OperatorMatch - 16 Reviews

Last updated: 19 mei 2018
OperatorMatch Logo

58.8% aanbevolen, 16 Reviews

  1. OperatorMatch
  2. OperatorMatch Reviews
  3. Schrijf ook een review over OperatorMatch

Niet tevreden over OperatorMatch? Probeer dan eens WaardevolleMening.

OperatorMatch

Operatormatch: voor al uw administratieve taken

OperatorMatch Details

Hits: 899

URL: http://www.operatormatch.nl/intro/

Categorieën: Thuiswerk Aanbieders

Reviews: 16


OperatorMatch reviews (16):

OperatorMatch - Wie heeft ervaring met Modops

4

Review:
Ik wil graag van andere weten als ze ervaring hebben met Modops. Daar heb je Marloes en Astrid.
Zijn er nog andere Chatoperator bedrijven waar je vrij kan inloggen???

Sterke punten:
Betaling is goed

OperatorMatch - Het is voorbij...Althans, ik ga stoppen!

7

Review:
Hallo!

Al inmiddels 7 jaar actief als operator. En werk inmiddels alweer een paar jaar bij Operatormatch, het was erg leuk.

Eigenlijk is deze review niet op Operatormatch gericht, al is het wel mijn huidige partij waar ik voor tik. Deze review is meer een beklag over het platform de "berichtencentrale" gekoppeld aan de The Right Link BV.
Het plezier in werken begon achteruit te gaan toen de staffel omlaag ging. Gelet op het bedrag waarvoor de klanten credit's moeten kopen, kon de berichtencentrale er ook voor kiezen alles hetzelfde te houden. Maar nee hoor, de partijen zoals Operatormatch/ Operating4u/ Zubar/ et cetera konden kiezen, of minder berichten en de staffel bleef hetzelfde of staffel omlaag maar de kraan aan berichten bleef openstaan. Onder pressie van BC hebben veel partijen voor het laatste gekozen, en werd de operator daardoor ook benadeeld. In een monopoliepositie ontstaat vaak machtsmisbruik, zo ook door BC. Sommige partijen konden helemaal inpakken zoals Surichat, en al is het mijn mening, gelukkig maar!

Als je voor BC werkt krijg je te maken met regels, logisch. Daar moet jij je als operator aan houden, log-instructies, klantvriendelijk, niet date-gericht, we kennen het allemaal. Niet enkel de operator wordt hierop aangekeken als je het fout doet, maar natuurlijk ook het bedrijf waarvoor je typt. Dit blijft echter een kat-en-muis-spelletje, je wil als tikker natuurlijk ook lekker kunnen verdienen. Als ervaren tikker kan je echt wel inschatten wanneer een chat ten einde is, in die gevallen werd in mijn ogen loggen overbodig, zeker als de klant je verrot schold of je zelfs begon te dreigen met de dood.
Kwaliteitscontroles zijn zeker noodzakelijk. Deze zijn echter enkele maanden geleden gestopt, maar nu vervangen door iets nieuws..
De controles blijven maar met een nieuwe gedragscode, de klant moet verleid worden maar mag niet misleid worden. Sleutelwoorden zoals, date, dating, relatie, afspreken, afspraakje, opzoek naar liefde, liefdesrelatie, het is allemaal passé. Fantasie, flirten, rollenspel, kijken of ik ergens nog een gaatje heb, en nog een paar milde bewoordingen dat mag nog gezegd worden.
Je zou zeggen dat de pokes dan ook milder zouden worden, maar helaas zoals vanouds heerlijk uitdagend en uitnodigend. En dan kom jij als operator, met je geminimaliseerde arsenaal aan woorden.. Het contrast wordt te groot. Natuurlijk begrijp ik het ook wel, de ACM (Autoriteit Consument en Markt) voert de druk op en BC neemt voorziene maatregelen op voorhand om maar te voldoen aan de (toekomstige) wetgeving. Al denk ik niet dat BC ermee wegkomt als de pokes dezelfde nuance blijven hebben.
Naar eigen inschatting is toch 80% van de klandizie getrouwd en wil vreemdgaan. Ook zijn velen zeer ongemanierd en onbeschoft of ronduit psychisch totaal verknipt, dus een schuldgevoel, nee. Alleen zeer af en toe bij een onnozele eenzame verdwaalde ziel.

Laat je als operator alleen niet gek maken door de nieuwe code, en zeker niet de geheimhoudingsplicht. Je hebt nergens voor getekend, ook niet bij Operatormatch of bij wie dan ook, gelukkig leven wij in een democratisch land en mag je een mening hebben. BC doet allemaal lekker juridisch maar dat is een wassen neus.
Dus niet op je tenen gaan lopen en je peentjes zweten, omdat je bang bent voor een waarschuwing, of er vervolgens uit ligt voor een week en je daarna permanent weggebonjourd wordt.. Doe gewoon je ding en ga af op je onderbuikgevoel.
Ik ga ervoor kiezen niet meer een speelbal te zijn in dit geheel, in ieder geval niet meer van BC om straks nog verder uitgemolken te worden, genoeg is genoeg en het schip is zinkende. De druppel was eigenlijk vandaag, copy/paste in het tekstvak uitgeschakeld. Soms erg handig, ik had daar mijn redenen voor. Al poogde ik zeer variërend te tikken. What else? Ik wacht het niet meer af.
En ja natuurlijk, er zijn nu volop berichten. Niet omdat er meer klanten zijn maar juist omdat er meer operators de brui aan geven en het dus vertikken om verder te tikken.
Er is geen overkoepeld orgaan dat de belangen van ons als operators verdedigd, nee wij als "freelancers" moeten dat zelf regelen. En dat is dus vechten tegen de befaamde bierkaai. Geen partij waarvoor je tikt zal je belangen gaan behartigen, die zien zelf alles met lede ogen aan, al zullen ze dit ontkennen.

Als er ergens nog een leuke chat is met vrije inlog en een leuke stroom berichten dan laat het hieronder in je comment even weten. Als je mij wil bashen ook geen probleem ;)

Succes verder, ik heb genoeg getikt en ga nu lekker op reis! Adieu!


Sterke punten:
*Prima professionele partij om voor te tikken
*Consequente wekelijkse uitbetaling
*Al jaren actief, erg betrouwbaar

Zwakke punten:
*Het zou sieren als hun aanpak meer persoonlijk was, ik voelde me echt OM**** en niet een naam.

Madame OM* beveelt OperatorMatch aan bij vrienden/bekenden

OperatorMatch - Heerlijke werkgever

0

Review:
Al langere tijd werk ik vanuit huis. Na lange tijd bij yops gewerkt te hebben, besloot ik de overstap te maken naar Operatormatch. De reden...persoonlijk contact middels skype (er is altijd iemand online), royaal berichtenaanbod en (toch wel de hoofdreden) elke week bonusdagen. Ik zou een dief zijn van mijn eigen portemonnee als ik niet overgestapt zou zijn.

Sterke punten:
Persoonlijk contact
Veel berichten
Bonusdagen
Correcte betaling

Zwakke punten:
Voor het bedrijf kan ik zo even niets bedenken. Voor mezelf wel...waarom stapte ik niet eerder over

Sascha beveelt OperatorMatch aan bij vrienden/bekenden

OperatorMatch - Prima bedrijf om voor te werken

0

Review:
Ben nu een paar weken werkzaam voor Operatormatch. De begeleiding is erg goed. Als ik een vraag heb, dan heb ik bijzonder snel antwoord hierop.

Verder zijn er veel berichten te verwerken, dus als ik een beetje doorwerk, verdien ik een mooi bedrag per uur.

Vooralsnog ben ik erg tevreden. Enige nadeel wat ik kan bedenken is dat je pas uitbetaald krijgt als je meer dan 50 euro hebt verdiend.

Sterke punten:
Goede begeleiding
Veel berichten
Prettige tarieven

Zwakke punten:
Uitbetaling boven 50 e.

Foeke beveelt OperatorMatch aan bij vrienden/bekenden

OperatorMatch - Slecht !!!

0

Review:
Ik wacht inmiddels als 3 weken op een uitbetaling en als ik naar hun toe mail krijg ik pas 3/4 dagen later antwoord en altijd met hetzelfde smoesje " de bank houdt het waarschijnlijk tegen" wat een onzin! Met de juiste gegevens heeft de bank hier helemaal geen reden voor en die juiste gegevens hebben ze.
Ik zie hierboven dat ze dreigen met een advocaat bij een slechte review nou bij deze dreig ik met een advocaat als ik niet heel erg snel word uitbetaald!

Sterke punten:
Geen!!!

Zwakke punten:
Geen uitbetaling
Slechte communicatie
Slechte smoesjes wat betreft uitbetaling

Omiemand beveelt OperatorMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

OperatorMatch - Best wel goed te doen!

0

Review:
Ik werk nu sinds een aantal weken voor OM, ik heb de recensies gelezen en tot op heden moet ik vertellen dat ik best wel lekker tik bij OM. Je verdient er echt niet veel mee, maar laten we heel eerlijk zijn: een staffel van 11 of twaalf cent op vierhonderd berichten scheelt ook niet heel de wereld natuurlijk, dus dat is eigenlijk wel heel erg makkelijk om te doen als je het aan mij vraagt. Ik heb nog geen enkel moment gehad dat ik niet kon tikken, zelfs op een zondagavond als het erg druk zou moeten zijn op de chat, kan ik nog gewoon lekker tikken zonder dat ik lang moet wachten op een bericht. Het enige wat ik wel jammer vind, is de onpersoonlijke aanpak, je spreekt niet met een persoon, maar bijvoorbeeld met de afdeling gegevens/feedback of coach. Ik vind dat dit wel beter kan. Ook wel heel erg jammer dat de uitbetaling pas op de vrijdag na de week volgt, maar als je voor meerdere bedrijven schrijft, is het wel fijn als je natuurlijk zowel in het begin als aan het einde van de week betaald krijgt. De membersite ziet er goed uit, net zoals de site van Operatormatch zelf. De supportskypes zijn goed bereikbaar.

Sterke punten:
- Goede membersite waar je veel kan verdienen
- Met hun manier van communiceren, triggeren ze je om te gaan schrijven
- Berichten lijken nooit op de houden, zelfs niet op een drukke zondagavond.
- Bedrijf spreekt vertrouwen uit.

Zwakke punten:
- Uitbetaling pas op vrijdag
- Onpersoonlijke aanpak, je spreekt niet met een persoon, maar je spreekt met een afdeling (afdeling feedback, ipv bijvoorbeeld Keesje van de afdeling feedback). Dit terwijl ze wel alle persoonlijke dingen van jou willen weten.

Fanoniem beveelt OperatorMatch aan bij vrienden/bekenden

OperatorMatch - Altijd berichten.

0

Review:
Het fijne vind ik persoonlijk dat de berichten nooit op raken. Tot begin vorig jaar werkte ik voor een ander bedrijf en daar moest je vaak tot wel 5 minuten wachten op een nieuw bericht. Dat heb ik bij Operatormatch nog nooit meegemaakt!
Zo verdien je er tenminste wat aan!

Lynn 35 België

Sterke punten:
Veel berichten - correcte betalingen - ondersteuning van de coaches.

Zwakke punten:
geen

Lynn beveelt OperatorMatch aan bij vrienden/bekenden

OperatorMatch - Leuk bedrijf om te werken.

0

Review:
Mijn ervaringen met Operatormatch zijn wel positief. Ik ben het dan ook helemaal niet eens met onderstaande negatieve review.
Ondanks dat het een groot bedrijf is ervaar je wel een persoonlijke aanpak. Problemen worden snel opgelost en er is bijna altijd hulp beschikbaar voor als je dingen niet weet.
Ik vindt het lekker lopen bij hen. Lekker aanbod aan berichten en leuke verdiensten. Top.

Sterke punten:
Problemen oplossen en hulp geven.
Betalen op tijd.
Veel werk.

Zwakke punten:
Geen

Manon beveelt OperatorMatch aan bij vrienden/bekenden

OperatorMatch - Leuk werken

0

Review:
Ik doe dit nu al een paar jaar maar voor verschillende sites. Operatormatch is voor mij de beste. Altijd werk en vooral correct betaald elke week! Dat kan ik niet over andere bedrijven zeggen.

Sterke punten:
Veel werk en betalingen.

Zwakke punten:
Geen

Thierry beveelt OperatorMatch aan bij vrienden/bekenden

OperatorMatch - Ideaal bijverdienen

0

Review:
Ik werk nu een paar maanden voor dit bedrijf. De sollicitatieprocedure verliep vlot en na de training kon ik meteen aan het werk.

Het grote voordeel is dat ik kan werken wanneer ik wil. Er zijn altijd berichten beschikbaar en ik hoef nooit lang te wachten.

Verder krijg ik regelmatig e-mails van Operatormatch met nieuwtjes.

Het belangrijkste is natuurlijk de uitbetaling. 1 keer ging dat mis, maar in elk bedrijf gebeuren dat soort dingen. Voor de rest heb ik het geld op tijd op m'n bankrekening.

Ik kan niets anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben over Operatormatch.

Sterke punten:
- Veel berichten beschikbaar
- Werken wanneer ik wil
- In meeste gevallen op tijd uitbetaald

Zwakke punten:
- Af en toe gaat er een uitbetaling verkeerd

Harry beveelt OperatorMatch aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over OperatorMatch

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou OperatorMatch aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou OperatorMatch aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek OperatorMatch


Home » Thuiswerk Aanbieders » OperatorMatch