Noxu - 22 Reviews

Last updated: 28 november 2018
Noxu Logo

50% aanbevolen, 22 Reviews

  1. Noxu
  2. Noxu Reviews
  3. Schrijf ook een review over Noxu

Niet tevreden over Noxu? Probeer dan eens ContentMods.

Noxu

Ben je vaker thuis, zit je zonder werk, wil je heel graag van huis uit werken of wil je naast de zorg van je kinderen ook nog eens een aardig bedragje van huis uit verdienen? Meld je dan snel aan bij Noxu. Bij dit bedrijf kan men al binnen 24 uur aan de slag als chat operator. De werkzaamheden bestaan uit het beantwoorden van erotisch getinte berichten van de klanten van dit bedrijf. Noxu beschikt over een uniek systeem en men heeft de mogelijkheid om te werken vanuit een eigen locatie en in zijn of haar eigen tijd. Het personeel wordt verder wekelijks uitbetaald op een opgegeven bankrekeningnummer.

Het unieke bij dit bedrijf is, dat er geen minimum aantal berichten zijn, die men moet verwerken. Men bepaald dus zelf wanneer, hoe laat en hoeveel berichten men verwerkt per dag. Men hoeft ook niet aanwezig te zijn op skype om zijn of haar werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Bij dit bedrijf moet men dus berichten beantwoorden van klanten van dit bedrijf. Dit doet men namens fictieve, niet- bestaande vrouwen. De klanten van dit bedrijf hebben behoefte aan een chatsessie en dat biedt dit bedrijf aan de klanten. Men werkt namelijk en een heel team van collega's. Om verwarring te voorkomen, wordt belangrijke informatie van de klanten in inlogboeken bijgehouden. Men gaat geheel anoniem te werk, men komt niet direct dan wel in fysiek contact met de klanten.


Men bepaald bij dit bedrijf ook zelf hoeveel men verdient. Hoe meer berichten men verwerkt, hoe meer de verdiensten. Voor elk verwerkte bericht verdient men namelijk 8 eurocent. Bij een staffel van 200 en meer berichten per week ontvangt men 9 eurocent per bericht. Bij 400 berichten per week wordt dat 11 cent per bericht, bij 800 en meer berichten per week wordt dat 12 cent per bericht en bij 1600 berichten en meer per week wordt de uitbetaling 13 cent per verwerkte bericht. In het weekend ontvangt men 1 eurocent extra per verwerkte bericht en tijdens de toeslagtijden ontvangt men ook 1 eurocent per bericht. Men kan dus heel wat geld verdienen bij dit bedrijf.

Deze website is niet meer actief!

Noxu Details

Hits: 2705

URL: http://noxu.nl/

Categorieën: Chat Operators

Reviews: 22


Noxu reviews (22):

Noxu - Geen teken van leven meer?

3

Review:
Leeft Noxu nog? Zijn ze failliet? Er is geen enkele communicatie of teken van leven meer daar! Facturen worden al weken niet meer verzonden, dus geen uitbetalingen! Heel vreemd en onprofessioneel dit! Hebben meer mensen dit?

Sterke punten:
Uitbetaling vanaf 10 euro

Zwakke punten:
Facturen worden niet verzonden, geen uitbetaling, geen communicatie, onprofessionele houding!

TypendeDame beveelt Noxu NIET aan bij vrienden/bekenden

Noxu - Nog steeds geen factuur ontvangen?

3

Review:
Tot op heden nog geen factuur ontvangen? Deze hoort op dinsdag al binnen te zijn, zijn er meer mensen met dit probleem?

Noxu - Dubieus

1

Review:
Een jaar geleden een prima bedrijf, goede betalingen en communicatie.
Toen ze volgens hun een ziek kind kregen[ waar ik sterk over twijfel] is het niets meer geworden, ook niet meer met die zogenaamde vervanger.

Sterke punten:
fijne chat om te werken

Zwakke punten:
geen communicatie
te late betalingen

jack beveelt Noxu NIET aan bij vrienden/bekenden

Noxu - Geen communicatie noch een factuur

1

Review:
Leeft noxu feitelijk nog wel?
Gisteren een vraag gesteld nog steeds geen antwoord
tot op heden ook weer geen factuur.
Nog meer met dit probleem?
Zelf nu ze zogenaamd iemand hebben die hen vervangt en de betalingen op tijd zou doen zelf dan zijn ze nog steeds te laat.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Geen communicatie
absoluut geen zekerheid
betalingen altijd te laat

Trientje beveelt Noxu NIET aan bij vrienden/bekenden

Noxu - factuur

9

Review:
Nog mensen die net als ik weer is eindeloos lopen te wachten op het factuur? Op berichten reageert ze niet. Vorige keer ook al mijn gedacht gezegd toen ging het voor 2 weken weer goed nu begint het spel dus opnieuw.
Heb het onderhand zwaar gehad met noxu. Als ze zelf niet op tijd kan uit betalen door familiale reden dat ze dan iemand aannemen die wel correct en op tijd de betalingen doet.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Geen communicatie
uitbetaling zelden op tijd
Factuur wisselt elke week je moet maar gokken wanneer je ze gaat hebben.

astrid beveelt Noxu NIET aan bij vrienden/bekenden

Noxu - Uitbetaling?

3

Review:
Beste Noxu tikkers,

Hebben jullie deze week al je factuur en eventuele uitbetaling gekregen? Ik wacht nog steeds op mijn factuur(van deze week) en uitbetaling maar nog niks. Laatste maanden betalen ze wel altijd uit op Woensdag maar goed het is toch even stressen daar, omdat niemand reageert op je berichten.

Ik hoor graag of iemand hier ook nog niet uitbetaald heeft gekregen of wel?

Groetjes,

Zimmerman

Noxu - berichten

0

Review:
weet iemand wat er aan de hand is? Er komen geen berichten meer binnen. Tot en met gisteren alles prima, maar vandaag nog geen bericht gehad, ik wacht al 2 uur

Sterke punten:
netjes uitbetaald, heeb gezeur van coaches, lekker kunnen werken.

Zwakke punten:
geen communicatie.

Noxu - hebben er meer dat ze niet meer kunnen inloggen b

1

Review:
zijn er meer mensen die sinds gisteren avond niet meer kunnen inloggen bij Noxu.
ineens stond er netwerken niet gevonden, en door ziekte is er weinig tot geen contact mogelijk.

Sterke punten:
heel prettig werken zonder gedoe

Zwakke punten:
niets zou alleen wat sneller contact willen,

simone beveelt Noxu aan bij vrienden/bekenden

Noxu - Was erg prettig om te werken

0

Review:
Het was een fijn bedrijf om voor te werken, communicatie was goed, had doorgroeimogelijkheden, geen minimum aantal berichten die je moest tikken, je kon de hoeveelheid bepalen waarbij je uitbetaald kon worden kortom gewoon een fijn bedrijf tot na het berichtje over hun kind. Logisch is dat natuurlijk dat de communicatie dan minder zou worden maar er is nu helemaal geen communicatie meer. Facturen worden ook te laat verstuurd zonder van te voren te hebben gecommuniceerd waardoor je in eerste instantie in de vlekken schiet want wat als ze niet meer uitbetalen? Dit had beter gekund en de vraag is hoe lang dit zo blijft en of ze er op het laatst niet de brui aan geven.

Sterke punten:
- Prettige werksfeer
- Doorgroeimogelijkheden
- Altijd op tijd uitbetaald
- Overzichtelijke site
- Geen minimum aantal berichten
- Uitbetaald kunnen worden vanaf 10 euro
- Geen skype (dus geen kippenhok)
- Geen vervelende coaches die denken dat ze goden zijn ipv je goede verbeterpunten te geven waaraan je dan kan werken

Zwakke punten:
- Geen communicatie meer
- Facturen die te laat binnenkomen

Noxu - Geen contact wachtend op uitbetaling!

39

Review:
Mijn man heeft in het verleden vaker voor ze gewerkt en nergens problemen mee gehad. Ze betaalden altijd netjes op tijd uit. Sinds vorige week is hij weer begonnen met werken voor noxu, maar er word op mails niet meer gereageerd! Hij wacht nu ook op uitbetaling van vorige week maar de facturen staan nog niet eens klaar! Het gaat om een behoorlijk groot bedrag dus wij maken ons zorgen. Heeft iemand anders die momenteel ook bij noxu werkt wel gewoon uitbetaald gekregen? Of weet er nog iemand een andere mogelijkheid om contact met ze op te nemen?

Zimmerman beveelt Noxu NIET aan bij vrienden/bekenden


Home » Chat Operators » Noxu