Yops Review: Wie heeft er vandaag ook geen GELD ontvangen?

  • Lieve Collega's / Operators.

    Wie heeft er vandaag ook geen uitbetaling ontvangen?

    Normaal heb ik het bedrag al binnen, nu staat bij mijn factuur wachten op uitbetaling.

    Ze kwamen met een verhaal aanzetten dat mijn factuur nog niet uitbetaald was omdat de extra bedragen van FP er niet bij op waren geteld. Wie werkt er ook op FP en wie heeft zijn extra bonus van afgelopen week al wel op zijn factuur staan en uitbetaald gekregen vanmorgen?

    Ik krijg hier zo'n nare nasmaak van!

    Zeker ook na al die negatieve berichten van operators die ook al afgelopen weken problemen hadden met hun uitbetalingen. Mijn uitbetaal bedrag is te hoog om het maar te laten schieten.




    Sterke punten
    Voorheen keurige nette betaling. Helaas vandaag geen betaling mogen ontvangen. Baat me zorgen.

    Zwakke punten
    Vandaag geen betaling ontvangen en kwamen ze met een slap excuus waarom dit niet was.

    Ik verwacht vandaag mijn geld nog. het bedrag wat ik moet uitbetaald moet krijgen is een te hoog bedrag om het te laten schieten. Staat het er vandaag niet op.... Dan ga ik toch echt wel aangifte doen.

    Door V83Yoperator op 7 januari 2019

Bezoek Yops Reviews over Yops

reacties




  • Jij schrijft: "Zeker ook na al die negatieve berichten van operators die ook al afgelopen weken problemen hadden met hun uitbetalingen. Mijn uitbetaal bedrag is te hoog om het maar te laten schieten."

    Jouw bericht en de andere 2 berichten dat yops niet uitbetaald zijn allemaal geschreven vanaf hetzelfde IP adres. Jij bent schijnbaar de enige die niet uitbetaald word!

    Door Julia28 op 8 januari 2019
  • Lees het reglement voordat je in paniek raakt. Vr woensdag krijg je de betaling.

    Door Paul op 11 januari 2019
  • Oh god. Lees toch eerst de reacties voordat je wat zegt.

    Standaard betaling op Maandag. ZE HEEFTR HAAR VERDIENSTEN NIET OP MAANDAG UIT BETAALD GEKREGEN. DAT HEEFT DUS NIETS TE MAKEN TROL MET DE UITBETALING OP WOENSDAG. GOSSIE LEER TOCH LEZEN PAUL! OF WIE JE NU OOK MAAR WEER BENT.

    ALTIJD WANNEER ER 1 SLECHTE REVIEW KOMT KOMEN ER TWEE ZOGENAAMDE POSITIEVE REVIEWS...IEMAND AL EENS OPGEVALLEN??? ZUBAR TREKJES AL OVER... EN BETER KIJKEN. WANNEER IEMAND ERGENS OP REAGEERT KOMT ER AUTOMATISCHE DAT ONDER JE NAAM TE STAAN. JE IP ADRES STAAT BOVEN AAN HET BERCIHT ZELF MAFKLAPPER. ZO KAN JE DUS ZIEN VAN WELKE IP ADRES HET WORD GESTUURD. ZO ALS JULLIE ZOGENAAMDE FAKE ANTWOORDEN NA IEDERE SLECHTE REVIEW. WIST JE ZEKER NOG NIET? VOORTAAN BETER KIJKEN VOORDAT JE IEMAND BESCHULDIGD DAT IEMAND DE ANDER PERSOON IS INDIEN JE NIET WEET WAAR JE NAAR MOET KIJKEN TROL.

    Let op: standaard uitbetaling op Maandag, indien je wilt ook op Donderdag. Vaste uitbetaling dag op Maandag. Dus ze heeft haar verdiensten niet uit betaald gekregen op de vaste uitbetaal dag.

    Let op: review's die na een slechte review worden geplaatst zijn trols die betaald krijgen om de reviews op te krikken.

    Door RiAnNE op 24 januari 2019
  • @ Dylan209

    Yep. Dat is het forum waar iedereen het over heeft . Het is de forum van Riley Parks. Daar kan je alles vinden en per Studio een review achter laten. Ook dus van Yops.

    Je maakt gratis een account aan en als je IP adres word goedgekeurd dan mag je gewoon mee praten over onder andere Yops of een andere studio en of de chat Platforms zoals OD chat etc.

    Let op je mag je alleen dus alleen maar 1 malig aanmelden. Verlies je je inlog dan kom je niet meer op het forum. Maar daar mag je gewoon vrij uit spreken en zie je niet iemand ( zoals hier dus, na elke slechte review opeens een positieve bericht geplaatst worden) Riley Parks houd dus je IP adres bij zodat je dus geweerd kan worden. ( indien ze er achter komt dat je dus voor een studio een zogenaamde positieve bericht plaats) Zoals je hier dus ziet.

    Je kan daar ook ideen en of hulp vragen als je ergens niet uit kom ( denk hieraan bij een bericht waar je even op vast loopt).

    Door RiANnE op 24 januari 2019
  • Let op:
    Julia28 (66704) IPAdress () -> is ook TEUN...

    Och Teun, wat een zielig figuur ben je toch ook! Zoek hulp!!! Mensen als jij brengen bedrijven als Yops alleen nog maar meer naar beneden. Gaat opvallen hoor.... Iedere slechte review een post plaatsen.
    Nu opeens ben je weer Julia28 ??? Je bent een lachertje.

    Ik zal je gedrag en IP adres eens aankaarten op het andere forum. Ben benieuwd wat er nog meer naar boven komt. ( dat zal ik dan zeker hier gaan posten)

    Hallo Teun!!!!!! Trol!!!!

    Door RiAnNe op 25 januari 2019
  • @Nadia,

    Dan kun je beginnen met schreeuwen, maar lees het review:
    "Wie heeft er vandaag ook geen uitbetaling ontvangen?

    Normaal heb ik het bedrag al binnen, nu staat bij mijn factuur wachten op uitbetaling."

    De persoon is een review al half op de betaal dag begonnen met schreeuwen dat de betaling niet binnen was gekomen.

    Door Nadia op 26 januari 2019
  • @Rianne

    Dus je hebt hun reglement niet gelezen waarin staat dat je uiterlijk woensdag krijgt betaald?

    In plaats daar van begin je te schreeuwen op maandag. Je zet jezelf voor schut en valt volledig door de mand.

    Door Paul op 29 januari 2019

Bezoek Yops Reviews over Yops

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Yops
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden