Ben je vaker thuis, zit je zonder werk, wil je heel graag van huis uit werken of wil je naast de zorg van je kinderen ook nog eens een aardig bedragje van huis uit verdienen? Meld je dan snel aan bij Noxu. Bij dit bedrijf kan men al binnen 24 uur aan de slag als chat operator. De werkzaamheden bestaan uit het beantwoorden van erotisch getinte berichten van de klanten van dit bedrijf. Noxu beschikt over een uniek systeem en men heeft de mogelijkheid om te werken vanuit een eigen locatie en in zijn of haar eigen tijd. Het personeel wordt verder wekelijks uitbetaald op een opgegeven bankrekeningnummer. Het unieke bij dit bedrijf is, dat er geen minimum aantal berichten zijn, die men moet verwerken. Men bepaald dus zelf wanneer, hoe laat en hoeveel berichten men verwerkt per dag. Men hoeft ook niet aanwezig te zijn op skype om zijn of haar werkzaamheden uit te kunnen voeren. Bij dit bedrijf moet men dus berichten beantwoorden van klanten van dit bedrijf. Dit doet men namens fictieve, niet- bestaande vrouwen. De klanten van dit bedrijf hebben behoefte aan een chatsessie en dat biedt dit bedrijf aan de klanten. Men werkt namelijk en een heel team van collega's. Om verwarring te voorkomen, wordt belangrijke informatie van de klanten in inlogboeken bijgehouden. Men gaat geheel anoniem te werk, men komt niet direct dan wel in fysiek contact met de klanten. Men bepaald bij dit bedrijf ook zelf hoeveel men verdient. Hoe meer berichten men verwerkt, hoe meer de verdiensten. Voor elk verwerkte bericht verdient men namelijk 8 eurocent. Bij een staffel van 200 en meer berichten per week ontvangt men 9 eurocent per bericht. Bij 400 berichten per week wordt dat 11 cent per bericht, bij 800 en meer berichten per week wordt dat 12 cent per bericht en bij 1600 berichten en meer per week wordt de uitbetaling 13 cent per verwerkte bericht. In het weekend ontvangt men 1 eurocent extra per verwerkte bericht en tijdens de toeslagtijden ontvangt men ook 1 eurocent per bericht. Men kan dus heel wat geld verdienen bij dit bedrijf.

Noxu Reviews

  • Leeft Noxu nog? Zijn ze failliet? Er is geen enkele communicatie of teken van leven meer daar! Facturen worden al weken niet meer verzonden, dus geen uitbetalingen! Heel vreemd en onprofessioneel dit! Hebben meer mensen dit?

    Sterke punten
    Uitbetaling vanaf 10 euro

    Zwakke punten
    Facturen worden niet verzonden, geen uitbetaling, geen communicatie, onprofessionele houding!

    Door TypendeDame op 18 april 2018 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Tot op heden nog geen factuur ontvangen? Deze hoort op dinsdag al binnen te zijn, zijn er meer mensen met dit probleem?

    Door TypendeDame op 23 maart 2018 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een jaar geleden een prima bedrijf, goede betalingen en communicatie.
    Toen ze volgens hun een ziek kind kregen[ waar ik sterk over twijfel] is het niets meer geworden, ook niet meer met die zogenaamde vervanger.

    Sterke punten
    fijne chat om te werken

    Zwakke punten
    geen communicatie
    te late betalingen

    Door jack op 8 oktober 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Leeft noxu feitelijk nog wel?
    Gisteren een vraag gesteld nog steeds geen antwoord
    tot op heden ook weer geen factuur.
    Nog meer met dit probleem?
    Zelf nu ze zogenaamd iemand hebben die hen vervangt en de betalingen op tijd zou doen zelf dan zijn ze nog steeds te laat.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geen communicatie
    absoluut geen zekerheid
    betalingen altijd te laat

    Door Trientje op 26 september 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Nog mensen die net als ik weer is eindeloos lopen te wachten op het factuur? Op berichten reageert ze niet. Vorige keer ook al mijn gedacht gezegd toen ging het voor 2 weken weer goed nu begint het spel dus opnieuw.
    Heb het onderhand zwaar gehad met noxu. Als ze zelf niet op tijd kan uit betalen door familiale reden dat ze dan iemand aannemen die wel correct en op tijd de betalingen doet.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Geen communicatie
    uitbetaling zelden op tijd
    Factuur wisselt elke week je moet maar gokken wanneer je ze gaat hebben.

    Door astrid op 28 juni 2017 Reageer (9 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Beste Noxu tikkers,

    Hebben jullie deze week al je factuur en eventuele uitbetaling gekregen? Ik wacht nog steeds op mijn factuur(van deze week) en uitbetaling maar nog niks. Laatste maanden betalen ze wel altijd uit op Woensdag maar goed het is toch even stressen daar, omdat niemand reageert op je berichten.

    Ik hoor graag of iemand hier ook nog niet uitbetaald heeft gekregen of wel?

    Groetjes,

    Zimmerman

    Door Zimmerman op 31 mei 2017 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • weet iemand wat er aan de hand is? Er komen geen berichten meer binnen. Tot en met gisteren alles prima, maar vandaag nog geen bericht gehad, ik wacht al 2 uur

    Sterke punten
    netjes uitbetaald, heeb gezeur van coaches, lekker kunnen werken.

    Zwakke punten
    geen communicatie.

    Door dutch op 17 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • zijn er meer mensen die sinds gisteren avond niet meer kunnen inloggen bij Noxu.
    ineens stond er netwerken niet gevonden, en door ziekte is er weinig tot geen contact mogelijk.

    Sterke punten
    heel prettig werken zonder gedoe

    Zwakke punten
    niets zou alleen wat sneller contact willen,

    Door simone op 2 mei 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het was een fijn bedrijf om voor te werken, communicatie was goed, had doorgroeimogelijkheden, geen minimum aantal berichten die je moest tikken, je kon de hoeveelheid bepalen waarbij je uitbetaald kon worden kortom gewoon een fijn bedrijf tot na het berichtje over hun kind. Logisch is dat natuurlijk dat de communicatie dan minder zou worden maar er is nu helemaal geen communicatie meer. Facturen worden ook te laat verstuurd zonder van te voren te hebben gecommuniceerd waardoor je in eerste instantie in de vlekken schiet want wat als ze niet meer uitbetalen? Dit had beter gekund en de vraag is hoe lang dit zo blijft en of ze er op het laatst niet de brui aan geven.

    Sterke punten
    - Prettige werksfeer
    - Doorgroeimogelijkheden
    - Altijd op tijd uitbetaald
    - Overzichtelijke site
    - Geen minimum aantal berichten
    - Uitbetaald kunnen worden vanaf 10 euro
    - Geen skype (dus geen kippenhok)
    - Geen vervelende coaches die denken dat ze goden zijn ipv je goede verbeterpunten te geven waaraan je dan kan werken

    Zwakke punten
    - Geen communicatie meer
    - Facturen die te laat binnenkomen

    Door Chatop op 19 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn man heeft in het verleden vaker voor ze gewerkt en nergens problemen mee gehad. Ze betaalden altijd netjes op tijd uit. Sinds vorige week is hij weer begonnen met werken voor noxu, maar er word op mails niet meer gereageerd! Hij wacht nu ook op uitbetaling van vorige week maar de facturen staan nog niet eens klaar! Het gaat om een behoorlijk groot bedrag dus wij maken ons zorgen. Heeft iemand anders die momenteel ook bij noxu werkt wel gewoon uitbetaald gekregen? Of weet er nog iemand een andere mogelijkheid om contact met ze op te nemen?

    Door Zimmerman op 14 maart 2017 Reageer (39 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik werk hier bijna vanaf het begin en ook hiervoor bij anderen gewerkt maar door de staffels niet haalbaar voor mij .
    Hier tik ik wanneer ik zin en tijd heb maar ik vind het leuk hier en geen gehijg in je nek van een coach dus prettiger tikken . Tot nu toe de fijnste waar ik voor gewerkt heb .

    Sterke punten
    Geen druk & vrij om te typen hoeveel je kan en wil .

    Zwakke punten
    Geen

    Door Roos op 3 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik werk al een paar maanden bij Noxu en inmiddels al meer dan 1000 euro verdient. 100 euro per week verdienen is prima mogelijk bij deze operator. Geen verplichtingen per week en ook geen gezeur dat je per s online moet komen op Skype. Staffels zijn wat aan de lage kant en worden pas echt interessant bij de 800 berichten. Communicatie verloopt altijd via de mail en meestal binnen 2 dagen antwoord. Een leuke vrijblijvende operator die het zelfs mogelijk maakt om je als bedrijf uit te laten betalen

    Sterke punten
    - Uit laten betalen als bedrijf mocht je een eenmanszaak hebben.
    - Geen verplichtingen op Skype
    - Geen minimum aantal berichten
    - Ze betalen netjes uit. Zelfs per week

    Zwakke punten
    - Af en toe een lange wachttijd. Gaat steeds beter de laatste tijd
    - Iets wat lage staffels als je weinig berichten verwerkt.

    Door Vince op 5 oktober 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Werk er nu enige weken. Heb het ergoed naar mijn zin. Geen gezeur op Skype. 24 uur per dag open en dus echt werken wanneer je wil en genoeg te doen. Alleen de staffel loopt een beetje vreemd op en bij 1600 krijg je er niets meer bij. Tot op heden keurig betaald gekregen elke week. Ik vind het een aanrader voor ervaren moderators.

    Sterke punten
    Genoeg te doen, 24 uurs inlog, geen nodeloos gezeur op Skype. Correcte uitbetaling en heldere facturen.

    Zwakke punten
    Als je veel vragen zou hebben, of belangrijke vragen die snelantwoord behoeven misschien de wijze van contact met het kantoor. Alleen mogelijk per e-mail.

    Door Anoniem op 18 september 2016 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sinds vorige week geen contact meer mogelijk. Ik heb nog geld van ze tegoed. Gelukkig niet veel, maar toch.

    Sterke punten
    tikken in eigen tijd

    Zwakke punten
    geen contact te krijgen

    Door Corina op 1 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben nu al ruim een dag aan het wachten om te mogen beginnen, mijn ID zwerft ergens op het internet, en op mijn mails wordt niet gereageerd. Als iemand wil werken moet hij wel die kans krijgen vind ik.

    Sterke punten
    Geen, tot nu toe.

    Zwakke punten
    Geen contact mogelijk.
    ID afgegeven, maar nog geen toestemming om te mogen beginnen.
    Vaag allemaal,
    Mag hopen dat mijn ID nergens blijft steken, anders neem ik maandag contact op met het Juridisch Loket.

    Door Ikke op 29 juli 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De eerste keer werd ik netjes op tijd uitbetaald, een week daarvoor had ik ook mail contact gehad en ik kreeg steeds binnen enkele minuten een reactie terug.

    Tot zo ver dacht ik met een net bedrijf van doen te hebben.

    Gelukkig heb ik de afgelopen tijd niet zoveel berichten gestuurd, toch ging er nog aardig wat van mijn tijd in zitten.
    Ik had de betaling ingesteld op 10,-.
    Met 0.08 cent zou ik ruim tegen de 12 euro aan zitten, en daar zou ook de avond en weekend toeslag nog bij moeten komen.

    Ze beloven te betalen tussen maandag en woensdag, woensdag stond er nog geen factuur klaar dus ik heb weer een mail gestuurd met wanneer ik de uitbetaling kon verwachten?
    Daar krijg ik helaas geen enkele reactie op.
    Jammer dat ik voor die 12 euro ongeveer toch nog 3 uur van mijn tijd heb zitten verdoen, hopelijk mag ik dit zuur verdiende geld nog op mijn rekening ontvangen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    - Geen uitbetaling
    - Geen reactie op je mail

    Door Mevrouw op 28 juli 2016 Reageer (9 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • geen geld gehad nadat ik 4 dagen 12 uur per daG gewerkt heb om de 500 berichten te halen, het ergste was nog dat ik het mocht proberen op een ander profiel.

    Sterke punten
    niet uitbetaald gekregen dus GEEN

    Zwakke punten
    nooit geld gezien

    Door anoniem op 30 juni 2016 Reageer (6 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heerlijk bedrijf om voor te werken. Vrije inlog targetsvrij geen verplichtingen op Skype en het belangrijkste geen gezeik over punten of komma's of wat dan ook. Keurig op tijd betaald en altijd mail terug. En ze zijn nog steeds bezig met het verbeteren van het systeem wat al erg fijn werkt. Kortom TOP!

    Sterke punten
    Voor mij alles

    Zwakke punten
    Geen

    Door ikke op 23 juni 2016 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik vind Noxu een leuk bedrijf om voor te werken. Geen gezeur over aanwezig zijn op skype. Ik maak weleens een typfout, maar daar wordt je dus ook niet op aangevallen. Oke, de vergoeding lijkt misschien laag, maar je hoeft ook geen hele A4-tjes terug te mailen naar een klant. In een uur heb je zo 60 berichten of meer weggetikt. En het mooiste is dat je zelf mag bepalen wanneer je inlogt, daar doen ze ook helemaal niet moeilijk over. En ook de applicatie zelf is eigenlijk veel beter dan wat ik heb gezien tot nu toe. Het is erg duidelijk en simpel om gegevens in het logboek te zetten.

    Sterke punten
    Snelle en correcte uitbetaling;
    Duidelijke applicatie om mee te werken;
    Snelle beantwoording van berichten.

    Zwakke punten
    Geen.

    Door CE op 17 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sinds 2 weken werk ik voor NOXU B.V leuk bedrijf, geen gezeur om dingen. Heb netjes uitbetaald gekregen. Werk ligt er ook volop. Krijg altijd dezelfde dag een reactie als ik een mail stuur.

    Sterke punten
    Voldoende werk
    tijdige uitbetaling
    snel reactie op een mail

    Zwakke punten
    Nog niks ondervonden wat een zwak punt

    Door sf op 31 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Noxu B.V. is ambitieus en wil hl graag medewerkers hebben. Blijkbaar is via-via mijn mailadres in hun handen gekomen. Niet netjes. Bovendien zijn de beloningen lager: vanaf 9ct per bericht voor de eerste 200 berichten.

    Op emails aan ([email protected]) wordt niet gereageerd.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    * halen emailadressen van je boven water zonder te vertellen waarvandaan die komen.

    * reageren niet op emails

    * laag tarief per geschreven bericht

    Door Arno Vos op 30 mei 2016 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review over Noxu