Wat hebben wij te bieden? * 100% Thuiswerk! Werken van thuis uit! * Ongelimiteerde inkomsten! * Passief inkomen! * Een beproefd concept! * Zowel fulltime, parttime of als bijverdienste! * Geen ervaring vereist! * Op eigen tempo! * Gerenommeerde bedrijven! * Welkomstbonus! * Aanbrengbonus!

Thuiswerk.com Reviews

 • Na informeren blijkt dat deze site van dezelfde eigenaar is als slimshoppen.com
  De thuiswerksite is dus niets meer dan een manier om nieuwe leden te werven voor slimshoppen, of dat wel of niet met thuiswerken te maken heeft laat ik aan een ieder over om zelf te concluderen.

  Door Karenn op 26 april 2010 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Na inschrijven kom je in een intern systeem terecht dat je de mogelijkheid biedt om geld te verdienen via bijvoorbeeld verkoopleads. Het is echter niet de directe verkoop zoals die gebruikelijk is, eigenlijk wordt je ingezet via een affiliate systeem. De link die gekoppeld is aan aanmelden van nieuwe leden is een affiliate link, wat betekent dat eigenaar van Thuiswerk.com per aanmelding via die link verdient.
  De vraag is of Thuiswerk.com thuiswerkers uitbetaalt en misschien nog wel meer of je als thuiswerker niet meer of beter kunt verdienen door zelf je aan te melden bij affiliate sites en rechtstreeks te verkopen, zodat je de volledige lead vergoeding verdient en deze niet voor een ander verdient.

  Sterke punten
  Site oogt duidelijk
  Overzichtelijk

  Zwakke punten
  Informatie is vaag en geeft geen juist beeld van wat nu precies de bedoeling is

  Door Karen op 22 april 2010 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Thuiswerk.com

Schrijf je eigen review