Reviews van deze auteur

Voor die gene die de regels van Flirt Panel niet kennen en zich daarom toch aanmelden hier de regels even op een rij..

Review over Yops

Klant melden
Geplaatst: 15:12 03-06-2021

Het is nu mogelijk om een klant direct bij ons te melden.
Waar vroeger stond hoeveel keer een klant nog kon reageren staat nu een geel uitroepteken waarmee je de klant kan melden.

Je kan een klant melden om de volgende redenen:
- Begrijpt de aard van de dienst niet
- Is minderjarig
- Vertoont verdacht gedrag
- Heeft het over strafbare feiten

Om nu te zien hoe vaak een klant nog kan reageren dien je met je muis over het aantal credits te zweven.

Er zullen enkele klanten zijn die de aard van de dienst niet begrijpen en denken af te kunnen spreken. Wanneer een klant overduidelijk niet begrijpt dat hij/zij met fictieve profielen te maken heeft dien je hier een melding van te maken. Wij zullen de klant dan nogmaals wijzen op de aard van de dienst.
De meeste klanten weten dat het om een entertainmentdienst gaat en willen ook niet de hele tijd erop gewezen worden dat de profielen fictief zijn omdat dit juist de fantasie of het plezier verpest. Mocht je twijfelen of een klant de aard van de dienst niet begrijpt, hebben wij liever dat je WEL een melding maakt!
Mocht een klant een bericht hebben ontvangen wat niet aan onze richtlijnen voldoet, bijvoorbeeld een misleidend bericht, mag je de klant ook melden zodat deze nogmaals op de aard van de dienst gewezen zal worden.

De andere regel doe Flirt Panel Hanteerd is het volgende:

LET OP: Geen misleiding, wel verleiding
Geplaatst: 12:00 01-06-2019

Omdat het soms nog niet helemaal duidelijk is wat wel en niet mag, hebben wij de volgende regels opgesteld. Lees deze aub goed door!

Concrete afspraken maken is ten strengste verboden! Ook mag je de klant het gevoel niet geven dat je dit wellicht wilt. (We moeten kijken, we zien wel etc NIET toegestaan)

Er mag ook niet tegen de klant gelogen worden, als wordt gevraagd of jij de persoon op de foto bent, mag je dit dat NIET bevestigen.

Je mag ook niet tegen de klant zeggen dat je van hem/haar houd, iemand geweldig/leuk/lief etc vinden is wel toegestaan.
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Let wel: Deze Flirt panel chat houdt zich dus zelf niet aan deze regels en maken ze zelf dus dates met klanten wat dus streng verboden is. Dit doen ze door middel van Teaser berichten.
Daarin worden dus date's gemaakt en daar zal de klant op reageren. Jij mag er dus niet verder op in gaan wat natuurlijk bij de klanten argwaan gaat wekken.

Voor je besluit om te gaan werken voor Yops onthoudt dus dat je dus komt te werken op de Flirtpanel chat! Je zal controles krijgen omdat jij dus wordt aangewezen op hun eigen gemaakte fouten. Jij zal daar dus de schuld van krijgen. Terwijl ZEI dus die gene zijn die de dates maken vanuit de chat zelf!
Sterke punten
Netjes op tijd uitbetaald

Zwakke punten
- Is werkzaam voor de misleidende chat Flirt Panel.
- Slechte verdiensten
- Geen bonussen na 20.00 uur.

Ik raad je aan om NIET voor deze studio te werken.

Review over Yops

Ik ben nog niet eens een maand voor deze studio aan het werk en heb er nu al genoeg van.
Net als vele ben ik na de instap chat op de Flirt Panel ( Hebben inmiddels een nieuwe naam aangenomen) terecht gekomen. Wat een vreselijke chat. Misleiden zelf de klanten door dates te maken, dus misleiding. Tegen hun eigen regels in dus. Maar melden heeft geen zin want je blijft aan de gang met het melden van teaser berichten die ongepast zijn. Daarnaast moet je sinds een paar dagen ook de klant melden als ze niet weten wat de aard van die datingsite is waarop ze dus aangesloten zijn. Slaat dus nergens op! Het melden van klachten over deze chat naar YOPS toe heeft ook geen nut! Ze komen inderdaad maar keer op keer met dezelfde antwoorden namelijk. We zullen het de chat door geven, ze zijn er mee bezig etc etc.
Heb ze gevraagd de flirt panel chat ( na twee weken er op te hebben gewerkt ) Bij me weg te halen. Ik weiger voor een chat te werken die niet aan hun eigen opgelegde regels weten te houden en de schuld dood leuk bij hun operators neerleggen en Yops doet er aan mee daar zei dus die controles uitvoeren. Yops houdt hun eigen operators aan het lijntje!!
Het is jammer dat ik geen screenshots kan plaatsen anders had je je dood gelachen!
Let op... Ze proberen dus letterlijk hun eigen fouten in de schoenen van de operators te schuiven door dingen te zeggen al " jij misleidt klanten, dit is strafbaar!! Ook voor jou! "Terwijl de Chat zelf dates vanuit de chat maakt! Iedereen kan dat beamen.

Ik zeg ga niet voor deze chat werken. Je komt zeker weten op de FLIRT PANEL CHAT terecht. Daar wil je echt niet voor werken! te veel misleiding, weten zich niet aan hun eigen regels te houden. Geen Misleiding wel verleiding... Hou je er dan zelf ook aan.

Kies inderdaad voor een chat die niet aangesloten zit Flirt Panel en hun eigen chat beheerd dus zonder tussenkomst studio zoals YOPS. Deze zijn er echt en behandelen je tenmisnte goed en de verdiensten zijn ook vele malen beter. Tot 17 cent a 19 cent per bericht en avond en nacht bonussen.
Hier bij Yops kun je echter maar tot 13 cent verdienen en geen avond en nacht bunussen.


Sterke punten
Geen klote coaches.
Iedere week netjes uit betaald krijgen.

Zwakke punten
- Je komt te werken op de Flirt Panel chat. ( niet doen dus) Vreselijke chat en vol misleiding)
- Yops houdt hun eigen operators aan het lijntje ( zubar stijl)
- Standaard antwoorden op klachten.
- Doen niks aan klachten die je over Flirt Panel chat hebt en door geeft. ( dan krijg je dus standaard antwoorden van Yops terug).
- Slecht betaald tot maar 13 cent.
- Geen avond en nacht bonussen.
- Krijgt dubbele verzonden berichten niet uitbetaald dus je verliest inkomsten als je lange berichten weg moet tikken.
- Operators aanspreken op fouten terwijl ze dus zelf die miseleiding in de chat gooien en het dus niet meer om te buigen valt.
- Zijn schuldig aan strafbare feiten. Want ze misleiden dus klanten en ook operators.
- Luisteren totaal niet naar hun operators en alles draait daar om geld. Dan weet je dus wel wat voor studio het is.

Kies voor een andere studio en of chat die niet aan gesloten is op de Flirt panel chat. Geloof mij, Het is een chat die vele operators nu liever mijden vanwege die regels die ze operators opleggen maar zich er zelf niet aan houden.

reacties: