ThuiswerkenInpakken.nl helpt jou te profiteren van de trend van het thuiswerken. Wij hebben al honderden mensen geholpen bij het verdienen van een leuk inkomen vanuit huis.

ThuiswerkenInpakken.nl Reviews

 • Deze zogenaamde uitgeverij wat iedere dag in de Spits met Simpelthuiswerk adverteert wilt jou alleen maar een thuiswerkgids verkopen. Als je graag wilt werken, dan is het niet normaal dat je eerst moet betalen voor informatie. Als je solliciteert bij een uitzendbureau dan hoef je ook niet eerst te betalen om ingeschreven te worden.

  Waarschijnlijk is de informatie in de gids veroudert of hebben de bedrijven die vermeld staan geen werk voor jou, omdat ze die aan vaste medewerkers uitbesteden.
  Als een bedrijf inpakwerk heeft moet je wel in de nabije omgeving wonen, als het kan op loop- of fietsafstand. Mijn verstand zegt me dat, als er inpakwerk zou bestaan, je in het bedrijf zelf aanwezig moet zijn, anders moeten ze de dozen eerst naar jouw huis sturen en dan moet je de dozen weer terug sturen. Dat kost tijd en geld en is erg omslachtig.

  Stel dat er echt thuiswerkvacatures zouden zijn in de gids, dan zijn deze allang vergeven vanwege het veelvuldig adverteren in de Spits.
  Maar geloof me aan die gids heb je niks, hooguit kun je het gebruiken om de kattenbak te vullen.

  Onthoudt een ding!
  Betaal nooit vooruit om te kunnen werken!
  Je wilt immers geld verdienen, niet geld uitgeven.

  Sterke punten
  Mooie beloftes.

  Zwakke punten
  Vooruit betalen om aan informatie te komen.
  Thuiswerkinpakken punt nl is dezelfde oplichter als Simpelthuiswerk punt nl
  Lees de Algemene Voorwaarden voor alle zwakke punten.

  Door Dirk op 13 februari 2013 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review