Thuiswerkcentrale Aurora is inmiddels een begrip op het gebied van eenvoudig productiewerk, inpakwerk, sorteerwerk en andere vormen van thuiswerk. Thuiswerkersbestand Thuiswerkers die zich inschrijven in het online Thuiswerkersbestand van Aurora, zijn verspreid over heel Nederland. Bedrijven die in hun regio op zoek zijn naar thuiswerkers, kunnen kosteloos gebruik maken van dit gegevensbestand. Uiteraard maakt Aurora zelf ook gebruik van het bestand voor het selecteren van haar thuiswerkers voor lopende opdrachten.


Thuiswerkcentrale Aurora Reviews

 • Deze club is al jaren zeer berucht!! Ze kloppen mensen geld uit hun zak zonder ooit op werk te leveren. Staat op diverse zwarte lijsten. En heel treurig: ze kunnen kennelijk nog steeds ongestuurd hun gang gaan! Waar blijft de overheid als het gaat om het aanpakken van dit soort oplichters ??

  Niet mee in zee gaan en met een grote boog omheen lopen!

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  Kort: beruchte oplichtersclub

  Door amy op 6 februari 2013 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Deze website is al jaren in opspraak op fora en platformen die informeren over thuiswerk aanbieders. Het bedrijf verdient aan de inschrijfgelden van werkzoekenden, er zijn geen gevallen bekend van mensen die daadwerkelijk werk aangeboden hebben gekregen.

  Sterke punten
  Drijft op een professionele uitstraling en zet bezoekers op een verkeerd been.

  Door Karen Smits op 23 juni 2008 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Deze centrale staat berucht in thuiswerkland. Verschillende consumentenprogramma's zoals Radar en Opgelicht hebben al aandacht aan dit bedrijf besteed.

  Kijk dus uit en ga niet met deze mensen in zee!

  Sterke punten
  - Geen

  Zwakke punten
  - Slechte betrouwbaarheid!

  Door Rutger op 1 april 2008 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review