden regel:

  Betaal NOOIT voor werk!

  Door Colin op 12 mei 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • niet mee in zee gaan de positieve recensies plaatsen zij natuurlijk zelf 1 grote scam

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  SCAM!

  Door mike op 8 mei 2014 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Om dit te kunnen moet je eerst 18 euro per jaar betalen
  Je gaat toch niet betalen om wat te kunnen gaan bijverdienen

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Fake thuiswerk site

  Door Sandra op 7 mei 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review