Voor die gene die de regels van Flirt Panel niet kennen en zich daarom toch aanmelden hier de regels even op een rij..

Voor die gene die de regels van Flirt Panel niet kennen en zich daarom toch aanmelden hier de regels even op een rij..

Klant melden
Geplaatst: 15:12 03-06-2021

Het is nu mogelijk om een klant direct bij ons te melden.
Waar vroeger stond hoeveel keer een klant nog kon reageren staat nu een geel uitroepteken waarmee je de klant kan melden.

Je kan een klant melden om de volgende redenen:
- Begrijpt de aard van de dienst niet
- Is minderjarig
- Vertoont verdacht gedrag
- Heeft het over strafbare feiten

Om nu te zien hoe vaak een klant nog kan reageren dien je met je muis over het aantal credits te zweven.

Er zullen enkele klanten zijn die de aard van de dienst niet begrijpen en denken af te kunnen spreken. Wanneer een klant overduidelijk niet begrijpt dat hij/zij met fictieve profielen te maken heeft dien je hier een melding van te maken. Wij zullen de klant dan nogmaals wijzen op de aard van de dienst.
De meeste klanten weten dat het om een entertainmentdienst gaat en willen ook niet de hele tijd erop gewezen worden dat de profielen fictief zijn omdat dit juist de fantasie of het plezier verpest. Mocht je twijfelen of een klant de aard van de dienst niet begrijpt, hebben wij liever dat je WEL een melding maakt!
Mocht een klant een bericht hebben ontvangen wat niet aan onze richtlijnen voldoet, bijvoorbeeld een misleidend bericht, mag je de klant ook melden zodat deze nogmaals op de aard van de dienst gewezen zal worden.

De andere regel doe Flirt Panel Hanteerd is het volgende:

LET OP: Geen misleiding, wel verleiding
Geplaatst: 12:00 01-06-2019

Omdat het soms nog niet helemaal duidelijk is wat wel en niet mag, hebben wij de volgende regels opgesteld. Lees deze aub goed door!

Concrete afspraken maken is ten strengste verboden! Ook mag je de klant het gevoel niet geven dat je dit wellicht wilt. (We moeten kijken, we zien wel etc NIET toegestaan)

Er mag ook niet tegen de klant gelogen worden, als wordt gevraagd of jij de persoon op de foto bent, mag je dit dat NIET bevestigen.

Je mag ook niet tegen de klant zeggen dat je van hem/haar houd, iemand geweldig/leuk/lief etc vinden is wel toegestaan.
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Let wel: Deze Flirt panel chat houdt zich dus zelf niet aan deze regels en maken ze zelf dus dates met klanten wat dus streng verboden is. Dit doen ze door middel van Teaser berichten.
Daarin worden dus date's gemaakt en daar zal de klant op reageren. Jij mag er dus niet verder op in gaan wat natuurlijk bij de klanten argwaan gaat wekken.

Voor je besluit om te gaan werken voor Yops onthoudt dus dat je dus komt te werken op de Flirtpanel chat! Je zal controles krijgen omdat jij dus wordt aangewezen op hun eigen gemaakte fouten. Jij zal daar dus de schuld van krijgen. Terwijl ZEI dus die gene zijn die de dates maken vanuit de chat zelf!
Sterke punten
Netjes op tijd uitbetaald

Zwakke punten
- Is werkzaam voor de misleidende chat Flirt Panel.
- Slechte verdiensten
- Geen bonussen na 20.00 uur.

Bezoek Yops Reviews over Yops

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Yops
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden